Da se danas primjetiti da su dva branitelja u cijelosti prošla sa količinom od 748 komada. E sada dali je stvarno tako ili Fima igra neke igrice , tko zna.
Ne vjerujem da danas Fima igra igrice, prije bi bilo da su jos 2 prodala svoje pakete prije nadolazecih blagdana. Moram priznati da sam osobno ocekivao malo veci iskrcaj ovih dana, ali izgleda da su se branitelji predomislili i cekaju okoncanje pregovora s kuvajcanima. [proud]
Moramo znati da su branitelji dobro informirani. Mene zanima hoce li mirovinci i kod nas doci[cool] , trenutno su zaokupljeni brodarima[cry].
pada ispod 200kn, u tome je stvar, vrijedi ali tek krece navala na prodaju[sad]
je ovo ce kao jelen prema dole[smiley]
osim DDJH-a postoji koja takva ista ili slična tvrtka u regiji? u svijetu? da imamo s kime je uspoređivati prema FA…..iako za DDJH bolji dani tek dolaze, htio bi da vidimo gdje smo sada u usporedbi sa sektorom…..
za DDJH cu ja napravit FA i stavit ovdje…..
evo ti ovako iz glave:
P/BV oko 2
P/E nije bitan kolki je.. recimo 60
P/S 0,6-0,7..
evo ti ovako iz glave: P/BV oko 2 P/E nije bitan kolki je.. recimo 60 P/S 0,6-0,7..
imam FA napravljen za DDJH ali sam ga radio mekoliko mjeseci unatrag tj. nisam ukljucio i zadnje 3Q 2007 FI jer ga tada jos nije bilo, pa nije vise ni tocno…..zato bi napravio ponovo…..eto kad sam bio radio FA zadnji put cijena je tada bila 251,3 kn (hehe,lijepa vremena)…….P/BV je bio 2,26……..P/E je bio 83…….P/S je bio 0,89…….EPS 3,019……..ROE 2,72……..
zato bi napravio novi sa zadnjim FI ukljucenim i sa trenutnom cijenom….ali, kad bi netko mogao stavit neke tvrtke radi usporedbe jer ovako bas i nema smisla….
mislim da FA ovdje uopce nema smisla.. no ak se tebi da..
mislim da FA ovdje uopce nema smisla.. no ak se tebi da..
slazem se da nema smisla, trenutno……
imalo bi mi smisla kada bi imao sa kime usporediti da vidimo gdje smo……
napravim cim nadjem malo vremena pa stavim ovdje…..uskoro
dobra dionica ali se bojim snage branitelja[undecid]
nestat će i oni kat tad…barem oni na kratke staze….čitaj: kratkovidni [tongue]
Moramo znati da su branitelji dobro informirani. Mene zanima hoce li mirovinci i kod nas doci[cool] , trenutno su zaokupljeni brodarima[cry].
Ako mirovinci uđu, ja odmah izlazim. Njima nije u cilju spektakularan rast, a meni bogme je.
dobra dionica ali se bojim snage branitelja[undecid]
da, opasno brane rast kao da je zadnja crta bojišnice !