DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nemoze djuro biti na cetvrtoj strani[angry] . U iscekivanju Kuvajta vidimo da se branitelji ne iskrcavaju kako je vecina mislila. Tako da ce jeftinog Djure biti jos koji tjedan , recimo do mogucnosti kupovine mirovinskih fondova.[thumbsup]

1. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
2. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 438.895 13,56 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.430 6,50 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 68.308 2,11 Skrb. račun
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun
8. PBZ D.D. 26.490 0,82 Skrb. račun + 404
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 21.000 0,65 Skrb. račun
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 19.500 0,60 Skrb. račun
Ukupno: 68,15

U ponedjeljak prošlo 4.050 komada, pad -1,17%

1. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
2. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 438.895 13,56 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.430 6,50 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 68.308 2,11 Skrb. račun
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun
8. PBZ D.D. 26.698 0,82 Skrb. račun +208
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 21.000 0,65 Skrb. račun
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 19.500 0,60 Skrb. račun
Ukupno: 68,16

Utorak 738 komada

nemoze djuro biti na cetvrtoj strani[angry] . U iscekivanju Kuvajta vidimo da se branitelji ne iskrcavaju kako je vecina mislila. Tako da ce jeftinog Djure biti jos koji tjedan , recimo do mogucnosti kupovine mirovinskih fondova.[thumbsup]

kada fima odluci prestat prodavat onda cemo puzevim korakom ici gore….do tada….nista……ali nemoj zaboravit niti na branitelje koji bi onda mogli kada vide cijenu da ide gore sjetit se da bi mogli sta i pocet prodavat…..ne mora biti tako ali je moguce……
vidi se iz top10 da od ponedjeljka DDJH raste polako, i fima ne prodaje od ponedjeljka…..

DOKUP!

alan_poh: ” Bill Gates: ” axa: ” Nažalost nisam uhvatila DDJH ovih dana po nižoj cijeni eh sad se razmišljam da li kupiti po ovoj ili pričekati pa vidjeti kako će se razvijati situacija [undecid]……. ” Slobodno pogledaj kako se cijena kretala u prošlosti i primjeni na trenutnu situaciju. Mislim da teško u ovom valu može više od 240 kn. Previše branitelja čeka u redu. ” isto mislim i ja…..ne kupoati sada…pricekat….bit ce jos jako puno vremena za dokup ili kupnju DDJH-a…..ali jednog dana, kada se oblaci maknu (Fima, branitelji) zasjat ce nama sunce….[cool] ” [smiley] Zahvaljujem na odgovoru i mišljenju…………..Slažem se s vama budem pričekala ,malo popratila situaciju pa kad mi bude odgovaralo uletavam …………Bila sam u nedoumci s obzirom da sam “friška” i nemam previše iskustva ………..malo ću još proučiti sve vezano u DDJH i nadam se uskoro ih uvrstiti u svoj portfelj [cool]

Pusti to, nema od toga koristi , radi na tome da se makne UPRAVa

surla: ” nemoze djuro biti na cetvrtoj strani[angry] . U iscekivanju Kuvajta vidimo da se branitelji ne iskrcavaju kako je vecina mislila. Tako da ce jeftinog Djure biti jos koji tjedan , recimo do mogucnosti kupovine mirovinskih fondova.[thumbsup] ” kada fima odluci prestat prodavat onda cemo puzevim korakom ici gore….do tada….nista……ali nemoj zaboravit niti na branitelje koji bi onda mogli kada vide cijenu da ide gore sjetit se da bi mogli sta i pocet prodavat…..ne mora biti tako ali je moguce…… vidi se iz top10 da od ponedjeljka DDJH raste polako, i fima ne prodaje od ponedjeljka…..

Moje mišljenje.
1. Fima može pomalo iskrcavati, i ako cijena ide gore. Ali to što imaju okruglih 21000 komada, možda znači da će tu i stati.[undecid].
Oni mogu usporiti, ali ne mogu zaustaviti rast.

2. Ne vidim razliku branitelja i ostalih dijoničara. Svi smo mi podložni euforiji, panici, pohlepi i sličnim ljudkim osobinama koje dolaze do izražaja na burzi. Nema razloga da oni započnu prodaju ako cijena prijeđe npr.240, vjerojatnije će u tom slučaju početi kupovati.
U svakom slučaju jedina loša stvar je to što se uvećao ukupni broj dioničara, a po HT-u znamo što to znači.

Zaključak, ako bude razloga da krene gore ili ako neko jači odluči pumpati, krenuti će gore, a ostalo su sitne prepreke.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Za FIMu iskreno vjerujem da su prodavali zbog silnih isplata iz fonda,ali i špekulacije oko jeftinije kupnje od branitelja..ne vjerujem da su toliko glupi da bi dali ovu dionicu u bescjenje,pogotovo kad se zna da rijetko koja dionica ima ovakav potencijal u narednim godinama

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Moje mišljenje. 1. Fima može pomalo iskrcavati, i ako cijena ide gore. Ali to što imaju okruglih 21000 komada, možda znači da će tu i stati.[undecid]. Oni mogu usporiti, ali ne mogu zaustaviti rast. 2. Ne vidim razliku branitelja i ostalih dijoničara. Svi smo mi podložni euforiji, panici, pohlepi i sličnim ljudkim osobinama koje dolaze do izražaja na burzi. Nema razloga da oni započnu prodaju ako cijena prijeđe npr.240, vjerojatnije će u tom slučaju početi kupovati. U svakom slučaju jedina loša stvar je to što se uvećao ukupni broj dioničara, a po HT-u znamo što to znači. Zaključak, ako bude razloga da krene gore ili ako neko jači odluči pumpati, krenuti će gore, a ostalo su sitne prepreke.

slazem se…..ali moras imati uvijek na umu da su branitelji dobili dionice po 30 kn jednu….tu je razlika između njih i nas…..prije ce oni pocet sa prodajom nego mi koji zelimo jos veci rast….ali ok, da su htjeli do sada prodavat vec su mogli jer po ovoj cijeni bi lijepo zaradili……

DOKUP!

nemaju fondovi novaca, a imaju vremena.. branitelji nemaju ni jedno ni drugo.. da sam ja branitelj i kupim dionice po 50kn, prodao bi ih vama optimistima..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Stvarno mi je malo čudno što branitelji ovdje baš i ne prodaju. Za razliku od HPDG i HTPK gdje mi svaki dan daju neki poklončić [thumbsup]

Ja sam svojeg Đuru prodao u petak i sad ga opet čekam niže.

Stvarno mi je malo čudno što branitelji ovdje baš i ne prodaju. Za razliku od HPDG i HTPK gdje mi svaki dan daju neki poklončić [thumbsup] Ja sam svojeg Đuru prodao u petak i sad ga opet čekam niže.

Da budem iskren, više bih volio da kupite moj paketić na malo višim razinama.[cool]

Mislim da je većina branitelja zna da se za DDJH moglo dobiti 300 ( a to je 30% više od trenutne razine) još nedavno, i da im sline cure, ali vrijeme igra protiv njih i ako se zadrži cijena na ovim razinama mogao bi usljediti udar na bid.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Jos jednom ponavljam veliki broj istorbaren. Posljednji veci pritisak ocekujem oko Bozica. Tko ne proda u tom razdoblju odlucio je dionicu zadrzati ( do odredjene cijene )[rolleyes].

Kupite CD u sda pa budete i vi vidjeli Podravska preko 6000kom u zadnjih par dana. Kolega BUMBAR trebamo info. zasto nije objavljen ovaj novi veliki posao. u sljedecih tjedan-dva ocekujem dolazak labudica sa nasim tenkovima T-84 . Trebamo saznati tocan broj tenkova oko 180, od toga oko 70 T-84, a ostali 55-tice. Kazu oko 1,000,000,000kn na tri god.[thumbsup]. Molio bi ako netko zna vise o ovom poslu da napise. Broj tenkova i cijena su nagadjanja. Sve info. su dosta zatvorene[sealed] Mislim da ako je i pola ovoga tocno , da je ovo jos jedan veliki plus za DDJH.[thumbsup]

New Report

Close