DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako ste gledali nedjeljom u2 Frišćič je lijepo rekao mi nemamo miti jednu cijev ,niti jedan tenk,niti jedan avion prilagođen nato standardima.Sve će nas to jako puno koštat to je istina ,ali za vojnu industriju Đuro Đaković to je kašika u med.Jasno je da đuro ne može proizvodit borbene zrakoplove ali u slučaju bilo kakve nabave đuro će u najmanju ruki bit nositelj pola koroz offset.Znači proizvođać zrakoplova za hrvatsku morat će đuri osigurat posao u protuvrijenosti dogovorene trgovine.
Ulazak hrvatske u NATO znači procvat za Hrvatsku vojnu industriju što mi govori da bi bilo pametno ulagati u ove jeftine braniteljske dionice na rasprodaji po 200kn.
Ja osobno kad je u pitanju dugoročno ulaganje u dionice ne vidim ništa primamljivije od DDJH.Ovo nemojt shvatit kao navlačenje je doista ovu dionicu doživljavam ovako kako pišem ,u pitanju je vojna industrija u zemlji kandidatu za NATO.[thumbsup]

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Kolega Bumbar mozda ste zaboravili na interview naseg dragog direktora holdinga u kojem je izjavio, ako se ne varam, da mu je cilj ulaganje u obnovljive izvore energije (biomasa itd.).. Naravno da smo svi mi mali doinicari ulazuci u ddjh (ja osobno prije cca pola godine) imali na umu biomasu a ne vojnu industriju, jer eto to je trend u svijetu i sva vojna industrija napušta tu neprofitabilnu proizvodnju i okrece se biomasi, pelenama, siru i vrhnju..

Kolega Bumbar mozda ste zaboravili na interview naseg dragog direktora holdinga u kojem je izjavio, ako se ne varam, da mu je cilj ulaganje u obnovljive izvore energije (biomasa itd.).. Naravno da smo svi mi mali doinicari ulazuci u ddjh (ja osobno prije cca pola godine) imali na umu biomasu a ne vojnu industriju, jer eto to je trend u svijetu i sva vojna industrija napušta tu neprofitabilnu proizvodnju i okrece se biomasi, pelenama, siru i vrhnju..

isto tako je izjavio kako je poslana ponuda o modernizaciji kuvajtskih tenkova, te da je u razmatranju, ceka se odgovor kuvajta…….[rolleyes]

DOKUP!

1. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
2. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 438.895 13,56 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.430 6,50 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 68.308 2,11 Skrb. račun
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun
8. PBZ D.D. 25.333 0,78 Skrb. račun -1
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 24.636 0,76 Skrb. račun -2.511
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 19.500 0,60 Skrb. račun
Ukupno: 68,23

U srijedu protrgovano 6.042 komada

6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 68.308 2,11 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 25.589 0,79 Skrb. račun +256
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 21.413 0,66 Skrb. račun -3.223
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 19.500 0,60 Skrb. račun
Ukupno: 68,14

U četvrtak protrgovano 5.611 komada

Znači kakvi branitelji, kakvo šta, to Fima napušta DDJH svakodnevno. Nadam se samo da će što prije izaći. Ovakvim tempom od 2000 komada po danu eto je vani za neka 3 mjeseca.[bye][cry]

Natuknica, koje je vaše mišljenje vezano uz ovu dionicu na recimo 1-2 godine ? imam par komada nije mi uopće u fokusu , ali neke pokazatelje sam računao i nisu loši. Jel mislite da će nakon branitelja doći do neke značajnije promjene, možda jači ulazak fondova ili ?? molim samo neki neutralan odgovor.Hvala

***obrisano***
Fond Fima maximum zbog loših rezultata ima povećane isplate i mora prodavati određene dionice. Ovu prodaje jer smatra da će opet stići ući po povoljnim cijenama ili uz minimalne gubitke, zbog količine branitelja koji prodaju.

Znači kakvi branitelji, kakvo šta, to Fima napušta DDJH svakodnevno. Nadam se samo da će što prije izaći. Ovakvim tempom od 2000 komada po danu eto je vani za neka 3 mjeseca.[bye][cry]

pitam se samo dali ce sa sutrasnjim stanjem od SDA top10 DDJH (sto bi bio petak dan trgovanja) biti i zadnji dan da fima rasprodaje dionice……nisam upoznat tocno kakvu ulogu ima onaj novi pravilnik od HANF-e u vezi sa fondovima (koji je ako se ne varam nastupio od jucer 3.12), ali mozda je to razlog zbog cega oni toliko prodaju te dionice…..a moguce je i da je ovo sto kolega primus kaze….
Gecco, vidis i sam da nisu uopce toliko branitelji problem kolko je Fima koja prodaje za bagatelu ovu dionicu…..

DOKUP!

primus: ” Znači kakvi branitelji, kakvo šta, to Fima napušta DDJH svakodnevno. Nadam se samo da će što prije izaći. Ovakvim tempom od 2000 komada po danu eto je vani za neka 3 mjeseca.[bye][cry] ” pitam se samo dali ce sa sutrasnjim stanjem od SDA top10 DDJH (sto bi bio petak dan trgovanja) biti i zadnji dan da fima rasprodaje dionice……nisam upoznat tocno kakvu ulogu ima onaj novi pravilnik od HANF-e u vezi sa fondovima (koji je ako se ne varam nastupio od jucer 3.12), ali mozda je to razlog zbog cega oni toliko prodaju te dionice…..a moguce je i da je ovo sto kolega primus kaze…. Gecco, vidis i sam da nisu uopce toliko branitelji problem kolko je Fima koja prodaje za bagatelu ovu dionicu…..

Istina branitelji nusu problem ali će bit problem i to veliki.TO će se desit čim cijena malo naraste ne prodaje se njima baš po 200 ali na 270 bi mogli i to masovno.
Još nešto fond za privatizaciju će podjelit do nove godine sve svoje dionice.DDJH je dionica malog investitora a ne fondova.Jedina nada nam je da fondovi počnu ulazit pogotovo ovi mirovinski.
Ne vučem ni gore ni dolje pokušavam situaciju sagledati što je moguće realnije.Za dugoročno nema zima ali bojim se da bi mogli još jedno vrijeme na ovih 200kn.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Istina branitelji nusu problem ali će bit problem i to veliki.TO će se desit čim cijena malo naraste ne prodaje se njima baš po 200 ali na 270 bi mogli i to masovno.
Još nešto fond za privatizaciju će podjelit do nove godine sve svoje dionice.DDJH je dionica malog investitora a ne fondova.Jedina nada nam je da fondovi počnu ulazit pogotovo ovi mirovinski.
Ne vučem ni gore ni dolje pokušavam situaciju sagledati što je moguće realnije.Za dugoročno nema zima ali bojim se da bi mogli još jedno vrijeme na ovih 200kn.

Dugo me nije bilo na temi, a vidim da su priče više manje iste ko i do sada… Potpuno se slažem s ovim što si gore napisao, i nadam se da će se početkom iduće godine za ulaz zagrijati i malo jači fondovi a ne ovaj isprdak od Fime, jer u suprotnome ovosit ćemo o njihovoj mizernoj sudbini.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Istina branitelji nusu problem ali će bit problem i to veliki.TO će se desit čim cijena malo naraste ne prodaje se njima baš po 200 ali na 270 bi mogli i to masovno. Još nešto fond za privatizaciju će podjelit do nove godine sve svoje dionice.DDJH je dionica malog investitora a ne fondova.Jedina nada nam je da fondovi počnu ulazit pogotovo ovi mirovinski. Ne vučem ni gore ni dolje pokušavam situaciju sagledati što je moguće realnije.Za dugoročno nema zima ali bojim se da bi mogli još jedno vrijeme na ovih 200kn.

slazem se, ali i mislim da fondovi nece ulazit ni pocetkom 2008. godine jer dobro znaju situaciju sa braniteljima….a i dosad najveci sklopljeni posao je onaj sa BOV-ovima koji nosi dobit tek tamo za godinu i po do dvije…cak i informacija o poslu za modernizaciju tenkova ce dnoijet samo instantni rast, cijena ce otic gore i onda ce branitelji nasjest na prodaju odmah i eto nama cijenu opet dolje, mozda ne na 200 ali na 220-240 sigurno…..moguce je da ce fondovi ulazit ovdje tek pocetkom 2009. godine……ne vidim bas razloga da i prije to naprave…..dugorocno se slazem sa bumbarom ova dionica je odlicna ali do tada kada bude vrijem za dokpu/kupnju je pametnije ulagat u nesto drugo i tamo zaradit……

p.s. da imam dionice ddjh i ne namjeravam kupovat (niti pordavat) jer ce za to biti vremena, da me nebi netko kirvo shvatio kako ja pokusavam sada dat neku pesimisticnu sliku ovdje kako bi pokusao sto jeftinije dokupit……

DOKUP!

8. PBZ D.D. 25.589 0,79 Skrb. račun +256
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 21.413 0,66 Skrb. račun -3.223

U četvrtak protrgovano 5.611 komada

8. PBZ D.D. 26.086 0,81 Skrb. račun +497
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 21.000 0,65 Skrb. račun -413

Upetak prošlo 1.723 komada

New Report

Close