I došlo je. Ova korekcija izgleda nemože nikoga obići. Eto nas uskoro ispod 200 kuna i bez velikog iskrcavanja branitelja.[smiley16]
CIJENA KOLIČINA
195,00 402
190,07 100
190,01 40
190,00 248
175,00 100
154,00 93
ovakvu situaciju nisu očekivali ni najgori katastrofičari, naravno osim kolege karoja, koji bi mogao ispasti najpametniji …
Hellraiser.
Ovo je prestrašno. Ne usudim se ni pogledati u portfelj.
mogao bi ja u neku pljacku banke pa do brokera….jer ovakve se sanse nebi trebale propustati……a tek sta ce bit veceras u glavnom dnevniku, nesto tipa: kataklizma, gotovo je, burza pada, preko noci svi na burzi postali siromasni…..i tako danko druzijanic i ekipa samo nadolijea ulje na vatru…..
ajde nemojte iznositi realno misljenje,jer je negativno,i tim povecaamo koncentraciju panike,koje je i ovako previse..nema straha,ljudi moji,nisam pametan,ali sam izvukao nesto novce,i znam da cu masno zaraditi u iduce 2-3 godine..idemo iz pocetka,pravi igraci znaju da svaki kraj,ima novi pocetak.obicno je bolje,jer smo svi iskusniji.za đuku sam znao pa sam ga srezao za 50%,kolega bumbar mi je pomogoa sa info.hvala.
… za đuku sam znao pa sam ga srezao za 50%,kolega bumbar mi je pomogoa sa info.hvala.
Cool man, ne znam da li ste ocekivali ovako niske grane ili je ovo dodatno zacinjeno panikom [smiley8]