DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I došlo je. Ova korekcija izgleda nemože nikoga obići. Eto nas uskoro ispod 200 kuna i bez velikog iskrcavanja branitelja.[smiley16]

Ajme koji ponor na Đuri.

Trend is your friend.

CIJENA KOLIČINA
195,00 402
190,07 100
190,01 40
190,00 248
175,00 100
154,00 93

ovakvu situaciju nisu očekivali ni najgori katastrofičari, naravno osim kolege karoja, koji bi mogao ispasti najpametniji …

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Hellraiser.

Ovo je prestrašno. Ne usudim se ni pogledati u portfelj.

Hell is Empty and all the Devils are Here

Moze li mi netko rec kako nije zaustavljeno trgovanje sa ddjh nakon ovolikog pada

Gotovo, blokada.

Trend is your friend.

Ide i koei u blokadu.

Trend is your friend.

Još samo parstotina komada na kupnji. Ljudi ovo je zbilja krah burze.

Trend is your friend.

mogao bi ja u neku pljacku banke pa do brokera….jer ovakve se sanse nebi trebale propustati……a tek sta ce bit veceras u glavnom dnevniku, nesto tipa: kataklizma, gotovo je, burza pada, preko noci svi na burzi postali siromasni…..i tako danko druzijanic i ekipa samo nadolijea ulje na vatru…..

DOKUP!

ajde nemojte iznositi realno misljenje,jer je negativno,i tim povecaamo koncentraciju panike,koje je i ovako previse..nema straha,ljudi moji,nisam pametan,ali sam izvukao nesto novce,i znam da cu masno zaraditi u iduce 2-3 godine..idemo iz pocetka,pravi igraci znaju da svaki kraj,ima novi pocetak.obicno je bolje,jer smo svi iskusniji.za đuku sam znao pa sam ga srezao za 50%,kolega bumbar mi je pomogoa sa info.hvala.

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

… za đuku sam znao pa sam ga srezao za 50%,kolega bumbar mi je pomogoa sa info.hvala.

Cool man, ne znam da li ste ocekivali ovako niske grane ili je ovo dodatno zacinjeno panikom [smiley8]

"Strikane, strikane, a koji su nasi"

Pogledajte na Kamenskom više nema kupnje prije su ga toliko hvalili i navlačili a tako se navlači i za Đuru mislim da će pravi pad tek uslijediti.

New Report

Close