fazan: ” ništa, zato se i zove holding ” pitam shootera, jer ovih 700 branitelja su radili u holdingu, a ostatak radi u tvrtki kcerima po njemu..
Sorry, mozda nisam najjasnije opisao, ili nisam dobro shvatio sto si pitao. Ostatak branitelja (tj. oni koji ne rade trenutno u Holdingu) rade ili u nekoj tvrtki kceri ili rade negdje drugdje.
Sto se tice Holdinga, osnovu cine Specijalna vozila. Pa mozemo reci Specijalna vozila=Holding.
ja bi rekao holding=specijalna vozila+ elektromont+inzinjering+strojna obrada+slobodna zona itd..
doduse, moguce da su se oni nekako svi skupa interno dogovorili.. vama ovo, nama ono.. vama friska figa isl[smiley2]
Pa dobro ljudi zašto sad -2 % [smiley5]
jer branitelji prodaju? a mozda i kupnja nije velika? logicno ne…?
Pa dobro ljudi zašto sad -2 % [smiley5]
E zato što treba srušit cijenu prije druge ture branitelja.
Bit će čišćene između 210-220
Dragi Bumbaru !
U proljeće kupujem kutiju bumbara , pouzećem . Bilo bi mi drago da si ti unutar kutije.
Sve svoje nade polažem u bumbare .
Meni vrijede barem 50 % .
Dragi Bumbaru ! U proljeće kupujem kutiju bumbara , pouzećem . Bilo bi mi drago da si ti unutar kutije. Sve svoje nade polažem u bumbare . Meni vrijede barem 50 % .
samby ja ponekad jedva da razumijem sta ti pises…? vjerujem da nisam jedini….ako si ti ova na slici onda razumijem da ti hrvatski nije u krvi [smiley2]
…..ali ako ne, onda daj pisi malo razumljivije, da te cijeli svijet razumije [smiley2]
fazan: ” ništa, zato se i zove holding ” pitam shootera, jer ovih 700 branitelja su radili u holdingu, a ostatak radi u tvrtki kcerima po njemu..
Ne , ovih 700 je radilo ili radi u Holdingu i bili su 10. i 11-ti mjesec u HRVATSKOJ VOJSCI 1993 god za vrijeme privatizacije . Ova sada privatizacija nema veza sa dionicama DDJH ( braniteljskim , koji nisu mogli zbog duznosti u HV sudjelovati u privatizaciji 1993g.).
Elektromont , strojna obrada itd se pokusavaju privatizirat radnickim dionicarstvo ( ovdje nij bitno biti branitelj ).
samby:
”
Dragi Bumbaru ! U proljeće kupujem kutiju bumbara , pouzećem . Bilo bi mi drago da si ti unutar kutije. Sve svoje nade polažem u bumbare . Meni vrijede barem 50 % .
”
samby ja ponekad jedva da razumijem sta ti pises…? vjerujem da nisam jedini….ako si ti ova na slici onda razumijem da ti hrvatski nije u krvi [smiley2]
…..ali ako ne, onda daj pisi malo razumljivije, da te cijeli svijet razumije [smiley2]
Mislim da ti je Samby muško![smiley2]
nisu jos svi dobili dionice ……
Dobilo 473 , 210 jos treba !!!!! [smiley2]