BUMBAR5: ” Krivo si to rekao ja puno očekujem od ove dionice.Rekao sam samo kakav je na mene ostavio dojam ovaj članak ,ne očekujem ništa od nje za 2-3mj .Dugo sam unutra da bi sad izašao nemam to u planu ,spreman sam za dokup na 220. ” pa ako misliš da će na 220 onda sada prodaj pa kupi po 220??!?!?… 🙂
Nema prodaje ispod 1000 da prodan sad na 228 i da čekan na 220 i šta onda da ga ne dočekam.
izmedju 228 i 220 je razlika 3% to bi mi taman bilo za brokerske transakcije nebi mi ostalo niti za kavu.
bespotrebna avantura u obzir dolazi samo dokup nikako prodaja.
prema tvojim očekivanjima ovo je dobra(jako) cijena za dokup!!??!?!?
inače dokupio sam prije par dana jer zbilja računam na ovu dionicu i firmu, pa mi tih 3% nije toliko za kockat kad očekujem drastičan rast.
Na Đuri se desio odbijanac , a pozitivno nisu samo poslovi nego i strategija uprave koja izgleda zna iskoristiti povoljan trenutak….
u svakom slučaju Đuro je pobjednik izbora i sljedečeg mandata[smiley2][smiley2]
samo da mi odradimo još ovu jednu grupu branitelja pa da krenemo pomalo u dokup
bit ce ih pred bozic s darovima [smiley2]
Ode nam Đuka sutra opet gore.Biti će nominala 300kn nerantabine holdingove grane idu na prodaju nakon izbora.
Sutra čitajte poslovni.
9. PBZ D.D. 19.739 Evo PBZ prestigao ZIF Brezu Invest i došao na 9 poziciju u top 10.
ako si malo pratio ovaj PBZ je kupovao od branitelja … to se da isčitati iz količina koje kupuje gotovo svakodnevno …
gigog i BUMBAR5 … da vas upoznam? pa možete uz kavicu popričati …
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=29963%5B/quote%5D
ovdje je sve rečeno … samo treba znati pročitati …
tj. nije sve rečeno … nedostaje azerbejđan, ili kazahstan ili tako neka bivša ruska država koja bi htjela modernizirati jedno 500 tenkova …
[smiley2][smiley2][smiley2]
shooter: ” http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=29963″ ovdje je sve rečeno … samo treba znati pročitati … tj. nije sve rečeno … nedostaje azerbejđan, ili kazahstan ili tako neka bivša ruska država koja bi htjela modernizirati jedno 500 tenkova … [smiley2][smiley2][smiley2]
Azarjbeđan ima 850 tenkova ruske proizvodnje spremnih za servis.
Pošto nisu u prijateljskom odnosu sa rusima mi smo im idealni.Nedavno u bili u đuri i uopće ne izgledaju kao turistička ekipa.Naprotiv vrlo su ozbiljni.
Recimo da ne će servisirati svih 850 tenkova.
jel mi moze netko objasnit koji je smisao rasprodaje holdinga? (bas me zanima kome ce prodati elektromont)