DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zadnja 236 kn, izgleda da se nešto kuha . Trenutna situacija izgleda kao one prethodne kada je Đuro rasta bez nekog očitog razloga. I tada su iza rasta nalazile inside informacije. Da li je i sada tako ?

Zadnja 236 kn, izgleda da se nešto kuha . Trenutna situacija izgleda kao one prethodne kada je Đuro rasta bez nekog očitog razloga. I tada su iza rasta nalazile inside informacije. Da li je i sada tako ?

nista ne raste bez razloga… a nisam upoznat s insajderskim informacijama…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Dobar dan [smiley11]

Može malo objašnjenje friškom ulagaču [smiley1] trenutno skupljam informcije na sve strane pa eto tako se nađoh i na ovom forumu.

Malo sam u nedoumici kupovati Đuru Holding ili Montažu [smiley8]

znam da je Holding većinski al opet [smiley8]

pozzzzzzzzzzzz

[color=blue][b]Čovjek uči dok je živ :) a ja sam prava mala štreberica :D[/b][/color]

zna li netko sta se to danas desava u đuri?????

A stabi se trbalo desavat

trguje se

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Testiraju oklop na tenku za kuvajt sa granatama i plaše ljude po brodu,

Šta bi se trebalo dešavat? Hoćeš, up, drmaj po asku do mile volje 🙂

Niti jedan komentar nije zlonamjeran [smiley1]

trguje i manipulira… testiraju se drhtave ručice

Kupnja Cijena
2 229,52 🙁
5 229,51 🙁
266 229,00
34 228,00
290 227,00

Cijena Prodaja
235,50 15
235,99 1
236,00 182
236,49 60
236,50 30

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

ja bi molio kolegu Yokozumu da se javi i da nam kaže svoje strucno misljenje gdje ce cijena u narednih par dana ili tjedan dana? posto je prije mjesec dana rekao da ce đuro za tjedan-dva otic na 350kn i nece se vise vracat ispod 300kn, stoga zelim vidit reakciju nakon mjesec dana gdje đuro nije otisao vise niti preko 260kn a kamoli preko 300….a u to vrijeme je kolega yokozuma mene nazivao maloumnim i drukerom kada sam govorio da ce cijena jos neko vrijeme samo padati……hvala yokozuma na strucnom odgovoru *** obrisano***

DOKUP!

Saslusavsi danas ostale kolege odlucio sam ipak ostati najveci optimist sto se tice naseg DJURE , sa sloganom ” NEDAM ISPOD 1000″ nebi zasluzio ni mjesto dopredsjednik udruge. Kolegi BUMBARU ovom prilikom dajem mijesto sefa Osijckog ogranka udruge.[smiley2]

Korisnici,

Smo se malo zaigrali? Nastavite, molim Vas, na Bez cenzure – Općenito.

Srdačan pozdrav!

Suricata suricatta

Malo vjetra u leđa za DDJH u današnjem Večernjem listu. Đuro možda zbilja postane regionalni
centar za oklopnjake. Spominje se Makedonija i Kuvajt.

Malo vjetra u leđa za DDJH u današnjem Večernjem listu. Đuro možda zbilja postane regionalni centar za oklopnjake. Spominje se Makedonija i Kuvajt.

tome se svi i nadamo….zbog toga sam i kupio đuru…ali napomena za one koji jos nisu (a slobodno mogu jer je cijena na prihvatljivim razinama) neka kupe, ali neka ne ocekuju tu brzu zaradu….đuro je na duge staze….kupit i zaboravit da je imas…… [smiley11]

DOKUP!

New Report

Close