DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moje karte bi bile ; Projekt Degman ( ulozeno puno novaca i vremena )
– Remont tenkova za Kuvajt ( nastavak pregovora , povijesna povezanost zbog ucestvovanja
istih u oslobadjanju Kuvajta od Iracke agresije ).
– Privatizacija Montaze ( Holding 65% vlasnik ) , po trenutnoj cijeni od 1799kn na burzi
vise od 85kn po dionici Holdinga.
– Vrlo vjerovatna dokapitalizacija ( od drzave ili ubrizgavanjem novca od prodaje Montaze )
podizanje tehnoloske kvalitete i produktivnosti ( primjer sa jednog vagona dnevno na dva ).

Moja karta bi bila ; – Projekt Degman ( ulozeno jako puno vremena i novca )
– Remont tenkova za Kuvajt ( Sentimentalna povezanost za Djurine tenkove, jako dobrim

Moje karte bi bile ; Projekt Degman ( ulozeno puno novaca i vremena ) – Remont tenkova za Kuvajt ( nastavak pregovora , povijesna povezanost zbog ucestvovanja istih u oslobadjanju Kuvajta od Iracke agresije ). – Privatizacija Montaze ( Holding 65% vlasnik ) , po trenutnoj cijeni od 1799kn na burzi vise od 85kn po dionici Holdinga. – Vrlo vjerovatna dokapitalizacija ( od drzave ili ubrizgavanjem novca od prodaje Montaze ) podizanje tehnoloske kvalitete i produktivnosti ( primjer sa jednog vagona dnevno na dva ). Moja karta bi bila ; – Projekt Degman ( ulozeno jako puno vremena i novca ) – Remont tenkova za Kuvajt ( Sentimentalna povezanost za Djurine tenkove, jako dobrim

Mislim da cemo u svakom slucaju u slijedeca 2-3 tjedna doznati nove vijesti u vezi Remonta tenkova za Kuvajt. Blize se izbori i svakako bi lijepo zvucalo kada bi se objavili novi poslovi, a pogotovo oni koji osiguravaju povecanje zaposlenosti, ali i cija vrijednost ugovora prelazi trenutni MCAP cijelokupne brodske tvornice.
U slucaju realizacije ovog ugovora s kuvajcanima, transfer tehnologije od strane finske Patrie dobiva nove dimenzije jer dolazi u pravom trenutku. S novom tehnologijom sigurno se povecava produktivnost, sto u krajnjem slucaju dovodi i do povecanja profitabilnosti. To ce dalje utjecati na vecu konkurentnost i svakako dobivanje novih velikih projekata.
Znaci slijedecih dana iscekujemo nove vijesti vezane za remont tenkova!

Postoji 1000 mogucnosti kako novac potrositi, ali samo dvije, kako novac zaraditi: Ili moramo raditi za novac ili novac radi za nas.

Ja ču bit miran tek kad budemo imali ovakvu vlasničku strukturu.Još mi nije jasno zašto ih nema kod nas.

3.Skrb.: PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 208.022 6,23
4.Skrb.: HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 101.814 3,05
5.Skrb.: HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 68.581 2,05
6.Skrb.: ZAGREBAČKA BANKA D.D. 53.787 1,61 UP +4372
7.Skrb.: HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 51.475 1,54
9.Skrb.: RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 37.900 1,13
10.Skrb.: HPB D.D. 37.203 1,11

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Ja ču bit miran tek kad budemo imali ovakvu vlasničku strukturu.Još mi nije jasno zašto ih nema kod nas.

Nemojte si ovo prizeljkivati. Pogledajte samo sto se dogadja s dionicama u zadnjih 6 mjeseci u kojima je Hypo.

Kolega ovakvu strukturu ćemo IMHO imati kada DDJH izbaci nekoliko zaredom pozitivnih izvješća. Dakle to bi se moglo i trebalo dogoditi do kraja iduće godine. Kada vlasnička struktura bude izgledala približno ovako mi ćemo već odraditi rast od 100% a tek onda će slijediti pravi rast. [smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

10 000 dionica u zoni poptore-ravno za 13 branitelja da se iskrcaju,a što sa onih oko 500 i koliko ih već ima.
Biti će još to dugotrajna bitka.
Čekam već nekoliko mjeseci da se vratim (izašao na 276),ali ovi nikako da spuste cijenu.
Možda spuste poslije izbora kad im ne budu ništa više značili ni glasovi ni branitelji.

Ja ču bit miran tek kad budemo imali ovakvu vlasničku strukturu.Još mi nije jasno zašto ih nema kod nas. 3.Skrb.: PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 208.022 6,23 4.Skrb.: HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 101.814 3,05 5.Skrb.: HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 68.581 2,05 6.Skrb.: ZAGREBAČKA BANKA D.D. 53.787 1,61 UP +4372 7.Skrb.: HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 51.475 1,54 9.Skrb.: RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 37.900 1,13 10.Skrb.: HPB D.D. 37.203 1,11

možda i imamo ovakvu strukturu … samo treba zaviriti u cd …

I love the Smell of Profits in the Morning

Nadamo se da će cijena zaroniti na 210-220 i onda dokupiti još. Ako još koji branitelj dobije dionice prije izbora taj scenarij je izgledan.

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

pozeljan jest u svakom slucaju..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ovo je društvo bilo u petak viđeno u tvornici Đuro Đaković Slavonski Brod.

http://www.morh.hr/vijesti_main.asp?id=1428

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

02.11.2007. Veleposlanica Egipta posjetila MORH
02.11.2007. Veleposlanica Egipta posjetila MORHVeleposlanica Arapske Republike Egipta Eman Mohamed Zaki Moharram u pratnji savjetnika Tareka Youssefa posjetila je 2. studenoga Ministarstvo obrane, gdje ih je primio državni tajnik MORH-a Mate Raboteg sa suradnicima.
Na sastanku je izražena obostrana želja za jačanjem bilateralne i multilateralne suradnje, posebice na području obrambene industrije, te je dogovorena razmjena informacija o mogućnostima egipatskih i hrvatskih proizvođača vojne opreme i naoružanja. Egipatsko izaslanstvo pokazalo je zanimanje i za kupnju rabljene hrvatske vojne opreme pa su zatražili ponudu hrvatske strane.

Hell is Empty and all the Devils are Here

Veleposlanica Arapske Republike Egipta Eman Mohamed Zaki Moharram u pratnji savjetnika Tareka Youssefa posjetila je 2. studenoga Ministarstvo obrane, gdje ih je primio državni tajnik MORH-a Mate Raboteg sa suradnicima.
Na sastanku je izražena obostrana želja za jačanjem bilateralne i multilateralne suradnje, posebice na području obrambene industrije, te je dogovorena razmjena informacija o mogućnostima egipatskih i hrvatskih proizvođača vojne opreme i naoružanja. Egipatsko izaslanstvo pokazalo je zanimanje i za kupnju rabljene hrvatske vojne opreme pa su zatražili ponudu hrvatske strane.

možda bi htjeli rabljene BOV-ove

ima se-može se

New Report

Close