Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,20 | 1.018 | 67 | 15,20 | 18,00 | -2,58% |
To se zove Balkan tržište a mi nikako da se maknemo od toga zla. U zadnjih nekoliko dana imamo samo dobre vijesti oko Đure ali dionica stalno down! Ma ovdje se više nezna tko pije a još manje tko plaća!
Danas se dosta toga crveni HDEL, DLKV itd. Ja mislim da su korekcije u pitanju!
Đuro, đuro, posidiću od tebe, ovo naše tržište je stvarno nepredvidivo[smiley7]
Kad je to ijedno tržište bilo predvidivo?
To se zove Balkan tržište a mi nikako da se maknemo od toga zla. U zadnjih nekoliko dana imamo samo dobre vijesti oko Đure ali dionica stalno down! Ma ovdje se više nezna tko pije a još manje tko plaća! Danas se dosta toga crveni HDEL, DLKV itd. Ja mislim da su korekcije u pitanju!
Ma kakve korekcije… korekcija ima svoju osnovu, ovo nema nikakve logike iza sebe….
svica:
”
To se zove Balkan tržište a mi nikako da se maknemo od toga zla. U zadnjih nekoliko dana imamo samo dobre vijesti oko Đure ali dionica stalno down! Ma ovdje se više nezna tko pije a još manje tko plaća! Danas se dosta toga crveni HDEL, DLKV itd. Ja mislim da su korekcije u pitanju!
”
Ma kakve korekcije… korekcija ima svoju osnovu, ovo nema nikakve logike iza sebe….
kako nema – plašljivi ili ti oprezniji ulagači kapitaliziraju dobit ili dio dobiti dok ne vide što će se događati nakon izbora…
Tko god dobije izbore, to će pozitivno utjecati na DDJH. Ako SDP dobije, oni su čak i najavili jačanje pozicije DDJH i općenito takove industrije (jasno i KOEI)
Tko god dobije izbore, to će pozitivno utjecati na DDJH. Ako SDP dobije, oni su čak i najavili jačanje pozicije DDJH i općenito takove industrije (jasno i KOEI)
slažem se , ova dionica bi mogla biti jedno od rijetko sigurnih utočišta s obzirom na moguće komplikacije oko izbora….
kakve komplikacije oko izbora?
kakve komplikacije oko izbora?
pa vidiš da svi drhte što će biti ako SDP pobjedi… izbori uvijek nose određenu dozu neizvjesnosti i nesigurnosti oko budućnosti… tako će biti i s ovim izborima. ZNA SE! [smiley1]
BamBam72:
”
svica:
”
”
”
kako nema – plašljivi ili ti oprezniji ulagači kapitaliziraju dobit ili dio dobiti dok ne vide što će se događati nakon izbora…
Ma kakvu dobit, prodaju s gubiti. Mislim na sve dionice.
Takve neznalice nikada ni ne mogu ući u plus.
ljudi ulažu na burzi i duže od prošlih par mjeseci, tako da sam uvjeren da ih dosta prodaje s debelim plusom.