Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,50 | 310 | 20 | 13,00 | 18,00 | -6,63% |
kakav je sastanak u ponedeljak
odkud ti taj info da je sastanak? ako je predpostavljam da bi mogao biti sastanak skupstine….
Đuro Đaković Holding (DDJH-R-A) je dionica koja se može pohvaliti iznimno izdašnim dotokom najrazličitijih nagađanja. Bilo da je riječ o nuklearkama u Rusiji, tenkovima u Kuvajtu, ili, prema najnovijim najavama, regionalnom centru za oklopnjake. Sve redom odlične vijesti za nekadašnjeg mastodonta, koji, usprkos globalnim ambicijama, nikako da prevlada lokalni problem. Jer nekoliko stotina branitelja s jeftino stečenim dionicama do sada je uvelike “kočilo” napredovanje dionica.
Ovaj okrugli stol…
Iz posljednjeg clanka u Poslovnom:
“… Drugi dio aktivnosti vezanih za projekt BOV fokusiran je na provedbu offset sporazuma koji je Patria potpisala s Ministarstvom gospodarstva. Više detalja tog sporazuma moglo bi se doznati na okruglom stolu koji Patria organizira u sklopu Nordijskih dana u ponedjeljak…“
alan_poh: ” 10. PBZ D.D. 15.796 0,49 Skrb. račun + 1378 komada ” super, jos kad bi znali tko stoji iza tog skrbničkog računa… ” Iz dolje navedenog dokumenta vidimo da se iza Pbz skrbnickog racuna u top 10 dionicara npr. Atlantske plovidbe, Tehnike, Ingre,… krije fond Pbz Equity. http://www.hrportfolio.com/dokumenti/izvjestaji/0706_PBZ_Equity_fond.pdf Dalje, Imovina pod upravljanjem PBZ Investa premašila 6 milijardi kuna http://www.pbzinvest.hr/main.aspx?id=8416 Mislim da ovo daje jasniju sliku da se iza Pbz skrbnickog na Djuri radi o jednom od dva Pbz-ova fonda.[smiley1]
Ne znam po čemu to možeš zaključiti. Gledajući link ja mogu vidjeti da je dani portfelj o kome ti pričaš ostvaren na dan 29.06.2007. Znači od toga dana do danas, a kako vidimo da 3 dana za redom podebljava svoju poziciju, je mogao skupiti brdo dionica i ući u njihovu vlasničku strukturu. Ovo što ti pišeš ne izgleda mi uvjerljivo.[smiley7]
Na bombastično prezentiranim informacijama o stvaranju regionalnog centra za oklopnjake u okviru tvrtke Đuro Đaković Specijalna vozila, u prvom je dijelu trgovanja porasla i dionica slavonskobrodskog Holdinga. Ipak, tržište je racionaliziralo ovu najavu kojoj do realizacije tek predstoji trnovit put, pa je dionica Holdinga na kraju završila čak u negativnom teritoriju – padom cijene od gotovo 3 posto. Očito je kruta realnost ponovno udarila dioničare Holdinga, jer je pritisak braniteljskih dionica i dalje snažan te i dalje vrlo aktualan.
Kopirano sa SEEbiz.eu
Volio bi pogledati knjigu naloga i vidjeti čiji je bio onaj od 2848kom na 250,00 kn u petak, jer ne vjerujem da je braniteljski!
alan_poh:
”
10. PBZ D.D. 15.796 0,49 Skrb. račun + 1378 komada ” super, jos kad bi znali tko stoji iza tog skrbničkog računa…
”
Iz dolje navedenog dokumenta vidimo da se iza Pbz skrbnickog racuna u top 10 dionicara npr. Atlantske plovidbe, Tehnike, Ingre,… krije fond Pbz Equity.
http://www.hrportfolio.com/dokumenti/izvjestaji/0706_PBZ_Equity_fond.pdf
Mislim da ovo daje jasniju sliku da se iza Pbz skrbnickog na Djuri radi o jednom od dva Pbz-ova fonda.[smiley1]
U uputama za PBZ investor piše da će se kupljene dionice voditi na PBZ skrbničkom računu, koji je izgleda zajednički za sve PBZ usluge.
Što znači da u prvih deset može biti i hrpica od 150 malih dioničara svaki sa 100 dionica.
Problem su ulagači kao tenkista, koji kupe po 257 i prodaju nakon tjedan dana po 233. To čak ni branitelji ne bi napravili. I još se time hvali na forumu.
Problem su ulagači kao tenkista, koji kupe po 257 i prodaju nakon tjedan dana po 233. To čak ni branitelji ne bi napravili. I još se time hvali na forumu.
90% ljudi na burzi su kao tenkista.Non-stop traže neke nove prilike i ne mogu se u dionici zadržati duže vrijeme.Nažalost takvi rijetko postaju dugoročno imućni jer kupuju dionice na temelju emocija a ne na intelektualnim osnovama!