Kako se istreso, lol. valjda mu dopi**ilo čekat pred uredom brokera [smiley1][smiley1][smiley1]
Danas 9711
Kako se istreso, lol. valjda mu dopi**ilo čekat pred uredom brokera [smiley1][smiley1][smiley1] Danas 9711
Ili mu stiže novi auto pa treba za ponedjeljak keš.[smiley7]
djuro je od jutrašnjeg rasta od 4% došao do gubitaša od gotovo 3%. nadam se da niste previše kupovali jutros po 249 kn,poneseni današnjm brojem poslovnog dnevnika.
Danas minimalno 3 ritarda prodala. Baš me zanima koliko će PBZ imati u pon.
ako sam danas dobro pratio negdje pred kraj radnog vremena je u jednom trenutku počišćeno oko 2000 koma odjednom po cijeni od 240, te je nakon toga naglo ponovo kliznulo na 233. tko tu i kakvu igru igra???
sjećam se da sam juče na forumu čitao kako će pojedinci odma zvati brokera već u 7 jutros da mu daju nalog pretpostavljam na kupnji. ako je bilo takvih napravili su očitu grešku u koracima. ili je i to dio igre?
Ja sam sinoć napisao da bi poučeni svakodnevnim igrama “velikih” posljednjih dana i objavljenim dobrim vijestima, danas mogli lagano dolje… Pa su me optužili da sam i ja “veliki”!
warriors… come out to plaayy.. se sjeca jos tko tog filma? [smiley2]
Kako sam onda bio mlad.
Kako se ne bi sječao,to je kultni film starog dobrog Walter Hilla i bandi Furies, Rogues, Boppers, Hi-Hats, Lizzies, Turnbull AC’s, Gramercy Riffs i Warriors.
Hvala što si mi izvukao iz sječanja jedna druga vremena.[smiley2]
Ja sam sinoć napisao da bi poučeni svakodnevnim igrama “velikih” posljednjih dana i objavljenim dobrim vijestima, danas mogli lagano dolje… Pa su me optužili da sam i ja “veliki”!
Stigo doma i kad ono, što vidim….
ĐURO u minusu!!! [smiley8]
Kao što sam, nažalost, i pretpostavio što potvrđuje i post s neke od prethodnih stranica.
Kolega Miško, žao mi je da smo i ovaj put bili u pravu.
super24:
”
warriors… come out to plaayy.. se sjeca jos tko tog filma? [smiley2]
”
Kako sam onda bio mlad.
Kako se ne bi sječao,to je kultni film starog dobrog Walter Hilla i bandi Furies, Rogues, Boppers, Hi-Hats, Lizzies, Turnbull AC’s, Gramercy Riffs i Warriors.
Hvala što si mi izvukao iz sječanja jedna druga vremena.[smiley2]
ja tad bio u pionirima..