DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kakva su po vama ocekivanja za 3q

Kako se istreso, lol. valjda mu dopi**ilo čekat pred uredom brokera [smiley1][smiley1][smiley1]

Danas 9711

Kako se istreso, lol. valjda mu dopi**ilo čekat pred uredom brokera [smiley1][smiley1][smiley1] Danas 9711

Ili mu stiže novi auto pa treba za ponedjeljak keš.[smiley7]

djuro je od jutrašnjeg rasta od 4% došao do gubitaša od gotovo 3%. nadam se da niste previše kupovali jutros po 249 kn,poneseni današnjm brojem poslovnog dnevnika.

Jedna riječ – idioti

Hell is Empty and all the Devils are Here

Danas minimalno 3 ritarda prodala. Baš me zanima koliko će PBZ imati u pon.

Hell is Empty and all the Devils are Here

ako sam danas dobro pratio negdje pred kraj radnog vremena je u jednom trenutku počišćeno oko 2000 koma odjednom po cijeni od 240, te je nakon toga naglo ponovo kliznulo na 233. tko tu i kakvu igru igra???
sjećam se da sam juče na forumu čitao kako će pojedinci odma zvati brokera već u 7 jutros da mu daju nalog pretpostavljam na kupnji. ako je bilo takvih napravili su očitu grešku u koracima. ili je i to dio igre?

Ja sam sinoć napisao da bi poučeni svakodnevnim igrama “velikih” posljednjih dana i objavljenim dobrim vijestima, danas mogli lagano dolje… Pa su me optužili da sam i ja “veliki”!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Miško, veliki ste jer ste prognozirali ovo što se dogodilo. Pozdrav. [smiley2]

warriors… come out to plaayy.. se sjeca jos tko tog filma? [smiley2]

Kako sam onda bio mlad.
Kako se ne bi sječao,to je kultni film starog dobrog Walter Hilla i bandi Furies, Rogues, Boppers, Hi-Hats, Lizzies, Turnbull AC’s, Gramercy Riffs i Warriors.
Hvala što si mi izvukao iz sječanja jedna druga vremena.[smiley2]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Ja sam sinoć napisao da bi poučeni svakodnevnim igrama “velikih” posljednjih dana i objavljenim dobrim vijestima, danas mogli lagano dolje… Pa su me optužili da sam i ja “veliki”!

Stigo doma i kad ono, što vidim….
ĐURO u minusu!!! [smiley8]

Kao što sam, nažalost, i pretpostavio što potvrđuje i post s neke od prethodnih stranica.

Kolega Miško, žao mi je da smo i ovaj put bili u pravu.

La vita e bella!

super24:

warriors… come out to plaayy.. se sjeca jos tko tog filma? [smiley2]

Kako sam onda bio mlad.
Kako se ne bi sječao,to je kultni film starog dobrog Walter Hilla i bandi Furies, Rogues, Boppers, Hi-Hats, Lizzies, Turnbull AC’s, Gramercy Riffs i Warriors.
Hvala što si mi izvukao iz sječanja jedna druga vremena.[smiley2]

ja tad bio u pionirima..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close