Radi tajnica, pa ću joj ostaviti poruku da me broker nazove ,ako zezne mijenjam ga. Dokupljujem i za zadnju lipu, pa tko živ, tko mrtav.[smiley1][smiley1][smiley1]
cca 700 komada za PBZ novi.
U ponedjeljak protrgovano 5.685 komada
Samo da ne bude kao zadnjih dana s dionicama VIRO, DLKV, IGH, ATPL… Svaka dobra vijest ih je spustila!
Samo da ne bude kao zadnjih dana s dionicama VIRO, DLKV, IGH, ATPL… Svaka dobra vijest ih je spustila!
Ako si veliki, nije li to logično?
Ne želim biti zlouki prorok, ali se bojim da će se sutra neko veliki (svi znamo na koga mislim) probati iskrcati kada navale mali investitori u svojoj bojazni da nebi zakasnili u jureči vlasnik.
Ovaj članak kao da je naručen za ovakvu akciju. [smiley6]
neka se samo ONI iskrcavaju…sto prije se iskrcaju, bolje za nas…
sve ce kada-tada doci na svoje…[smiley2]
Čudno je ovo danas zatišje na DDJH, vjerujem da netko ima nekakve informacije u svezi ovog članka.
Premda već polako i sam gubim nadu, jednostavno Fima to i želi valjda postići. Sa svakom objavom dobrih vijesti cijena se štopa. Šta nisu danas i jučer rušili cijenu na još niže razine.??.
Ne želim biti zlouki prorok, ali se bojim da će se sutra neko veliki (svi znamo na koga mislim) probati iskrcati kada navale mali investitori u svojoj bojazni da nebi zakasnili u jureči vlasnik. Ovaj članak kao da je naručen za ovakvu akciju. [smiley6]
Živa istina fima se iskrcava na svaki pozitivan članak o đuri.To je radio i Lucidus u petmom mjesecu kad su šibali ono euforični članci o BOV I Tenkovima za kuvajt ,pucanje penala bez golmana.Mi smo kupovali od Lucidusa koji je izašo.
Koliko je danas prodano punih paketa po 747 komada . Niti jedan . Sve same dvocifrene prodaje . Što više jako puno jednocifrenih . Evo , to su branitelji . Prodaju za špeceraj.
prosao je jedan 748 i jedan od oko 300 i nesto…
ali slazem se da je prodaja branitelja mala. Ljudi su sentimentalno vezani za dionicu firme i nece je bas tako dati.
Imam slican primjer u obitelji i znam koliko se cuvaju dionice firme u kojoj su provedene godine i godine….
Nema više mudrovanja sa nekim smiješnim člancima treba nam konkretna stvar.Čekamo Kuvajt nadam se da će se to uskoro aktuelizirati i konačno to privest ka podpisivanju.Nakon toga može bit branitelja koliko god hoćete ako stvarno prođe i Kuvajt kao BOV nema onda više nikakve šale sa ovom dionicom.Koliko saznajem iz svojih izvora nešto se ipak pozitivno dešava oko Kuvajta.Ali čovijek se onda zapita kud fima biježi a tolikio poslova u pripremi BOV potpisan Kuvajt sasvim izjestan.Dugo sam u đuri da bi ga sad napustio samo zato što fima izlazi i što branitelji još nisu sve prodali.
Ali da mi je već puna kapa to je sasvim sigurno valjda ću izdražat do kraja i dočekat bolje dane sa našim đurom.
Kako je Posejdon jednom rekao ova će dionica nagradit samo najvjernije.Ako se potpiše i Kuvjt stvarno ne vidim razloga da to tako i ne bude.
Sad si još samo postavljam pitanje može li đuro radit i BOV i Degmana istovremeno.Neće li to biti prevelik zalogaj za jednog jučerašnjeg gubitaša.Mislim da će holding morat povećat kapacitete i radnu snagu.