DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa na svim Fiminim kao i PBZ-u piše skrbnički račun, otkud znate tko je tko. Na 4. mjestu je isto PBZ skrbnički račun znači isto mali skupljali.??..

Pa na svim Fiminim kao i PBZ-u piše skrbnički račun, otkud znate tko je tko. Na 4. mjestu je isto PBZ skrbnički račun znači isto mali skupljali.??..

Vi se radujete kao da to kupuje PBZ osnovini račun.Da bar hoće znali bi na čemo smo ,ovako je fima još uvijek jedini fond u u ovoj igri.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

primus:

Vi se radujete kao da to kupuje PBZ osnovini račun.Da bar hoće znali bi na čemo smo ,ovako je fima još uvijek jedini fond u u ovoj igri.

Na žalost svih kratkoročnih špekulanata , mislim da si u pravu kolega. [smiley11].

Smiješno mi je kako se odma svi napale kao da se neznam šta dogodilo. Dajte se malo svi strpite i naoružajte se s još malo strpljenja, jer po svemu sudeći Fima bi nam se mogla još malo krvi napiti…

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Evo ista stvar vidim sad na Belju. Od 22.10. nema PBZ-a skrbničkog a jučer stanje u koje PBZ ulazi na 8 mjesto. Pa tko po vama onda to kupuje. Mali pojedinci ili netko upravlja njihovim novcima??

1. AGROKOR D.D. 2.879.663 52,21 Osnovni račun
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.975.219 35,81 Osnovni račun
3. ŠKOJO FRANJO 30.300 0,55 Osnovni račun
4. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 27.113 0,49 Skrb. račun
5. CENTAR BANKA D.D. 12.517 0,23 Skrb. račun
6. HPB D.D. 12.353 0,22 Skrb. račun
7. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 8.762 0,16 Osnovni račun
8. PBZ D.D. 6.065 0,11 Skrb. račun
9. KUNIĆ DRAGUTIN 5.700 0,1 Osnovni račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 5.486 0,1 Skrb. račun

Nikakvi mali pojedinci, to nije skrbnički za marginaše. To je PBZ Stock ili PBZ Equity i možete vidjeti njegovu pojačanu aktivnost na ATPL, INGR i brojnim drugim prvoklasnim dionicama. Ljudi vraćaju novce od HT-a u fondove. Fond 50% plasira na hrv. tržište, pa razmislite kolika mu je glad za dobrim dionicama. Drago mi je da su kao takvu prepoznali i DDJH

Hell is Empty and all the Devils are Here

Nikakvi mali pojedinci, to nije skrbnički za marginaše. To je PBZ Stock ili PBZ Equity i možete vidjeti njegovu pojačanu aktivnost na ATPL, INGR i brojnim drugim prvoklasnim dionicama. Ljudi vraćaju novce od HT-a u fondove. Fond 50% plasira na hrv. tržište, pa razmislite kolika mu je glad za dobrim dionicama. Drago mi je da su kao takvu prepoznali i DDJH

Točno tako, skrivali su se dok su mogli ali nema više. Ovo već danas vrijedi najmanje 20 kuna.[smiley1]

Drago mi je vidjeti disciplinu dioničara DDJH. Samo ratnici prodaju, sretno im bilo

Hell is Empty and all the Devils are Here

Drago mi je vidjeti disciplinu dioničara DDJH. Samo ratnici prodaju, sretno im bilo

Kupnja Cijena
164-238,00
61-237,00
20-236,09
22-236,04
55-236,02

Cijena Prodaja
240,00-179
243,00-71
243,50-38
244,00-92
245,50-5
Gledajući količine čini mi se je da prodaju oni koji su ušli nakon HT-a
Kupnja Cijena
105-237,00
100-236,00
25-235,50
532-235,00
100-233,55
Dok sam pisao kupnja se dobro podebljala!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

zan li netko sta je s poslom izmedu holdinga i gredelja?

Ima li netko procjenu koliko je braniteljskih prodani do sada. Podatak zlata vrijedan.

Danas nekakvo zatišje na Đuri, šta se čeka.
Nekako nisam navikao zadnji dana da se ovako umrtvi sa ovom dionicom. Nema veze kud ide ali volim kad se trguje. Izgleda da prodaja neide ispod 240 kuna.

Kako znaš da je to isti račun ?
Mislim da bi se neki trebali prvo obrazovati o tome što je to skrbnički račun.

New Report

Close