Bitno je sljedeće :
ovaj PBZ skrbnički nije za marginaše (kao što je to HPB skrbnički), već iza njega najvjerojatnije stoji PBZ Stock. Ako pratite tržište zadnjih dana, možete primijetiti da isti taj PBZ skrbnički brutalno skuplja i na nekoliko drugih dionica, poput ATPL (dnevno cca 2 milje).
Ovo meni govori da je igrama uskoro kraj.
ha! znaci evo igraca koji je napokon uletio u top10, pitanje je dal je skupljao vec neko vrijeme ili tek nakon objave o ugovoru o BOV-ovima…..kako god bilo lijepo je vidit PBZ ovdje…..slijedecih par dana cemo vidit dal je nastavljao sa kupnjom ali kako je vec napisao kolega na prijasnjoj stranici ovo bi trebalo vratit optimizam u ovi dionicu nakon silnog iskrcavanja Fime….. [smiley11]
Dakle ovaj PBZ skrbnički svakim danom nadokupljuje ATPL, INGR i DDJH. Stvarno lijepo društvo
Dakle ovaj PBZ skrbnički svakim danom nadokupljuje ATPL, INGR i DDJH. Stvarno lijepo društvo
mozda bi ovo mogao biti pocetak ljepsih dana u đuri….. [smiley11]
Plonker:
NEW 10. PBZ D.D. 13.746 0,42 Skrb. račun
– U petak protrgovano 9.637
– HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HI-GROWTH OTVORENI INVESTICIJSKI FOND ispao iz top 10
Odlične vijesti kolega!
Danas sam razmišljao rasprodati Đuku ali sada idem u dokup
Kolega svratite do tema HT i Tehnika da vidite tko tamo nadokupljuje (s tim da je vec dobro nakrcan).
Pogadjate PBZ skrb.
NEW 10. PBZ D.D. 13.746 0,42 Skrb. račun
INVESTOR račun dakle opet mi mali optimisti skupljamo
NEW 10. PBZ D.D. 13.746 0,42 Skrb. račun INVESTOR račun dakle opet mi mali optimisti skupljamo
znaci taj pbz bi bio investor račun? jel to sigurno ili bumbare ti to tako mislis?
NEW 10. PBZ D.D. 13.746 0,42 Skrb. račun INVESTOR račun dakle opet mi mali optimisti skupljamo
Jao,jao
[smiley16]
Kako razlikujete skrbničke račune, da li su mali ili neki fond? Ili samo nagađate?