DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bitno je sljedeće :

ovaj PBZ skrbnički nije za marginaše (kao što je to HPB skrbnički), već iza njega najvjerojatnije stoji PBZ Stock. Ako pratite tržište zadnjih dana, možete primijetiti da isti taj PBZ skrbnički brutalno skuplja i na nekoliko drugih dionica, poput ATPL (dnevno cca 2 milje).

Ovo meni govori da je igrama uskoro kraj.

Hell is Empty and all the Devils are Here

ha! znaci evo igraca koji je napokon uletio u top10, pitanje je dal je skupljao vec neko vrijeme ili tek nakon objave o ugovoru o BOV-ovima…..kako god bilo lijepo je vidit PBZ ovdje…..slijedecih par dana cemo vidit dal je nastavljao sa kupnjom ali kako je vec napisao kolega na prijasnjoj stranici ovo bi trebalo vratit optimizam u ovi dionicu nakon silnog iskrcavanja Fime….. [smiley11]

DOKUP!

Dakle ovaj PBZ skrbnički svakim danom nadokupljuje ATPL, INGR i DDJH. Stvarno lijepo društvo

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ma Fima se i dalje riješava ali malo sporije, sada maximum prodaje…

I Believe I Can Fly ...

Dakle ovaj PBZ skrbnički svakim danom nadokupljuje ATPL, INGR i DDJH. Stvarno lijepo društvo

mozda bi ovo mogao biti pocetak ljepsih dana u đuri….. [smiley11]

DOKUP!

Ima li kakvih vijesti vezanih za kuvajćane?

Kad je dobar vjetar i purani lete!

Plonker:

NEW 10. PBZ D.D. 13.746 0,42 Skrb. račun

– U petak protrgovano 9.637
– HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HI-GROWTH OTVORENI INVESTICIJSKI FOND ispao iz top 10

Odlične vijesti kolega!
Danas sam razmišljao rasprodati Đuku ali sada idem u dokup

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Kolega svratite do tema HT i Tehnika da vidite tko tamo nadokupljuje (s tim da je vec dobro nakrcan).
Pogadjate PBZ skrb.

NEW 10. PBZ D.D. 13.746 0,42 Skrb. račun

INVESTOR račun dakle opet mi mali optimisti skupljamo

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

NEW 10. PBZ D.D. 13.746 0,42 Skrb. račun INVESTOR račun dakle opet mi mali optimisti skupljamo

znaci taj pbz bi bio investor račun? jel to sigurno ili bumbare ti to tako mislis?

DOKUP!

NEW 10. PBZ D.D. 13.746 0,42 Skrb. račun INVESTOR račun dakle opet mi mali optimisti skupljamo

Jao,jao
[smiley16]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Kako razlikujete skrbničke račune, da li su mali ili neki fond? Ili samo nagađate?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close