točno tako, štopa i lagano i neprimjetno postavlja naloge na kupnji
Ajde neka netko konacno kaze koja to vijest bila na dnevniku, konkretno koji ugovor je potpisan i po kojoj cijeni ?
Fima je uspjela za danas obraniti cijenu na žalost, sutra je novi dan a i vijesti u pola 8 će gledati penzioneri pa sutra navala ko na TH-t.
Gledao emisiju, nije to to. Radi se o tome da su napravili ogledne primjerke vagona za zemlje Beneluxa (znači nema veze sa poslom za njemce), a predstavnici su ih pregledali i izrazili zadovoljstvo onih što im je prezentirano, ako se dobro sjećam…..uz male dopune. Radi se o novoj naruđbi
Postano s drugog foruma!
točno tako, štopa i lagano i neprimjetno postavlja naloge na kupnji
nece bas biti tako , ocito je da prodaju samo sta se bas niko ne zaljece , pa kada se skupe nalozi na kupnji oni prodaju .
Kolega Karoje neće doći, on ulaže u znanje.
A slijed događanja je logičan – uteg braniteljske rasprodaje više ne postoji – cijena će gore, ali kako to biva ”putem šiljatih vrhova”, neki će tu gubiti, neki dobivati, dugoročno vrlo isplativo.
I ne kukajte što nećemo letiti na zelenim blokadama – polako i strpljivo i zeleno.
Pozdrav !
Krećemo!!!
Kupnja Cijena
150-248,00
220-247,00
13-246,50
10-246,03
10-246,00
Cijena Prodaja
253,98-528
253,99-44
254,00-63
254,50-20
254,90-100
Mislim da bih mogao ponovo napraviti pauzu na ovoj temi. Čitanja i pisanja. Stvarno mi je tlaka[smiley14]
20.9 Fima prodala cca 2500 komada i tada počinje značajnija prodaja. Od tad pa do 12.10. su prodali cca 30.000 komada. A od tad pa do 12. je prošlo ukupno 142.000 komada.
Dakle, moguć scenariji, s jedne strane naguravat se na prodaju i plašit male, a s druge strane skupit od njih 110.000 komada po jeftinim cijenama. Moguće, ako su kupljene količine disperzirali po više fondova, d.d.-ova, skrbničkih računa tako da ih ne vidimo u TOP10.
18.9. prvi puta vidljivo da je jedan branitelj dobio dionice, a 20. 9. Fima prodaje cca 2500.
Šta time dobivaju, stvaraju gužvu na prodaji, mi mislimo da branitelji prodaju pa krenemo i mi prodavat, cijena pada, branitelji navale na prodaju, a netko sa strane lijepo sve čisti. No čini mi se da branitelji baš i nisu tako navalili na prodaju, a to je možda nekome pokvarilo planove. Možda, a možda su u šumi.
Guše ga, disat mu ne daju.
decki ovo ce na ATH a mi cemo samo lijepo gedati sa strane.. hebiga..