DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Od 8. mjeseca prošle godine iskapam po netu informacije o tenkićima. Već sam duže vrijeme uvjeren
da Đuro pravog konja za trku ima. Čekam samo potvrdu od šeika [smiley2]

ovo je prijelomni trenutak za djuru ! Veliki interes generirat će kupnju kojom ćemo se konačno riješiti tzv. “branitelja” koji su ucjenom dobili svatko po 20 000 EUR čiste zarade na ovim dionicama, recite hvala HDZ vladi što su poklonili VAŠ novac, cca 250 milijuna KN + VAŠ novac koji je država potrošila na sanaciju Djure!

Žao mi je samo što prije ovog velikog uzleta kakav će uslijediti dionica nije pala barem na 150 KN kako bi “branitelji” dobili što manje zarade, ali ježi ga…Neka vam ga ovaj put, branitelji, a sada fu*k off i pustite nas poštene ljude koji ulažemo novac koji smo pošteno zaradili !

Svima ostalima puno sreće i krenimo konačno prema gore gdje ova dionica i zaslužuje…Svima nam je priredila i otela jako puno živaca 🙂 samo savjet, sada će biti hali gali s cijenom jer onima kojima je dosta ove dionice, a ima ih puno +fondovi +branitelji sada će istovarivati svoje dionice…držte i ne prodajte…
do nove godine djuro na 350

[smiley2][smiley2][smiley2]

sve je lako kad si mlad :)

Ovi nisu slušali vijesti koji sad prodaju? E, ne može se okolo lumpovati a baviti dionicama.[smiley2]

gdje je vijest?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

gdje je vijest?

Bila na dnevniku u 12.00

izgleda da su kolege mislile da je VJEST sama po sebi vjest., te je kao takva i prezentirana[smiley1]

na RTL-u nije bilo nikakve vjesti o tome i šta sad, opet ko zadnji magarac ko i uvijek na đuri.[smiley2]

Bila na dnevniku u 12.00

Na kojem HTV ili NOVA ili RTL?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

sync, ti kao kolega yokozuma….”bit cemo do nove godine na 350″…..volio bi i ja…..ali si ti ukljucio u tu svoju izjavu i to da se fima KONSTANTNO iskrcava, to radi i sada…..necemo mi nigdje dok se oni ne odluce zaustaviti sa tim iskrcavanjem…..sutra idemo jos gore, pogotovo ako vijest objave u 19:30 na Dnevniku……a onda opet dolje…..[smiley10]

p.s. Dnevnik na HRT.

DOKUP!

Plonker:

Bila na dnevniku u 12.00

Na kojem HTV ili NOVA ili RTL?

HTV 1 u 12 sati udarna vijest.

Ovi nisu slušali vijesti koji sad prodaju? E, ne može se okolo lumpovati a baviti dionicama.[smiley2]

uvjeren sam da prodaje fima, a oni ne trebaju slušati vijesti, do njih vijesti dođu prije nego do nas [smiley2], a zašto štopavaju cijenu – to samo oni znaju. [smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

tenkista:

uvjeren sam da prodaje fima, a oni ne trebaju slušati vijesti, do njih vijesti dođu prije nego do nas [smiley2], a zašto štopavaju cijenu – to samo oni znaju. [smiley2]

Fima štopa a mali se guraju ispred i prodaju. S druge strane fima od njih kupuje.

New Report

Close