DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

imamo strašljivca, koliko će izdržati?

FIMA koristi priliku

Krvi joj se napijem

Maloprije netko napisao počela proizvodnja 300 vagona za specijalne terete za njemačku. U vijestima je rekao i za LUKSEMBURG. Ja uspio nadokupiti po oko 257 kn nakon pola sata spajanja veze. I naravno Kuvajt![smiley1][smiley1][smiley1]

MOžda si ti iz FIME primus?[smiley2]

topi se, topi se lagano

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Granica 257 koja se polako gricka iznad nje nema velikih naloga samo da nedaju novi, neka ga stave na 280, pa 300 itd…

Maloprije netko napisao počela proizvodnja 300 vagona za specijalne terete za njemačku. U vijestima je rekao i za LUKSEMBURG. Ja uspio nadokupiti po oko 257 kn nakon pola sata spajanja veze. I naravno Kuvajt![smiley1][smiley1][smiley1]

Ima li netko link ?

MOžda si ti iz FIME primus?[smiley2] topi se, topi se lagano

A možda si i ti nikad se nezna.

Tko nam to opet kvari raspoloženje? Opet idemo dolje! Nakon ovakvih ili sličnih vijesti CRAL je skočio 300%

Stvarno čudno da nakon ovakvih vijesti nema zasad navale. No, ja sam siguran da ako ne danas da onda sutra ide u gornju blokadu.[smiley2]

Očito da koče jer pomiču nalog na dole ;

Najbolje ponude [ DDJH-R-A ] Kupnja Cijena
100 253,00
50 250,00
100 246,51
170 246,50
60 246,03
Cijena Prodaja
255,00 2134
256,00 3
259,00 40
259,99 3
260,00 100

Ajmo ljudi jedinstvena prilika ĐĐ po 255kn još malo pa nestalo [smiley1]

Kaj sad više niko ne spominje branitelje.Ili su možda ovi vagoni za njih

ovo je prijelomni trenutak za djuru ! Veliki interes generirat će kupnju kojom ćemo se konačno riješiti tzv. “branitelja” koji su ucjenom dobili svatko po 20 000 EUR čiste zarade na ovim dionicama, recite hvala HDZ vladi što su poklonili VAŠ novac, cca 250 milijuna KN + VAŠ novac koji je država potrošila na sanaciju Djure!

Žao mi je samo što prije ovog velikog uzleta kakav će uslijediti dionica nije pala barem na 150 KN kako bi “branitelji” dobili što manje zarade, ali ježi ga…Neka vam ga ovaj put, branitelji, a sada fu*k off i pustite nas poštene ljude koji ulažemo novac koji smo pošteno zaradili !

sve je lako kad si mlad :)

New Report

Close