DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svaki investicijski fond prvo gleda svoje interese,tj da zaradi što više za svoj menadžment.Pa tek onda za svoje udjeličare.Malima je bitno da na kraju godine imaju više nego da su oročili u banci.
U međuvremenu njihovu lovu fond okrene x puta te na taj način zaradi višestruko veće iznose.,nego što je to 30-etak % koji zarade udjeličari u fondu.

d,

Kazete da FIMA kontrolira trziste i prodaju da bude mjesec dana u zelenom. Zato sam ja i usao u FIMU Maximum, i od kad sam ja usao ona je potpuno stala[smiley16][smiley16][smiley16] Znao sam da ima DDJH i to mora rasti i u zadnjih mjesec dana stoji na nuli ili malo pada, DO KADA!?!?! Sta radi ta FIMA sada kad sve dionice i fondovi rastu ona je na 00000, gubim strpljenje sa njom……

smo polako, ja sam kupio 21.05.2007 na 315.518 Fima EQ evo jucer sam konačno ušao u plus, a bio je minus 5.5% [smiley16]

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

1. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
2. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 608.078 18,78 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.199 6,49 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 75.127 2,32 Skrb. račun -750
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 32.878 1,02 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 19.500 0,60 Skrb. račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HI-GROWTH OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 11.548 0,36 Skrb. račun
Ukupno: 73,49

1. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
2. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 608.078 18,78 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.199 6,49 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 72.890 2,25 Skrb. račun -2237
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 32.878 1,02 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 19.500 0,60 Skrb. račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HI-GROWTH OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 11.548 0,36 Skrb. račun
Ukupno: 73,42

d a d o: ” Kazete da FIMA kontrolira trziste i prodaju da bude mjesec dana u zelenom. Zato sam ja i usao u FIMU Maximum, i od kad sam ja usao ona je potpuno stala[smiley16][smiley16][smiley16] Znao sam da ima DDJH i to mora rasti i u zadnjih mjesec dana stoji na nuli ili malo pada, DO KADA!?!?! Sta radi ta FIMA sada kad sve dionice i fondovi rastu ona je na 00000, gubim strpljenje sa njom…… ” smo polako, ja sam kupio 21.05.2007 na 315.518 Fima EQ evo jucer sam konačno ušao u plus, a bio je minus 5.5% [smiley16]

Mogli su je komotno nazvat Fima minimum

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Sza predlažete?Kupovati sad dok je ispod 300 ili čekati da još možda malo padne!!I hoće li po vašim mišljenjima nakon ovog ugovora sa fincima to rasti gledajući dugoročno!

Ne znam kako vama, ali meni se čini da je današnja vijest da je Hrvatska postala nestalnom članicom UN-a velika vijest!
Ona bi mogla imati odraza i na Đuru, jer kada uđemo u NATO slijedeće godine, kud će biti logičnije nego da se proizvodnja i remont oklopnjka za cijelu regiju vrši u zemji članici UN-a.
Bude to dobro!!!! [smiley11]

La vita e bella!

Ne znam kako vama, ali meni se čini da je današnja vijest da je Hrvatska postala nestalnom članicom UN-a velika vijest!
Ona bi mogla imati odraza i na Đuru, jer kada uđemo u NATO slijedeće godine, kud će biti logičnije nego da se proizvodnja i remont oklopnjka za cijelu regiju vrši u zemji članici UN-a.

Nije mi jasno šta ima NATO sa UN-om[smiley8]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

o čemu ti pričaš…
kakva nestalna članica UN-a
pa mi smo članica UN-a od 92 godine…
ovo je za nešto drugo…
i UN i Nato nemaju baš neke veze u praksi…tj. nemaju nikakve

Poruka brokerima, nećete dobiti moj HT nikada, možda od mojih unuka

Sza predlažete?Kupovati sad dok je ispod 300 ili čekati da još možda malo padne!!I hoće li po vašim mišljenjima nakon ovog ugovora sa fincima to rasti gledajući dugoročno!

dugorocno se svakako isplati ulozit u ovu dionicu…ali pricekaj jos malo jer ce cijena jos dolje pa tek onda kupi…proci ces jeftinije i biti ces zadovoljan sto nisi sada kupio [smiley11]

DOKUP!

ha, netko pokušava dobit glasove u SB….sa business.hr:

“Ustvrdivši kako gospodarske mogućnosti nisu dostatno iskorištene, Jurčić se zauzeo za snaženje bar četiriju poduzeća u pojedinoj regiji koja bi mogla nositi njezin razvoj. Po toj koncepciji slavonskobrodski Đuro Đaković trebao bi biti jedan od nositelja razvoja metalske i strojarske industrije”

moj glas SDP ne dobije niti nakon ove laži….[smiley11]

DOKUP!

S koraMA:

ja bežim a nikak da pobegnem neda Invetor još jedan pokušaj sutra, ako ne upali – ostajem i nebum ga više nikad platil preko 220 kn – bar se nadam

Hehe, ista situacija ovdje. U petak nisam bio pri kompu, a danas nikako prodati, samo tužno gledao kako cijena pada. Lijepo da sam ga prodao sada i kasnije opet kupio. Vidjet ćemo kakva će cijena biti sutra

ja uspio danas nakon puno muke, ljudi sretno

ali ne volim kad mi prodaja od 20k kn prolazi na 3 puta, prvo mi skinuli 35, pa 20 pa 25 kom

ne prilazim više bar dok HFP ne bude na 10 000 komada

SKORa-M-A[color=blue][/color]

Za Posejdona:Hrvatska je postala članica Vijeća sigurnosti UN-a ,a članica UN je je od 1992.g.

New Report

Close