Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,60 | 312 | 20 | 15,60 | 17,50 | 0,00% |
Alane, cijena dionice je odraz budućnosti, a ne sadašnjosti, stoga nemoj lupetat. Cijena Đure bi trebala biti u ovom trenutku barem 350-400 kn po dionici. Nisam tako baš siguran da FIMA prodaje. Ono po čemu zaključujete da prodaje je prvih 10, a ne vidite tko kupuje iznad prvih 10. Osim toga, s obzirom na količine FIMA je već davno mogla izaći a nije.
kolega….nemojte vi lupetati jer kada god nesto pisete na ovoj temi onda je to navijanje da ce ddjh ici gore, po vama kolega ova dionica nikad ne pada…uvijek raste….slusajte dobro: imam i ja dionice ddjh i zelim rast, mislim da stvarno previse vremena idemo gore dolje bas zbog situacije sa braniteljima, od 6 mjeseca nas to “davi” ali GLEDAJMO objektivno i realno, ddjh ce opet dolje, fima prodaje, branitelji također, napominjem da ova dionica ima veliku buducnost ali trenutno je takva situacija kakva je i dok se to rijesi necemo mi gore kolko god vi kolega navijali……[smiley12]
Jedno vrijeme sve priče o Đuri su se vrtile oko branitelja i pada do 150-180 Kn. Sada kada je dionica porasla i kada je vidljivo da branitelji baš i ne prodaju kao što šu skoro svi predviđali krenule su priče kako će to padati zato što je posao sa BOV-ovima već odrađen x puta. To stoji, ali dionica Đure je tada i narasla na vrijednosti oko 300 Kn, da bi pala zbog branitelja na 200 Kn. Ja sam osobno čekao i izgubio živce za čekanje na pad ispod 200 Kn i na svu sreću kupio u posljednjim trenutcima na 210 Kn.
Bog svim Đurinim dioničarima!
Nov sam na forumu ali ga pratim od svibnja 2007g. otkad sam i sam u ovoj dionici. Živce sam izgubio
već nekoliko puta ali nisam prodavao. Nisam iskusni “igrać” ovo mi je tek treća dionica. Ovo današnje
zbivanje oko Đure me potaklo da se i ja malo uključim u diskusije. Umjesto da ova dionica danas završi
na 270 ona pada na 254. Nevjerojatno je kada prođe nalog na 264,80 pa odmah nakon toga novi prolazi
na 259. Zar nebi bilo logično da se nakon 264,80 prodaja stavi na barem 268? Ovdje ima mnogo ljudi
sa tankim živcima pa prodavaju ovo blago tako jeftino. Ili se to netko sa nama poigrava!
Jedno vrijeme sve priče o Đuri su se vrtile oko branitelja i pada do 150-180 Kn. Sada kada je dionica porasla i kada je vidljivo da branitelji baš i ne prodaju kao što šu skoro svi predviđali krenule su priče kako će to padati zato što je posao sa BOV-ovima već odrađen x puta. To stoji, ali dionica Đure je tada i narasla na vrijednosti oko 300 Kn, da bi pala zbog branitelja na 200 Kn. Ja sam osobno čekao i izgubio živce za čekanje na pad ispod 200 Kn i na svu sreću kupio u posljednjim trenutcima na 210 Kn.
naravno…da nema branitelja DDJH bi bio vec odavno na 300 i vise….a sa ovim potpisivanjem i na 350….ali, znamo sve…..stoga, sta bi bilo kad bi bilo….branitelji su tu i nemamo druge nego cekat….kat tad cemo gore
1000 stranica!!!!
To se mora obilježiti!
Želim vam (nam) svima još puno lijepih trenutaka uz našeg Đuru!!!!
Bog svim Đurinim dioničarima! Nov sam na forumu ali ga pratim od svibnja 2007g. otkad sam i sam u ovoj dionici. Živce sam izgubio već nekoliko puta ali nisam prodavao. Nisam iskusni “igrać” ovo mi je tek treća dionica. Ovo današnje zbivanje oko Đure me potaklo da se i ja malo uključim u diskusije. Umjesto da ova dionica danas završi na 270 ona pada na 254. Nevjerojatno je kada prođe nalog na 264,80 pa odmah nakon toga novi prolazi na 259. Zar nebi bilo logično da se nakon 264,80 prodaja stavi na barem 268? Ovdje ima mnogo ljudi sa tankim živcima pa prodavaju ovo blago tako jeftino. Ili se to netko sa nama poigrava!
prodaja je puno jaca od kupnje….normalno je da ce cijena padat…..a tko prodaje i igra se sa nasim zivcima…..to je pitanje za milijun kuna [smiley2]
Hmm,
Mislim da se varate. Imamo branitelje i imamo barem 100.000 guštera. To su ovi kojima je lova sjela u petak i koji počinju ulagati. Imaju i para majko mila. Par milijardi kuna. Pa kad vide da dionice ovako rastu još će više ulagati.
Nemojte se čuditi da Đuro ode na 350 u slijedećih par dana. Sve vaše dosadašnje prognoze su se pokazale krivima, stoga niste uvjerljivi.[smiley1][smiley1][smiley1]
Kažeš nismo uvjerljivi ???
Imaš li ti uopće pojima o ĐĐ?
Beanitelje imamo već 4 mjeseca, na svaku pozitivnu vijest odemo do blokade, pa natrag i još malo niže pa kad usporediš količine i vrijeme vidiš da se netko lijepo igra sa ovom dionicom!
Branitelji, Fima, država kao većinski vlasnik,100.000 guštera kako si ih ti nazvao koji su potencijalni paničari …sve su to bitni faktori nestabilnosti ove dionice za naredni period.
Ja sam svoju školu prošao pa sam svih svojih teško skupljenih 930 kom prodao u petak po 271-275 a danas je pala na 245, sve ubacio na LKPC pa se poslije dokapitalizacije vračam i vjerojatno neče biti preko 260 a ako Đuka i ode na 350 za par dana to će biti samo da se Fima na kratko nadiše friškog zraka na tim visinama pa onda opet natrag u nizinu na Savu!
U svakom slučaju, dugoroćno, Đuro ima možda čak najveći potencijal rasta kada uđemo u NATO.
ja bežim a nikak da pobegnem
neda Invetor
još jedan pokušaj sutra, ako ne upali – ostajem
i nebum ga više nikad platil preko 220 kn – bar se nadam
1000 stranica!!!!
To se mora obilježiti!
Želim vam (nam) svima još puno lijepih trenutaka uz našeg Đuru!!!!
Da baš! Jako tužna slika, a od toga ima svega 4 bitna posta.
Apel moderatoru da ne restora temu ddjh ako ikada dođe do gubitka kao na dlkv.
Poželjno i namjerno brisanje [smiley10]
Bog svim Đurinim dioničarima!
Nov sam na forumu ali ga pratim od svibnja 2007g. otkad sam i sam u ovoj dionici. Živce sam izgubio
već nekoliko puta ali nisam prodavao. Nisam iskusni “igrać” ovo mi je tek treća dionica. Ovo današnje
zbivanje oko Đure me potaklo da se i ja malo uključim u diskusije. Umjesto da ova dionica danas završi
na 270 ona pada na 254. Nevjerojatno je kada prođe nalog na 264,80 pa odmah nakon toga novi prolazi
na 259. Zar nebi bilo logično da se nakon 264,80 prodaja stavi na barem 268? Ovdje ima mnogo ljudi
sa tankim živcima pa prodavaju ovo blago tako jeftino. Ili se to netko sa nama poigrava!
Heh, dragi mladi kolega. Nema tu logike.
Sve što se ovdje dešava može biti realno i očekivano ali često puta nije tako kao i ovo danas. Lijepo ste to primjetil. Zato je i burza to što je. Nepredvidivost i stalno pitanje koje visi u zraku, da li je to to, preispitavanje, kontrola, analiza, informacije….glasine…to su sve čari koje donosi ovo mjesto. I treba biti spreman na sve, i na smijeh i na suze…hehe.
Stanje na Djuri bi ja nazvao “klasika”, koji pojedinci dobro koriste. Obaranje cijene nije ništa novo.
Deja vu već po koji put. ATH je nešto iznad 310 kn, i to će biti probijeno. Već bi odavno bilo da se nisu desili branitelji. Možda je tako i bolje jer sad znamo na čemu smo i ta situacija se polako čisti kao što smo i vidjeli zadnjih tjedana. Uz to veliki prometi. Zadnjih dana oko 20-ak mlj. kuna i to nije slučajno. Za taj promet čini se nije zaslužan samo povrat od -HT-a.
U priči postoji još nešto, čini se da su novi ugovori pred vratima, ovdje je budućnost ne upitna a to se najbolje danas prodaje.
Pridružujem se željama kolege iz dubina, za jubilarnu 1000 stranicu, po broju stranica smo sigurno negdje pri vrhu ako ne po stabilnosti cijene. He, he…
ps. autor i njegova obitelj posjeduju dionice DDJH-R-A i ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju istih.