K – 7.880
P- 22.045
15:38
Nakon kraćeg razmišljanja prodao sve svoje dionice DDJH po 250,10 kn. Što da radim, predomislio se na brzinu s obzirom na gore navedene odnose.
gledam na SDA stanje Hrvatskog fonda za privatizaciju, broj DDJH-R-A već danima bez promjene zar su branitelji prestali upisivati ili postoji neki redosljed, ima li netko ko je upućen u situaciju da ovo prokomentira?
gledam na SDA stanje Hrvatskog fonda za privatizaciju, broj DDJH-R-A već danima bez promjene zar su branitelji prestali upisivati ili postoji neki redosljed, ima li netko ko je upućen u situaciju da ovo prokomentira?
Tko to zna više,Đuro je u offsetu a dionica u “opsajdu”!
svima su stigle i registrirane njihove, pa zato nema promjena, a Barić je rekao da ima još oko 100 zahtjeva dionice koje za mandata ove Vlade naravno neće moći ishoditi.
znači ove godine više nema novih!
Poštovani kolege, pročitajte postove unazad mjesec dana i uvidjetćete da je ovo vrlo špekulativna dionoca!
Ako čemo učiti iz povijesti za očekivati je da će padati na cca220kn.
Pozdrav!
nikica:
”
”
Poštovani kolege, pročitajte postove unazad mjesec dana i uvidjetćete da je ovo vrlo špekulativna dionoca!
Ako čemo učiti iz povijesti za očekivati je da će padati na cca220kn.
Pozdrav!
Pročitaj unazad 15 mjeseci,od 157 sam unutra,ali više nisam.
Slažem se za 220,možda i niže,kako se danas kupuje više me ništa ne iznenađuje![smiley14]
Pozdrav!
Hmm,
Mislim da se varate. Imamo branitelje i imamo barem 100.000 guštera. To su ovi kojima je lova sjela u petak i koji počinju ulagati. Imaju i para majko mila. Par milijardi kuna. Pa kad vide da dionice ovako rastu još će više ulagati.
Nemojte se čuditi da Đuro ode na 350 u slijedećih par dana. Sve vaše dosadašnje prognoze su se pokazale krivima, stoga niste uvjerljivi.[smiley1][smiley1][smiley1]
Hmm, Mislim da se varate. Imamo branitelje i imamo barem 100.000 guštera. To su ovi kojima je lova sjela u petak i koji počinju ulagati. Imaju i para majko mila. Par milijardi kuna. Pa kad vide da dionice ovako rastu još će više ulagati. Nemojte se čuditi da Đuro ode na 350 u slijedećih par dana. Sve vaše dosadašnje prognoze su se pokazale krivima, stoga niste uvjerljivi.[smiley1][smiley1][smiley1]
ja baš mislim suprotno
2 2 0
dokup
ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D./REDOVNA DDJH-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
2. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 608.078 18,78 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.199 6,49 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 75.877 2,34 Skrb. račun
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 32.878 1,02 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 19.500 0,60 Skrb. račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HI-GROWTH OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 11.548 0,36 Skrb. račun
Ukupno: 73,51
1. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
2. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 608.078 18,78 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.199 6,49 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 75.127 2,32 Skrb. račun -750
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 32.878 1,02 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 19.500 0,60 Skrb. račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HI-GROWTH OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 11.548 0,36 Skrb. račun
Ukupno: 73,49
Đuro će najvjerojatnije malo i pasti, ali nebi trebao baš mnogo. Ipak se velika lova ovih dana ubacuje na tržište, a svi su čuli za Đurin novi posao.
Jučer kad sam napisao da će dionica pasti zbog naglog i velikog obrata ponude i potražnje(dao sam točne podatke o odnosu K/p prije i novog stanja)neki su me popljuvali,a samo sam želio dobro ljudima na ovom forumu,upozorivši ih na tu činjenicu.
Zato se nemojte ništa čuditi današnjem padu,ova vjest sa BOV-ovima već je odrađena x puta i to stari dioničari znaju.
Scenario se i dalje ponavlja gore-dolje,branitelji -bovovi.Tko se snađe u tim valovima može dobro zaraditi,u suprotnom može dosta i izgubiti.