Baš nam i nisu nešto novi kupci zainteresirani za našeg Đuru[smiley9]
Ili čekaju niže razine ili ulažu u znanje.
Pozdrav!
Mislim da bi možda opet mogli RIUZ (Reži i u zasjedu).
Kupnja 10 165 kom
Prodaja 22 774 kom
Vrijeme 14.22
Cijena -0,50%
Govori li vam ovo štogod?
Napomena Imam dionice DDJH kupljene po 210.
Pa slabo govori tj. puno. Današnji promet od skoro 20.000 dionica je opet dosta velik a ovaj trend pritiska na prodaju može svatko drugačije protumačiti. Mislim da su tu opet nekakve igrice u pitanju. Interesantno da nitko drugi osim Fime (koja trenutno izlazi) u ovoj dionici ne prepoznaje potencijal za porast cijene (mislim na veće igrače), znači ni nama malina onda ne vrijedi trošiti vrijeme u njoj jer od toga ništa u skorijoj budućnosti neće biti.[smiley16]
Pa slabo govori tj. puno. Današnji promet od skoro 20.000 dionica je opet dosta velik a ovaj trend pritiska na prodaju može svatko drugačije protumačiti. Mislim da su tu opet nekakve igrice u pitanju. Interesantno da nitko drugi osim Fime (koja trenutno izlazi) u ovoj dionici ne prepoznaje potencijal za porast cijene (mislim na veće igrače), znači ni nama malina onda ne vrijedi trošiti vrijeme u njoj jer od toga ništa u skorijoj budućnosti neće biti.[smiley16]
Kako ne prepoznaje, pa netko je kupio tih 20000. Tko kaže da to nije netko veliki, pa ne mora veliki imati velike naloge, bolje rečeno nesmije ako hoće jeftino dokupiti.
Pozdrav
Da ali da je taj netko kupio tih 20000 i još par desetaka tisuća prošlih dana već bi sa 12000 komada ušao u strukturu DDJH među prvih deset vlasnika, a ovako još nikakvih novih promjena nema osim Fime koja rasprodaje.
Ok taktika ako se želiš kockati i jahati na valovima.
Ja sam već prije iznio mišljenje da će biti đure i ispod 200 pa ću ići na taktiku dokupljivanja jer vjerujem u ovu dionicu, (ali i u njen pad),a day trade ostavljam iskusnijima (sposobnijima) od mene.
Ili čekaju niže razine ili ulažu u znanje.
Pozdrav!
Mislim da bi možda opet mogli RIUZ (Reži i u zasjedu).
Nažalost ali slažem se![smiley13]
a neznam cemu čuđenje nekih na ovoj temi….fima i branitelji prodaju i dok se to ne rijesi nema nam gore nego dolje…..sad su svi pomislili, ugovor potpisan, super, sad cemo gore napokon….da, isli smo gore ali ne zadugo….ipak od tog ugovora cemo vijdeti rezultate za godinu i po do dvije…..ima vremena do tada…..
Sedam menadžera Đure Đakovića Montaže prodalo udjele i postalo multimilijunašima
A možda su i oni među kupcima.
Alane, cijena dionice je odraz budućnosti, a ne sadašnjosti, stoga nemoj lupetat. Cijena Đure bi trebala biti u ovom trenutku barem 350-400 kn po dionici.
Nisam tako baš siguran da FIMA prodaje. Ono po čemu zaključujete da prodaje je prvih 10, a ne vidite tko kupuje iznad prvih 10. Osim toga, s obzirom na količine FIMA je već davno mogla izaći a nije.