DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pripremljena lova za ulaz na 220 nadam se skorom padu na ovu razinu

Nevjerovatno kako se priča promjenila samo prije 4 dana smo maštali o ulazu u đuru na 150kn a sad maštamo ulaz na 220kn.
Usvakom slučaju zanimljivo.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

ja mislim da još nije ima još dosta branitelja

pripremljena lova za ulaz na 220 nadam se skorom padu na ovu razinu

U petak cijena porasla za +5,5215 uz protrgovanih 20.268 dionica po prosječnoj cijeni 263,45 kunića
[smiley1] U nadi je spas………..
A još nisu stigli kupiti svi “novi dioničari”!

marcello

Završen projekt DEGMAN

Predstavnici Ministarstva obrane uskoro će na poligonu Kindravo kod Slavonskog Broda moći nazočiti završnom tvorničkom ispitivanju najnovije serije najpoznatijih i najubojitijih proizvoda hrvatske vojne industrije – tenka M-84D
M-84D je posljednja inačica modernizacije M-84AB tenka nastala u Đuri Đakoviću.
Ubačen je MAN-ov motor od 1500 KS.
Masa je povećana za oko 15-20% (novi motor, sustavi, reaktivni oklop), ali je to apsorbirano dobijenom snagom, tako da je odnos težina/pokretljivost ostao pa skoro na nivou osnovnog tenka M-84AB.

105 tenkova HV-a M-84AB ide na nadogradnju i modernizaciju na nivo M-84D (to je već u tijeku), ali se sa tim vrlo malo izlazi u javnost pošto Đuro Đaković ima vrlo dobre šanse da odradi modernizaciju kuvajtskih M-84AB na nivo M-84D. Prema mojim izvorima, iz te igre za modernizaciju kuvajtskih tenkova su već otpali Srbi i Rusi, a pregovori sa hrvatskom su u završnoj fazi.

Hrvatska u sljedeće dvije godine najvjerojatnije ide u nabavku 120 tenkova Leopard 2A6 od njemačke kroz ofset program (nešto slično kao i sa finski Patriama), jer će tek tada HV dostići punu NATO kompatibilnost.
Nositelj ofseta Đuro Đaković
Ovi dana je i Njemački ministar odbrane u Zagrebu, pa malo povežite stvari

Ovoliki promret na DDJH nije slučajan

Završen projekt DEGMAN

Predstavnici Ministarstva obrane uskoro će na poligonu Kindravo kod Slavonskog Broda moći nazočiti završnom tvorničkom ispitivanju najnovije serije najpoznatijih i najubojitijih proizvoda hrvatske vojne industrije – tenka M-84D
Masa je povećana za oko 15-20% (novi motor, sustavi, reaktivni oklop), ali je to apsorbirano dobijenom snagom, tako da je odnos težina/pokretljivost ostao pa skoro na nivou osnovnog tenka M-84AB.

105 tenkova HV-a M-84AB ide na nadogradnju i modernizaciju na nivo M-84D (to je već u tijeku), ali se sa tim vrlo malo izlazi u javnost pošto Đuro Đaković ima vrlo dobre šanse da odradi modernizaciju kuvajtskih M-84AB na nivo M-84D. Prema mojim izvorima, iz te igre za modernizaciju kuvajtskih tenkova su već otpali Srbi i Rusi, a pregovori sa hrvatskom su u završnoj fazi.

Hrvatska u sljedeće dvije godine najvjerojatnije ide u nabavku 120 tenkova Leopard 2A6 od njemačke kroz ofset program (nešto slično kao i sa finski Patriama), jer će tek tada HV dostići punu NATO kompatibilnost.

izvor?
datum?

…..Da li netko zna, kako stoje fondovi s DDJH-om. Koji su fondovi podebljavali račune, a koji nisu u posljednja
tri / 3 / dana , od kada je krenula medijska kampanja DDJH-a ? KAKO STOJI TOP 10 na DDJH-u, ima netko
tko to može objaviti ? Meni je dionica narasla 26,14 % i ja je ne mislim prodavati!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Završen projekt DEGMAN

Poslušajte glas razuma.
Ovdje više nema mjesta tolikim špekulacijama jer je ovo trenutno diskontna cijena bez obzira na braniteljske pakete.

DDJH + 2,5 godine = KOEI

Modernizavija hrvatskog T-84 se radi u “tišini” vrlo je opsezna i samo je prva faza procesa modernizacije tenkova hrvatske vojske.
Hoće li Kuvajt modernizirati svoj T-84 ili će na kraju kupiti LeClerc teško je reći za detaljnije informacije nazovite.
Sheikh JABIR Mubarak Al-Hamad Al-Sabah
Office of the Deputy Prime Minister and Ministry of Defence
POB 1170, 13012 Safat, Kuwait City, Kuwait
Tel: 965 481 9277
Fax: 965 484 6059

iako bi ja volio da ne padne vise….cijena ce opet dolje nazalost….nemojte previse navijati nego gledajmo to objektivno…a s druge strane nema razloga biti lose volje ako padne jer ionako kroz godinu-dvije ova dionica ce puno vise vrijediti…..to se zna, ugovor za bov je potpisan i samo on nosi puno za đuro…..a kamoli jos druge stvari…..[smiley11]

DOKUP!

Dioničarim Đure i onima koji to tek misle poslati skrećem pažnju na to da je u petak naglo i ošro preokrenut odnos ponude i potražnje u korist prodaje.Dakle u odnosu na četvrtak kupnja 21563,prodaja11435;petak 11757/16733.(zaključni podaci)

Eto nam Đure na naslovnici od Poslovnog dnevnika. [smiley2]

La vita e bella!

Ima i ovdje katastrofičara i klaustrofobičara koji su čekali 170-180 i još uvijek navijaju za pad. Čini se da taj film nećete gledati. I na ovim nivoima za ulazak nije kasno. Pogledajte fundamente P/B, P/E …itd.
Neka vas ne zavara broj dionica na kupnji i prodaji jer to je čistokrvna manipulacija.

Ima još vremena….a dok ne bude kasno….

DDJH + 2,5 godine = KOEI

New Report

Close