DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da je Znanac u pravu. Tajming je bio savršen. Gomila novih investitora sa lovom od povrata. Povoljne vijesti u Dnevniku. Šta više treba?
Svaka čast onima koji su kupovali na 290. Čini se da su nasjeli.[smiley15]
To što Fima ide van možda i neće rušiti cijenu, ali kad branitelji krenu…..
Bit će zanimljivo slijedećih dana kad se stvar slegne[smiley11]

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

Imamo nove momente . Ulazi 10 % od svih građana Hrvatske kao novopridošli suigraći na tržištu , kojih do sada nije bilo . Kojim kapitalom u čarapama oni raspolažu možemo samo nagađati, a kupiti dionice jedine tvornice oružja u regiji , zvući vrlo privlačno.

Ekipa, šta za nas dioničare znači današnja vijest u Jutarnjem
http://www.jutarnji.hr/novac/vijesti/clanak/art-2007,10,12,zif_tvrtke,93928.jl,
Đuro u zif-u, s kojim će upravljati privatno društvo za
upravljanje[smiley1]

Znači dokupljivati kako god okreneš, bilo na koju stranu da krene.

DDJH + 2,5 godine = KOEI

Mislim da je Znanac u pravu. Tajming je bio savršen. Gomila novih investitora sa lovom od povrata. Povoljne vijesti u Dnevniku. Šta više treba?
Svaka čast onima koji su kupovali na 290. Čini se da su nasjeli.[smiley15]
To što Fima ide van možda i neće rušiti cijenu, ali kad branitelji krenu…..
Bit će zanimljivo slijedećih dana kad se stvar slegne[smiley11]

Ja ću se iskrcat na ovoj više nego povoljnoj cijeni pa ga čekam ponovo ispod 220, ovo je već više puta viđen scenarij, kao na ringišpilu

Još nitko ne vidi da se je nešto značajno promijenilo .

Novi sam na forumu. Vidim da su sudionici dosta navijacki nastrojeni][smiley6].Zanimaju me prognoze iskusnijih sudionika foruma? Nakon sto je 463 branitelja dobilo dionice (raspolaze s njima vec oko 20-tak dana), treba jos dobiti 210. Potpisan je BOV, 300vagona za zemlje Beneluxa, pred nama je privatizacija montaze(ovisno po kojoj cijeni). Mislim da je kolega BUMBAR mislio na te info. koje jos nisu objavljene. kakvo kretanje cijene predvidjate u narednih pet dana?

Znam pouzdano da je dosta branitelja istorbareno pa s te strane i nesto manji pritisak na cijenu nego sto se najavljivao na forumu do sada. Znam da je jedan od najvaznijih stvari trenutak objave novih poslova, tako i trenutak pocetka raspolaganja dionicama drugog (manjeg dijela) branitelja. Unapred HVALA !

Novopečeni dioničari će kupovati, a iskusniji prodavati. Zna se kakvi su valovi i tobogani do sada bili na Đuri, svako ko je malo duže na burzi očekuje dokup na nižim razinama. Makar ne mora nužno biti da će cijena padati. Ovo je vrijeme novih kupaca i njihove nove logike – a ta je da sada dionice rastu bez obzir na sve ostalo. Ja prodavati neću na ovim razinama – još ću jednom provjeriti pohlepu hrvatskog naroda.

moram priznati da sam htio prodati u petak na 264 kn nakon blokade

nisam uspio zadati nalog, a prodal bi ko “ruka na debelo”

baš me zanima kolko nas nije prodalo u četvrtak i petak, meni se čini da je bilo dobro za izletit, ali ….

kaj je, tu je, idemo dalje pa da vidimo ponedjeljak ….

SKORa-M-A[color=blue][/color]

Mislim da su blazi padovi i dalje neizbjezni, ali isto tako mislim da vecih propadanja nece biti. Vecina poslova koja jos nije javno objavljena biti ce u vrlo skoro vrijeme. U vjerodostojnost mojih info. ce mo se uvjeriti kroz narednih 4-5 dana. Mislim da kolicina poslova koju vec trenutno DDJH ima garantira dobro proljece kada se braniteljske dionice ociste, kao sto smo culi vec vise puta ovdje. Ceka nas vrlo uzbudljivih mjesec dana [smiley2].

pripremljena lova za ulaz na 220
nadam se skorom padu na ovu razinu

Slavene, žao mi je ali je BOV (vlak) prošao.[smiley1]

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

New Report

Close