Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 16,60 | 382 | 23 | 13,00 | 18,00 | -6,74% |
bumbarov potpis:
Kupujte kad drugi prodaju i prodajte kad drugi kupuju.
Tako to radi Buffet.
znači, bumbar, ti si danas svoje rasprodao…[smiley11]
Branitelji – cijena dolje
Ugovor – patria cijena gore
DO KADA OVAKO
Branitelji – cijena dolje Ugovor – patria cijena gore Branitelji – cijena dolje Ugovor – patria cijena gore Branitelji – cijena dolje Ugovor – patria cijena gore Branitelji – cijena dolje Ugovor – patria cijena gore Branitelji – cijena dolje Ugovor – patria cijena gore Branitelji – cijena dolje Ugovor – patria cijena gore Branitelji – cijena dolje Ugovor – patria cijena gore Branitelji – cijena dolje Ugovor – patria cijena gore Branitelji – cijena dolje Ugovor – patria cijena gore Branitelji – cijena dolje Ugovor – patria cijena gore Branitelji – cijena dolje Ugovor – patria cijena gore DO KADA OVAKO
jos nekih 2-3 mjeseca….slobodno trcakarat naokolo sa drugim dionicama do tada…..bit ce jos vremena za uletit……sjajno da na dnevniku spominju rast jucer od 15% ali nisu spomenuli nis o braniteljima i o ovom cirukusu na ovoj dionici…..nisu ni trebali…..zahvaljujuci tome netko je danas prodao visoko….[smiley9]
i ja prespavao danasnje jutro do 12h i propustio gozbu…..kako sam ljut na sebe….samo me zanima koja je to neinformirana osoba kupila na 300kn….ocito taj nezna za branitelje……
Nemoj me podsjećati, kupio prije tjedan i pol za 194, mogao danas dobro prodati [smiley10]
bumbarov potpis: Kupujte kad drugi prodaju i prodajte kad drugi kupuju. Tako to radi Buffet. znači, bumbar, ti si danas svoje rasprodao…[smiley11]
Nisam bio u trehničkoj mogućnosti da ih prodam.
Brokieri se na javljaju na telefon a znate i zašto.
Postavio naloge tokom blokade na 284,99 i 292, nakon blokade otišla na 300 i nisu mi se proveli nalozi. Zvao ih cijelo jutro i govna se ne javljaju
Vi koji namjeravate držati DDJH 2-3 godine mirno spavajte,vi koji špekulirate puno sreće u ovim vratolomijama!
Branitelji imaju ogromnu zaradu a dobit će još novih ugovora,oprez zato!
Iz kojega je razloga burza danas radila do 14:00. Meni nigdje ne piše da je sutra ili u pon praznik? Ili ja imam krivi kalendar[smiley5]
ak netko zna nek napiše da ne tražim po zse-u.
hvala
fisherman: ” Izašao danas nakon cca. 3 mjeseca. S obzirom na moguće ishode zadovoljan sam. Svaka čast ekipi iz CL-a čak su prodali i po boljoj cijeni nego što sam postavio naloge – pravi ste! Vidimo se opet kad euforija prođe i cijena padne. [smiley11] ” tako ce i biti…..za kojih tjedan dana vracamo se gdje smo bili…
Učvrščuju se nove više točke odbijanca , a to više nije 200 kuna.
Branitelji – cijena dolje Ugovor – patria cijena gore Branitelji – cijena dolje Ugovor – patria cijena gore Branitelji – cijena dolje Ugovor – patria cijena gore Branitelji – cijena dolje Ugovor – patria cijena gore Branitelji – cijena dolje Ugovor – patria cijena gore Branitelji – cijena dolje Ugovor – patria cijena gore Branitelji – cijena dolje Ugovor – patria cijena gore Branitelji – cijena dolje Ugovor – patria cijena gore Branitelji – cijena dolje Ugovor – patria cijena gore Branitelji – cijena dolje Ugovor – patria cijena gore Branitelji – cijena dolje Ugovor – patria cijena gore DO KADA OVAKO
Vrlo jednostavno – do danas! Ugovor je potpisan dakle više nema “Ugovor – patria cijena gore” već ostaje samo “Branitelji – cijena dolje”.