DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas je veliki dan za Đuru. Povuklo se 10 000 sa prodaje . Limit 232 . Stampedo je krenuo , ali UP !

Nekako se teško taj stampedo provlači pored 220,00 kn.
[smiley1][smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

Pa i neide baš sporo eto nas na 225, mislim da bi danas mogao u blokadu…[smiley8]

@cadilac:
Jedno je graditi tenk po licenci, a drugo tramvaj po svom projektu.
Usporediti BOV i tramvaj kao formulu i fićeka može samo neko ko nema pojma.
A nije li cijena BOV-a cca 1.6 MEUR-a/kom. što znači da je vrijednost ovog ugovora znatno manja od vrijednosti ugovora koje Končar ima za tramvaje sa Zagrebom (140 TMK2200 cca. 250MEur-a).

I mene veseli Đurin ugovor jer imam dionice, ali treba biti pošten..[smiley15][smiley16]

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

Danas je dan prvi, a sutra drugi .

Koliko vidim, izgleda da su procurili i neki drugi ugovori, a ne samo s Patriom! [smiley1]
Nemam nikakav Link, ali malo se potrudite, mozda negdje izmedju redaka pise sto i za nove vagone (HZ i Deutsche Bahn)!?
A sad odoh ulagat u znanje, pa se mozda javim s konkretnim vijestima!

Postoji 1000 mogucnosti kako novac potrositi, ali samo dvije, kako novac zaraditi: Ili moramo raditi za novac ili novac radi za nas.

cime se vi zamarate.. pa lijepo vam vec pol godine pise na ddjh stranici sta ce se desiti ove godine.. 900 miliona prihoda i 13 miliona dobiti.. da bude i milijardu kuna prihoda i 17 miliona dobiti ne mijenja bitno na stvari..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ROE nikakav, ali to ovdje nije ni bitno

Hell is Empty and all the Devils are Here

@cadilac
: Jedno je graditi tenk po licenci, a drugo tramvaj po svom projektu. Usporediti BOV i tramvaj kao formulu i fićeka može samo neko ko nema pojma. A nije li cijena BOV-a cca 1.6 MEUR-a/kom. što znači da je vrijednost ovog ugovora znatno manja od vrijednosti ugovora koje Končar ima za tramvaje sa Zagrebom (140 TMK2200 cca. 250MEur-a). I mene veseli Đurin ugovor jer imam dionice, ali treba biti pošten..[smiley15][smiley16]

Vidi se kolega da nikad niste sjedili u BOV-u, a kamoli u tenku. Da jeste onda bi znali da je moja usporedba korektna. Vrijednost ugovora u ovom konkretnom slučaju nema nikakve veze sa složenosti i kompleksnosti proizvodnje. Još ću samo nadodati da MORH danas potpisuje ugovor sa konzorcijem kojega zajednički čine DDJH i Patrija te da nakon ovog ugovora slijede natječaji za borbene i komunikacijske sustave kojih će integrator također biti DDJH[smiley2]
Pozdrav

Oće ovo opet u blokadu?

Ako se DDJH svih ovih mjeseci trzi na razinama 200-250 kn, na koliko ce se trziti sa novim ugovorom za BOV? Fore da je BOV vec uracunat u cijenuprosipaju oni koji su davno pobjegli iz dionice. Sjetite se sto se dogodilo sa Koncarom nakon ugovora za tramvaje, sto je zapravo neusporedivo sa DDJH. Proizvodnja BOV-a ili tenka je u odnosu na proizvodnju tramvaja kao npr. proizvodnja Formule 1 u odnosu na ficeka. A tako je i sa cijenama i dobiti, marze i ekstraprofit visestruko su veci nego li je to slucaj sa civilnom industrijom. Imate Google pa pogledajte koliko drzava u svijetu uopce proizvodi tenk ili BOV. Stalno slusam mantre o FIMI i braniteljima, a nitko ne spominje kako ce ugovor za BOV utjecati na percepciju kompanije od strane stranih fondova koji ovaj fimin i braniteljski paket pojedu za dorucak. Cijeli braniteljski paket sa danasnjim cijenama ne vrijedi 80-ak milijuna kuna (6-7 komada BOV-a). Strani fondovi se ne povode glasinama ki bi da bi, i pricama vec je uracunato u cijenu, njih zanimaju ugovori, i siguran sam da ce honorirati sutrasnje potpisivanje ugovora. By the way, zadnji broj Globus objavio je da je bivsi zapovjednik NATO-a Gen. Weasly Clark boravio u HR te da se susreo sa bivsim ministrom obrane RH Kresimirom Cosicem te su ugodno cavrljali o investiranju u RH obzirom da je Clark, gle cuda ,CEO nekog americkog incesticijskog fonda. A i Arapi jucer otvorise ured u ZG, valjda s namjerom da ubodu nesto kod nas. Cini mi se da su pojedinci dobro popusili na Djuri, prepali se i pobjegli s velikim minusom pa bi sad najradije da sutra bude potres, da ne bude ni ugovora ni MORH-a ili da se pojavi jos jedno 2-3 tisuce branitelja… Moj savjet im je da sutra ujutro u 10:00 budu brzi, mozda nesto i kupe na ovim razinama, ako nista bar onu BUMBAROVU crkavicu na 229. Za one koji mi misle kontrirati sa forama da FIMA prodaje i da je ovo ugovor za 86, a ne za 126 vozila unaprijed odgovor: 1. FIMA prodaje, ali netko i kupuje. Ako Vas zanima FIMA kupite udio u FIMI 2. 84 vozila je samo pocetak, nastavak slijedi uskoro… [smiley2]

SVAKA ČAST KOLEGA
[smiley1]

sve je lako kad si mlad :)

Ajmo i Đuru u blokadu, pa nek se uprava očituje[smiley2]

Evo već dugo nisam primjetio nalog na 748 komada i eto jedan sad na 230 kuna. Znači tu su ti branitelji…(a možda su u šumi). Ide to danas još gore.[smiley11]

New Report

Close