DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
16,60
382
23
13,00
18,00
-6,74%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Austrian energy 100%

Naravno, i ti su odmah najprofitabilniji. Te naše managere bi sve trebalo rasterati, kad god stranac dođe sve ide na bolje. Očito Đuro ima ogromni potencijal, ali iste bolesti ko i svi staromodni domaći giganti

moj stari je radio u kak se to zvalo.. neka planska sluzba u HT-u pa mi je pricao kako se i sta promjenilo kad su dosli njemci.. uglavnom mislim da nije problem u tome da nasi ne znaju (ne ulazim sad u ddjh) nego cisto u kozmetickim promjenama za optimizaciju profita..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Opet FIMA prodaje. Zapitajte se zašto ???? A “navodno” su braniteljima nudili 215 kuna. Ha,ha.

U znanje.

S poštovanjem

Karoje

[b]Nije bitno je li mačka crna ili bijela, bitno je da lovi miševe.[/b]

6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 80.000 2,47 Skrb. račun – 2301 Prije 1mj imali su 103 000 jel moguće da oni izlaze i zašto ne čini mi se to kao dobar znak.

ne bi rekao da FIMA izlazi….DDJH im je i prije nego što je raja počela vaditi novce iz fonda činio 5-6% portfelja. Imovina fonda je pala za više od 100 mil.kn i logično je bilo da moraju i prodati nešto kako bi isplatili ove koji dižu novce. Mislim da i dalje DDJH čini cca. 5-6% Fiminog portfelja. Također, Maximum je u istom tom razdoblju dokupljivao….jer nije imao tolike velike isplate kao i Equity.
Također, pričao sam za managerima iz Fime i kažu da nemaju namjeru izlazit iz Đure.

Opet FIMA prodaje. Zapitajte se zašto ???? A “navodno” su braniteljima nudili 215 kuna. Ha,ha. U znanje. S poštovanjem Karoje

Kako si tako siguran da prodaju? A da nije da prodaju sami sebi (iz fonda u drugi fond) kao prije?

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Jel netko zna šta je sa ostatkom braniteljskih dionica, znam da je jedan već dobio i prodavao prije tjedan-dva, ali me zanima sta je sa onim paketima koji nisu bili podijeljeni u prvom naletu? Kada ce nam oni izaći na megdan da ih pometemo, da li netko ima kakvu infomaciju?

ne bi rekao da FIMA izlazi….DDJH im je i prije nego što je raja počela vaditi novce iz fonda činio 5-6% portfelja. Imovina fonda je pala za više od 100 mil.kn i logično je bilo da moraju i prodati nešto kako bi isplatili ove koji dižu novce. Mislim da i dalje DDJH čini cca. 5-6% Fiminog portfelja. Također, Maximum je u istom tom razdoblju dokupljivao….jer nije imao tolike velike isplate kao i Equity. Također, pričao sam za managerima iz Fime i kažu da nemaju namjeru izlazit iz Đure.

Bravo mori, gotovo sam siguran da si u pravu. Nije mi to prije niti palo na pamet. Ajde da vidimo za tjedan, dva kad se ljudi vrate u fondove tko će kupovat a tko prodavat.

Bravo mori, gotovo sam siguran da si u pravu. Nije mi to prije niti palo na pamet. Ajde da vidimo za tjedan, dva kad se ljudi vrate u fondove tko će kupovat a tko prodavat.

Da, rano je još za donosit neke zaključke…..nevjerujem da bi fima izlazila na ovim razinama…..kako i sam kažeš, vidit ćemo za par tjedana. Ja nisam inače u dionicama, ali jesam u oba fimina fonda, a budući oba imaju poprilično Đure jako me zanima kako će se ovdje odvijat situacija

možr k/p s transakcijama, molim Vas!

Hvala

[smiley2]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Ministar obrane RH Berislav Rončević dana 11. listopada 2007 s početkom u 15,00 sati u Maloj dvorani Doma HV Zvonimir potpisat će s finskom tvrtkom Patria Vehicles Oy te tvornicom «Đuro Đaković» specijalna vozila Ugovor o nabavi 84 borbena oklopna vozila pješaštva konfiguracije 8×8. U ime Patrie ugovor će potpisati izvršni potpredsjednik tvrtke Heikki Hulkkonen, a u ime tvornice Đuro Đaković specijalna vozila predsjednik Uprave Bartol Jerković.
Nakon potpisivanja Ugovora o nabavi borbenih oklopnih vozila ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić s predstavnikom tvrtke Patria g. Hulkkonenom potpisat će Sporazum o off set programu.

Izjava za medije predviđena je nakon ceremonije potpisivanja Ugovora i Sporazuma.

Molimo Vas da medijski popratite navedeni događaj te dođete u Ministarstvo obrane, Stančićeva 6, u 14,40 sati.

Osoba za kontakt je Nirvana Butković Kapitan 01/ 4567 433, mob: 0995533133.

sad najbolje kad ovo potegne do 300 kao fol nesto novo.. pa jos 400 ugovora braniteljima pa opet na 200.. mislim da tu FIMA mlati pare ko nigdje drugdje..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close