Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 16,60 | 382 | 23 | 13,00 | 18,00 | -6,74% |
Austrian energy 100%
Naravno, i ti su odmah najprofitabilniji. Te naše managere bi sve trebalo rasterati, kad god stranac dođe sve ide na bolje. Očito Đuro ima ogromni potencijal, ali iste bolesti ko i svi staromodni domaći giganti
moj stari je radio u kak se to zvalo.. neka planska sluzba u HT-u pa mi je pricao kako se i sta promjenilo kad su dosli njemci.. uglavnom mislim da nije problem u tome da nasi ne znaju (ne ulazim sad u ddjh) nego cisto u kozmetickim promjenama za optimizaciju profita..
Opet FIMA prodaje. Zapitajte se zašto ???? A “navodno” su braniteljima nudili 215 kuna. Ha,ha.
U znanje.
S poštovanjem
Karoje
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 80.000 2,47 Skrb. račun – 2301 Prije 1mj imali su 103 000 jel moguće da oni izlaze i zašto ne čini mi se to kao dobar znak.
ne bi rekao da FIMA izlazi….DDJH im je i prije nego što je raja počela vaditi novce iz fonda činio 5-6% portfelja. Imovina fonda je pala za više od 100 mil.kn i logično je bilo da moraju i prodati nešto kako bi isplatili ove koji dižu novce. Mislim da i dalje DDJH čini cca. 5-6% Fiminog portfelja. Također, Maximum je u istom tom razdoblju dokupljivao….jer nije imao tolike velike isplate kao i Equity.
Također, pričao sam za managerima iz Fime i kažu da nemaju namjeru izlazit iz Đure.
Opet FIMA prodaje. Zapitajte se zašto ???? A “navodno” su braniteljima nudili 215 kuna. Ha,ha. U znanje. S poštovanjem Karoje
Kako si tako siguran da prodaju? A da nije da prodaju sami sebi (iz fonda u drugi fond) kao prije?
Jel netko zna šta je sa ostatkom braniteljskih dionica, znam da je jedan već dobio i prodavao prije tjedan-dva, ali me zanima sta je sa onim paketima koji nisu bili podijeljeni u prvom naletu? Kada ce nam oni izaći na megdan da ih pometemo, da li netko ima kakvu infomaciju?
ne bi rekao da FIMA izlazi….DDJH im je i prije nego što je raja počela vaditi novce iz fonda činio 5-6% portfelja. Imovina fonda je pala za više od 100 mil.kn i logično je bilo da moraju i prodati nešto kako bi isplatili ove koji dižu novce. Mislim da i dalje DDJH čini cca. 5-6% Fiminog portfelja. Također, Maximum je u istom tom razdoblju dokupljivao….jer nije imao tolike velike isplate kao i Equity. Također, pričao sam za managerima iz Fime i kažu da nemaju namjeru izlazit iz Đure.
Bravo mori, gotovo sam siguran da si u pravu. Nije mi to prije niti palo na pamet. Ajde da vidimo za tjedan, dva kad se ljudi vrate u fondove tko će kupovat a tko prodavat.
Da, rano je još za donosit neke zaključke…..nevjerujem da bi fima izlazila na ovim razinama…..kako i sam kažeš, vidit ćemo za par tjedana. Ja nisam inače u dionicama, ali jesam u oba fimina fonda, a budući oba imaju poprilično Đure jako me zanima kako će se ovdje odvijat situacija
[smiley2]
Ministar obrane RH Berislav Rončević dana 11. listopada 2007 s početkom u 15,00 sati u Maloj dvorani Doma HV Zvonimir potpisat će s finskom tvrtkom Patria Vehicles Oy te tvornicom «Đuro Đaković» specijalna vozila Ugovor o nabavi 84 borbena oklopna vozila pješaštva konfiguracije 8×8. U ime Patrie ugovor će potpisati izvršni potpredsjednik tvrtke Heikki Hulkkonen, a u ime tvornice Đuro Đaković specijalna vozila predsjednik Uprave Bartol Jerković.
Nakon potpisivanja Ugovora o nabavi borbenih oklopnih vozila ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić s predstavnikom tvrtke Patria g. Hulkkonenom potpisat će Sporazum o off set programu.
Izjava za medije predviđena je nakon ceremonije potpisivanja Ugovora i Sporazuma.
Molimo Vas da medijski popratite navedeni događaj te dođete u Ministarstvo obrane, Stančićeva 6, u 14,40 sati.
Osoba za kontakt je Nirvana Butković Kapitan 01/ 4567 433, mob: 0995533133.
sad najbolje kad ovo potegne do 300 kao fol nesto novo.. pa jos 400 ugovora braniteljima pa opet na 200.. mislim da tu FIMA mlati pare ko nigdje drugdje..