DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.duro-dakovic.com/aktualnosti/novosti/ugovorena_proizvodnja_za_2007_trazi_otvaranje_150_novih_radnih_mjesta/default.aspx

“Ugovorena proizvodnja za 2007. traži otvaranje 150 novih radnih mjesta
ĐĐ Termoenergetska postrojenja d.o.o.
Datum objave:2.3.2007
Društvo ĐĐ Termoenergetska postrojenja d.o.o. (ĐĐ TEP) – uspješno je završilo poslovnu 2006 godinu. Ostvareni ukupni prihod u 2006.god. u iznosu od 217.000.000,00 kuna, ostvarena dobit od 22.740.000,00 kuna i plaćen porez na dobit Republici Hrvatskoj u iznosu od 4.078.000.00 kuna, svrstava ĐĐ TEP d.o.o. u jedno od najuspješnijih društava na području Brodsko-posavske županije.

Ugovorena proizvodnja za 2007 i 2008 godinu, projekcije ugovaranja i zahtjevi tržišta za sljedeće godine, potakle su vlasnika i Upravu društva da pokrenu novi investicijsko- razvojni ciklus…”

Znam da je stara vijest, ali zanima me ovih 22,7 mil. kn dobiti. Jel zna netko zašto se to ne vidi u rezultatu poslovanja holdinga za 2006. godinu?

Znam da je stara vijest, ali zanima me ovih 22,7 mil. kn dobiti. Jel zna netko zašto se to ne vidi u rezultatu poslovanja holdinga za 2006. godinu?

Ostali knjize gubitak?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

topalov5: ” … Znam da je stara vijest, ali zanima me ovih 22,7 mil. kn dobiti. Jel zna netko zašto se to ne vidi u rezultatu poslovanja holdinga za 2006. godinu? ” Ostali knjize gubitak?

Da, Moguće, iako i Montaža bilježi značajnu dobit.

Uglavnom, htio sam usput upozoriti gospodina Karoja da je opet napisao neistinu kad je rekao da je Montaža jedino što vrijedi u Holdingu. Očito je da je TEP profitabilniji barem trenutno (neto marža 10% – izrazito visoka marža kolko ja znam).

Montaža nikad neće niti ne može imati NPM 10%. Pa se opet trži na strahovito visokim multiplama. Što se uopće zamarate ako vas zanima dugoročna investicija za miran san? Prije ili kasnije, ući će GD u vlasničku strukturu, a vi ćete se obogatiti. Samo treba imati strpljenja. Kupiti sad ili za mjesec dana svejedno je

Hell is Empty and all the Devils are Here

Montaža nikad neće niti ne može imati NPM 10%. Pa se opet trži na strahovito visokim multiplama. Što se uopće zamarate ako vas zanima dugoročna investicija za miran san? Prije ili kasnije, ući će GD u vlasničku strukturu, a vi ćete se obogatiti. Samo treba imati strpljenja. Kupiti sad ili za mjesec dana svejedno je

Zanima me firma čije sam dionice kupio pa pokušavam razjasniti činjenice koje su mi nejasne. Meni su takve stvari zanimljive i ne zamaraju me. Ali drago mi je ćuti da ću se obogatiti [smiley2]

Nisam na tebe topalov mislio, već na cjelokupnu situaciju na DDJH topicu. Ja se recimo uopće ne zamaram time što branitelji prodaju, dapače to mi dođe ko sjekira u med

Budućnost DDJH je neupitna, ali treba računati na ponovni pad na 200 kn kad branitelji pritisnu, a možda i ispod toga. U svakom slučaju ne treba žuriti s dokupom, potrajat će ovo na žalost još barem mjesec -dva.

Ignore: KressoM, delux

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
2. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 608.078 18,78 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.199 6,49 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 80.000 2,47 Skrb. račun [color=blue]- 2301[/color]
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 32.878 1,02 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 19.500 0,60 Skrb. račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HI-GROWTH OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 11.548 0,36 Skrb. račun
Ukupno: 73,64

Evo FIMA Equity prodaje kao što kaže gospodin Karoje.

Prodaje zato jer ulaže u znanje[smiley1]

6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 80.000 2,47 Skrb. račun – 2301

Prije 1mj imali su 103 000 jel moguće da oni izlaze i zašto ne čini mi se to kao dobar znak.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Budućnost DDJH je neupitna, ali treba računati na ponovni pad na 200 kn kad branitelji pritisnu, a možda i ispod toga. U svakom slučaju ne treba žuriti s dokupom, potrajat će ovo na žalost još barem mjesec -dva.

Ne bi se baš složio. Dokupljujete sada HT, a DDJH kažete da netreba jer će branitelji srušiti cijenu. A zar nebi onda još više cijenu HT-a trebali srušiti penzići i ostali koji su došli na brzinu zaraditi a pojma o dionicama nemaju? Pa kolko će to tek onda trajati, godinu dvije – šta je nekolicina branitelja prema rulji na HT-u?

Ne bi se baš složio. Dokupljujete sada HT, a DDJH kažete da netreba jer će branitelji srušiti cijenu. A zar nebi onda još više cijenu HT-a trebali srušiti penzići i ostali koji su došli na brzinu zaraditi a pojma o dionicama nemaju? Pa kolko će to tek onda trajati, godinu dvije – šta je nekolicina branitelja prema rulji na HT-u?

ja sam se jako bojao branitelja na DDJH, ali je isto tako da se jos vise bojim rulje na HTu. samaraju ko da je zadnji dan za prodat… [smiley1]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

New Report

Close