Fazan se malo zafrkava s vama. [smiley1]
Naravno da su neki vec prodali i da bi neki i sada prodavali, ako uspiju dati naloge, naravno! [smiley2]
alan_poh: ” fazan: ” Branitelji još nisu počeli prodavati! [smiley5][smiley5][smiley5] ” kako znas? imas neku provjerenu informaciju?” ironičan sam …
Iz dana u dan uvijek manje više ista količin a na prodaji .
Uletio ja danas opet u Đuru.
Hrabro
Ušao i ja. Sve sami junaci ovdje
Samo se vi igrajte a 1500 braniteljskih paketa koji prijete rušenjem cijene na 150kn[smiley2]
Očekujem da će veliki iskoristiti situaciju i pokupovati dionice od branitelja i ostalih koji sada prodaju. Đuro je ipak vlasnik 67% Montaže. A Montaža je na 5 BV-a. Kome nije skupo kupovat Montažu na 1840, ne bi mu smio biti skup ni Đuro na 210, bez obzira na branitelje. Jedino što sam razmišljao da li još pričekat, da još malo padne, ali sam odustao, ipak se ekipi počeo vraćati cash na račune.
Pa dobro gdje je taj braniteljski stampedo hoće li to već jednom čekamo ih od 6MJ.Izgleda nešto nisu raspoloženi za trgovinu.
Pa dobro gdje je taj braniteljski stampedo hoće li to već jednom čekamo ih od 6MJ.Izgleda nešto nisu raspoloženi za trgovinu.
Bit će idući tjedan stampedo, ali stampedo kupaca na našoj burzi, nadam se da neće zaobići Đuru.
Neće ti to biti neki stampedo jer ti oni ne dobivaju dionice svi u isti vrijeme. Kako se kome riješe papiri tako im sjednu valjda na račun. Informacija dobivena od par branitelja koji rade samnom. I oni bi kažu prodali ali prate uredno stanje na burzi, tako da nema veslanja…
BUMBAR5: ” Pa dobro gdje je taj braniteljski stampedo hoće li to već jednom čekamo ih od 6MJ.Izgleda nešto nisu raspoloženi za trgovinu. ” Bit će idući tjedan stampedo, ali stampedo kupaca na našoj burzi, nadam se da neće zaobići Đuru.
Slažem se s tobom u potpunosti moj mali nalog na 209 47komda može se još vidjet.A kad prodam HT stavljam veliki nalog.
Nego moje pitanje je bilo nešto drugo
Pa dobro gdje je taj braniteljski stampedo hoće li to već jednom čekamo ih od 6MJ