DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

alan_poh: ” Barbosa: ” Ja vjerujem da je Rumeni podjelio ono što je mislio podjeliti a ovakve i slićne ne argumentirane izjave nakon ovoga što smo mi dioničari Đuke prošli smatram najblaže rečeno provokacijom! ” nitko tu ne provocira…..moguce je da ce se to desit jer sam bio jos prije par mjeseci citao da ce oko 1100 branitelja dobit dionice, a do sad ih je dobilo oko 450, znaci thi 780 novih bi bila ta priblizna brojka……inace, imam dosta DDJH dionica i ja sam u tome…..tako da, ni meni nije drago sto ovo vucemo za sobom vec mjesecima…..nadam se vise kraju ” Sve stoji kolega, možda sam malo prenaglo reagirao ali već sam umoran od ovakvih i slićnih neinformacija! Svi mi koji imamo Đuru više-manje znamo sve o radnicima-braniteljima, koliko ih ima, koliki su paketi i koliko su ih plačali i.t.d. Po nekim kalkulacijama, branitelja iz 93.bi moglo biti do 1500, 620 ugovora je rješeno a dionice su dobili onih 467 koji su ih jednokratno platili i tako ostvarili največi popust. Vjerujem da je sada pravi stamedo onih ostalih na upravu ĐĐ te kako če to završiti za sada nitko ne zna. Kolega Plonker, na čiji post sam reagirao, je iz S.Broda, ima pristup nekim informacijama kojima mi drugi forumaši nemamo i bilo bi lijepo kada bi nam mogao napisati nešto o Đuri i ovim novim dioničarima a da toga nema u dnevnom tisku. Pozdrav!

stvarno plonker, budi kolegijalan i nemoj biti lijen [smiley1] podjeli sa nama nesto sta imas a da je provjerena informacija…..zahvlajujem

DOKUP!

Vi uvijek o Ugovorima a FIMA sa 130.000 na 80.000 ispred nosa. Nema tu još branitelja. Najbolji su mi bili oni što su pisali da FIMA kupuje pakete od branitelja po 215. E to je stvarno vrhunac.

Ulažite u znanje.

S poštovanjem

Karoje

[b]Nije bitno je li mačka crna ili bijela, bitno je da lovi miševe.[/b]

Nema se šta puno za reći! Podjela ostalih paketa je u tijeku a kada će se završiti to ni od njih nitko ne zna. Da se ljudi masovno zanimaju, zanimaju se, a da se priča kako će se vjerojatno uprava mijenjati, priča se i to. A isto tako pričaju da će branitelji prodavati ali se ne zna u kojim količinama jer nije postignut neki kolektivni dogovor. Samo za napomenu dobiti će 25% firme, na 1100 ljudi tako da će dakle mali dioničari imati kontrolni paket, sada je oko 2200 + branitelji.

To ste sve znali, a kraj ovoga se ne vidi još, što opet ne znači da će pre dugo trajati. Da se priča kako će branitelji prodavati hoće, ali da se priča da će svi prodavati je glupost.

IMHO, dionica će se oporaviti kako očekujemo tek nakon GFI-a

P.S.
Najbolje da se tema zatvori na jedno 3-4 mjeseca, jer ovih 964 stranice nemaju smisla više. 4 bitne stvari oko ĐĐ smo znali i sada treba čekati potpisivanje ugovora za poslove. Da su svi dobro raspoloženi oko ĐĐ u Brodu jesu, jer ĐĐ je napokon zaživio i dobro radi. A da većina ljudi priča da je Stipetić i Tolić-ka nesposobni i to se priča. Tamo su postavljeni da se preko njih vuku konci u ĐĐ iz Zagreba

Nema se šta puno za reći! Podjela ostalih paketa je u tijeku a kada će se završiti to ni od njih nitko ne zna. Da se ljudi masovno zanimaju, zanimaju se, a da se priča kako će se vjerojatno uprava mijenjati, priča se i to. A isto tako pričaju da će branitelji prodavati ali se ne zna u kojim količinama jer nije postignut neki kolektivni dogovor. Samo za napomenu dobiti će 25% firme, na 1100 ljudi tako da će dakle mali dioničari imati kontrolni paket, sada je oko 2200 + branitelji.

To ste sve znali, a kraj ovoga se ne vidi još, što opet ne znači da će pre dugo trajati. Da se priča kako će branitelji prodavati hoće, ali da se priča da će svi prodavati je glupost.

IMHO, dionica će se oporaviti kako očekujemo tek nakon GFI-a

P.S.
Najbolje da se tema zatvori na jedno 3-4 mjeseca, jer ovih 964 stranice nemaju smisla više. 4 bitne stvari oko ĐĐ smo znali i sada treba čekati potpisivanje ugovora za poslove. Da su svi dobro raspoloženi oko ĐĐ u Brodu jesu, jer ĐĐ je napokon zaživio i dobro radi. A da većina ljudi priča da je Stipetić i Tolić-ka nesposobni i to se priča. Tamo su postavljeni da se preko njih vuku konci u ĐĐ iz Zagreba

Hvala kolega!
U ovome što je podcrtano imaš moju punu podršku!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Neznam kako mislite da se zatvori najzanimljivija tema na cijelom forumu.[smiley9]

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Vi uvijek o Ugovorima a FIMA sa 130.000 na 80.000 ispred nosa. Nema tu još branitelja. Najbolji su mi bili oni što su pisali da FIMA kupuje pakete od branitelja po 215. E to je stvarno vrhunac. Ulažite u znanje. S poštovanjem Karoje

Dragi gospodine Karoje, ako već nešto pišete probajte da informacije budu istinite. Pokušat ću Vas korigirati, nadam se da se na ljutite .

30.06.2007.
FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND – 102.000 – 3,15%
FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND – 29.000 – 0,89 %
ukupno – 131.000 dionica

05.10.2007.
FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND – 82.301 – 2,54%
FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND – 32.878 – 1,02 %
ukupno – 115.179 dionica

Prema podacima iz top 10 možemo zaključiti da je FIMA ukupno smanjila udio u DDJH za 15.821 dionica, s tim da je FIMA MAXIMUM dokupio 3.878 dionica.

Nikako ne stoji da je FIMA prodala 50.000 dionica. Mogli bi Vi gospodine Karoje malo uložiti u znanje, recimo uzeti tečaj čitanja. Pisati očito znate

Jesu li branitelji počeli prodavati dionice?

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Jesu li branitelji počeli prodavati dionice?

pupoljak…..znas kolko se vec na ovoj temi raspravlja o tome? a ima nekih mjesec dana ako ne i vise…..neki kazu da jesu, neki kao recimo karoje kazu da nisu poceli prodavat nego da to fima prodaje…ja sam misljenja da su poceli prodavat jer su ih dobili sigurno gledavsi na top10 stanje HFP se smanjio….e sad, ti izaberi u sta ces vjerovati…..

DOKUP!

pupovac: ” Jesu li branitelji počeli prodavati dionice? ” pupoljak…..znas kolko se vec na ovoj temi raspravlja o tome? a ima nekih mjesec dana ako ne i vise…..neki kazu da jesu, neki kao recimo karoje kazu da nisu poceli prodavat nego da to fima prodaje…ja sam misljenja da su poceli prodavat jer su ih dobili sigurno gledavsi na top10 stanje HFP se smanjio….e sad, ti izaberi u sta ces vjerovati…..

Puh čemu se trudiš?

Branitelji još nisu počeli prodavati!
[smiley5][smiley5][smiley5]

I love the Smell of Profits in the Morning

Branitelji još nisu počeli prodavati! [smiley5][smiley5][smiley5]

kako znas? imas neku provjerenu informaciju?

DOKUP!

fazan: ” Branitelji još nisu počeli prodavati! [smiley5][smiley5][smiley5] ” kako znas? imas neku provjerenu informaciju?

ironičan sam …

I love the Smell of Profits in the Morning

Dečki,

pa neki od njih su počeli prodavati HT i to kupljen novcem od prodaje DDJH, a vi raspravljate jesu li počeli prodavati. Jesu.

New Report

Close