DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 14:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,40
3.080
200
15,60
17,50
1,32%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Rusi budno prate Đuru

Rusi budno prate Đuru

Jel iz satelita?

Ignore: KressoM, delux

ovakve turbulencije prolaze sve dionice,ne vjerujem u veliki pad cijene,ispod 190 kn ,ne bi trebalo ici.Veliki igraci ulaze,sto se jasno vidilo prethodnih tjedana,nema odustajanja kod takvih igraca.Dakako svi bi htjeli da se branitelji cim prije istovare,vjerujem da ce tako i biti.20 kn,minus plus,jest 15 000 kn..ne vjerujem da su branitelji spremni sami uzeti stvar u svoje ruke,u takvoj igri samo oni gube,mi nikako.

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

samby:

Rusi budno prate Đuru ”

Jel iz satelita?

haha.. bas se dobro nasmijah.. svaka cast avax!
[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

samby:
Rusi budno prate Đuru ”

Jel iz satelita?

ovo je dobra primjedba… [smiley2]

na đuri sam do sada prošao sa -0.88 % ali kada se riješe branitelji svojih dionica koji to misle, eto mene ponovno u đurici.

Rusi budno prate Đuru

Ovo govorim samo jedamput. Da to niste nikom rekli .

na đuri sam do sada prošao sa -0.88 % ali kada se riješe branitelji svojih dionica koji to misle, eto mene ponovno u đurici.
[/quote]
I mene isto

o Đuri nista neznam svaki savjet mi je dobrodosao unaprijed zahvalan

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

A gdje nam je šeik? [smiley2]

avax10: ” samby: ” Rusi budno prate Đuru ” [smiley2]

Ma kakvi Rusi jest da su bili u Brodu ali njhih zanima plovni put SAVA a ne DDJH.
Samo da čujem da se Rusi muvaju oko DDJH odma biježim van.
Hrvatska ulazi u vojni savez NATO a Rusi vrebaju DDJH nema nikakve logike. GLUPOSTI

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

“/> avax10: ” samby: ” Rusi budno prate Đuru ” smiley2

Ma kakvi Rusi jest da su bili u Brodu ali njhih zanima plovni put SAVA a ne DDJH.
Samo da čujem da se Rusi muvaju oko DDJH odma biježim van.
Hrvatska ulazi u vojni savez NATO a Rusi vrebaju DDJH nema nikakve logike. GLUPOSTI

Ima ima logike Rusi se vraćaju na scenu.

[img][/img]

Barbosa:

Ja vjerujem da je Rumeni podjelio ono što je mislio podjeliti a ovakve i slićne ne argumentirane izjave nakon ovoga što smo mi dioničari Đuke prošli smatram najblaže rečeno provokacijom!

nitko tu ne provocira…..moguce je da ce se to desit jer sam bio jos prije par mjeseci citao da ce oko 1100 branitelja dobit dionice, a do sad ih je dobilo oko 450, znaci thi 780 novih bi bila ta priblizna brojka……inace, imam dosta DDJH dionica i ja sam u tome…..tako da, ni meni nije drago sto ovo vucemo za sobom vec mjesecima…..nadam se vise kraju

Sve stoji kolega, možda sam malo prenaglo reagirao ali već sam umoran od ovakvih i slićnih neinformacija!
Svi mi koji imamo Đuru više-manje znamo sve o radnicima-braniteljima, koliko ih ima, koliki su paketi i koliko su ih plačali i.t.d.
Po nekim kalkulacijama, branitelja iz 93.bi moglo biti do 1500, 620 ugovora je rješeno a dionice su dobili onih 467 koji su ih jednokratno platili i tako ostvarili največi popust.
Vjerujem da je sada pravi stamedo onih ostalih na upravu ĐĐ te kako če to završiti za sada nitko ne zna.
Kolega Plonker, na čiji post sam reagirao, je iz S.Broda, ima pristup nekim informacijama kojima mi drugi forumaši nemamo i bilo bi lijepo kada bi nam mogao napisati nešto o Đuri i ovim novim dioničarima a da toga nema u dnevnom tisku.
Pozdrav!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close