DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 16:17
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,40
3.080
200
15,60
17,50
1,32%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Čisto radi informacije, na odobravanju je i uskoro će biti podijeljeno još 780 paketa dionica

ma kakvih 780 paketa??? Pa neće svi koji su poslali dobit!!! Svaka baba je sad slala

I Believe I Can Fly ...

Čisto radi informacije, na odobravanju je i uskoro će biti podijeljeno još 780 paketa dionica

Ja vjerujem da je Rumeni podjelio ono što je mislio podjeliti a ovakve i slićne ne argumentirane izjave nakon ovoga što smo mi dioničari Đuke prošli smatram najblaže rečeno provokacijom!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

ht 2 milijarde dobiti od toga 1 u dividende,,,a i još štošta se da dodat..

to uspoređivanje je bezpredmetno

Ja imam dionice DDJH i HT.Ht visoko tehnološki razvijena firma u svom vrhuncu razvoja a Đuka tek stao na svoje noge pa ti vidi ko ima veće perspektive za razvoj i napredovanje u poslovanju.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Plonker:

Čisto radi informacije, može izvor?

Iz Đure direktno

Past će to ispod 200kn.Danas u Večernjem listu piše da je država prodala braniteljima 374000dionica,idući tjedan bi mogao biti stampedo.

Evo jedno objektivno i zdravo razmišljanje sa osvrtom na DDJH copy passt sa mog PM

vecer, svaka cast na borbi za djuru.
, a sta recći dok se ovo sranje ne rijesi sa braniteljima
( 4 gd profesionalac) necce tu biti dobroga.
sada je kao neki up trend , ali neka samo malo jos zasmrdi korekcija , ode djuka dolee. nazalost to je realnost., volio bio da grijesim pa da se ukrcam po ovoj cijeni.
mislim da moj target od 315kn nece bit skoro probijen .
ALI ako klekene opet na 190 evo mene nazad

Samo za napomenu da sada branitelji imaju kontrolni paket u rukama i da odlučuju o sadašnjoj upravi!

Samo za napomenu da sa sada branitelji imaju kontrolni paket u rukama i da odlučuju o sadašnjoj upravi!

Ja mislim da će oni odlučivat ali savaki u svom dvorištu kao i do sada.
I to u dvorištu sa novim autom i novom fasadom.

Doći ću i ja u đuru samo da se riješi ova agonija.

Ja vjerujem da je Rumeni podjelio ono što je mislio podjeliti a ovakve i slićne ne argumentirane izjave nakon ovoga što smo mi dioničari Đuke prošli smatram najblaže rečeno provokacijom!

nitko tu ne provocira…..moguce je da ce se to desit jer sam bio jos prije par mjeseci citao da ce oko 1100 branitelja dobit dionice, a do sad ih je dobilo oko 450, znaci thi 780 novih bi bila ta priblizna brojka……inace, imam dosta DDJH dionica i ja sam u tome…..tako da, ni meni nije drago sto ovo vucemo za sobom vec mjesecima…..nadam se vise kraju

DOKUP!

Samo za napomenu da sada branitelji imaju kontrolni paket u rukama i da odlučuju o sadašnjoj upravi!

Da, da, odlučuju, drže NATO za jaja.

[smiley7][smiley7][smiley7]

x

New Report

Close