Ja mislim da je pad uzrokovan braniteljima već odrađen, tj sa 280 na 200 kn.
Tj. psihologija tržišta je bila brža od realnosti,
a sad kad počinje njihova prodaja sačekuše će preskakt jedne drugu kako se sve više skida s ask-a.
Čemu zabrinutost, đuro će još neko vrijeme biti fino zecementiran. Nikad nije dobro kad baš sve raste. Onda znaš da kad rast završi nemaš kamo odnosno da slijedi korekcija. Ovako će skoro sve ostale dionice već biti debelo u pozitivi, a DDJH će tek zauzimati startne pozicije
avax, misliš li da će popustiti pritisak na prodaju ovih dana, jer brokeri će biti zaokupljeni HT-om pa ne će moći izvršavati naloge za druge dionice, bar ne onim obimom kako su do sada to radili …
Teško je reći jer su jako velike količine sad u rukama branitelja i još će im nove doći, a najveći dio njih će ipak gledati prodati što brže jer su dionice praktički dobili na poklon. Ja osobno ne namjeravam kupovati iznad 200-210 dok se braniteljske količine ne raščiste. Njima je i 200-210 odlična cijena, pa zašto im onda plaćati skuplje nego što treba? Za dokup savjetujem čekanje oko 200 kn, bar ću ja tako napraviti.
Moj naglasak je bio na tehniku prodaje. Mislim da će nas brokeri lagano odje… sljedećih nekoliko dana za druge dionice.
Baš sam danas razmišljao: nazovem sutra brokera i kažem mu prodaj HT i kupi mi DDJH. Mislim da će mi se samo nasmijati i reći furaj mali. [smiley1]
To ti neće reći jer njemu je svejedno jel ti kupuješ ili prodaješ HT ili XY dionicu. Ja i tako sve radim on-line, samo što je danas bilo užasno teško logirati se, a sutra (tj. opet danas) da ne govorim. Pivo i čips u ruke i uživaj narode dok se brokeri znoje. [smiley2]
Već danas nisi mogao ući u neke brokerske kuće. On line sutra zaboravi. A i sljedeći tjedan.
pokušao sam staviti nalog za kupnju ht-a i naravno ćorak,a joj šta će tek danas biti,kako ćemo trgovati online,vjerovatno nikako.
sutra ce samo golub pismonosa moci raditi modifikacije naloga za prodaju ili kupnju zato pazite prije starta sto stavljate na naloge
Đuro kao top tema pao u drugi plan ali čim se HT rasproda DDJH ponovo u prvom planu i to žešće.
Koliko znam nitko im ne brani navodno je nekolicina već prodala ili nas je fima zbunjivala sa paketićima od 748 komada ?