DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 04:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
16,60
382
23
13,00
18,00
-6,74%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Meni je Đuro super priča, samo još mi nije jasan današnji nagli rast i blokada i da li je uopće bila potrebna: Ne vjeruje da je neki mali to, bit će FIMA ili već netko veći.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Vjerojatnost jakog rasta danas i u petak izgleda mi da je veća od 65 % . IPO je motor .

Mislim da je sutra, a i narednih nekoliko dana vrlo upitno hoće li biti ikakve trgovine osim HT-a. Tako da bi oni koji žele prodavati morali nekoliko dana pričekati kako na ovoj tako i na ostalim dionicama.

Otkud ovakva ideja ?

Trgovanje HT-om je razdvojeno od drugih, a upravo u nastaloj gužvi u šesnaestercu se može fino trgovati.

Ako sam dobro shvatio to znači da će se dio brokera bavit prodajom HT-a, a dio ostalim dionicama. Bude li prometa na HT-u koliko se očekuje doće do zagušenja brokera i burze? Jeli to znači da će se nastaviti normalna trgovina ostalim dionicama, bez obzira na pretrpanost brokera?

Evo vam službena vijest

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

He-he… samo 467 ugovora! i 350 soma dionica! Pa zar je to sve? [smiley8]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

He-he… samo 467 ugovora! i 350 soma dionica! Pa zar je to sve? [smiley8]

nije , ne beri brigu kolega [smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

350.000 dionica je jako puno, a bit će ih još. Prema tome, ne zalećite se iznad 210 kn jer time samo potičete daytradere koji će onda s braniteljima opet rušiti cijenu.

Ignore: KressoM, delux

350.000 dionica je jako puno, a bit će ih još. Prema tome, ne zalećite se iznad 210 kn jer time samo potičete daytradere koji će onda s braniteljima opet rušiti cijenu.

Mislim da ti je uzaludno to govoriti… s obzirom na to kakvih sam se ovdje razmišljanja načitao. Najbolje je pustiti neka ide sve svojim tijekom. LET IT BE! [smiley1] Svatko je krojač svoje sreće.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Što, hoćemo doći do 500.000 dionica podjeljenih radnicima?
Kako sada stvari stoje, mogli bi.

La vita e bella!

A koliko je skinuto sa fonda za privatizaciju do sada dionica?

New Report

Close