Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 16,60 | 382 | 23 | 13,00 | 18,00 | -6,74% |
Meni je Đuro super priča, samo još mi nije jasan današnji nagli rast i blokada i da li je uopće bila potrebna: Ne vjeruje da je neki mali to, bit će FIMA ili već netko veći.
Mislim da je sutra, a i narednih nekoliko dana vrlo upitno hoće li biti ikakve trgovine osim HT-a. Tako da bi oni koji žele prodavati morali nekoliko dana pričekati kako na ovoj tako i na ostalim dionicama.
Otkud ovakva ideja ?
Trgovanje HT-om je razdvojeno od drugih, a upravo u nastaloj gužvi u šesnaestercu se može fino trgovati.
Ako sam dobro shvatio to znači da će se dio brokera bavit prodajom HT-a, a dio ostalim dionicama. Bude li prometa na HT-u koliko se očekuje doće do zagušenja brokera i burze? Jeli to znači da će se nastaviti normalna trgovina ostalim dionicama, bez obzira na pretrpanost brokera?
He-he… samo 467 ugovora! i 350 soma dionica! Pa zar je to sve? [smiley8]
He-he… samo 467 ugovora! i 350 soma dionica! Pa zar je to sve? [smiley8]
nije , ne beri brigu kolega [smiley2]
350.000 dionica je jako puno, a bit će ih još. Prema tome, ne zalećite se iznad 210 kn jer time samo potičete daytradere koji će onda s braniteljima opet rušiti cijenu.
350.000 dionica je jako puno, a bit će ih još. Prema tome, ne zalećite se iznad 210 kn jer time samo potičete daytradere koji će onda s braniteljima opet rušiti cijenu.
Mislim da ti je uzaludno to govoriti… s obzirom na to kakvih sam se ovdje razmišljanja načitao. Najbolje je pustiti neka ide sve svojim tijekom. LET IT BE! [smiley1] Svatko je krojač svoje sreće.
Što, hoćemo doći do 500.000 dionica podjeljenih radnicima?
Kako sada stvari stoje, mogli bi.