Kako fondovi dirigiraju cijenu, to je upravo nevjerojatno… tek sad se vidi da količine na prodaji (barem zasad) nemaju veze s kretanjem cijene, nego je oni šeću gore-dolje po volji. [smiley8]
Kako fondovi dirigiraju cijenu, to je upravo nevjerojatno… tek sad se vidi da količine na prodaji (barem zasad) nemaju veze s kretanjem cijene, nego je oni šeću gore-dolje po volji. [smiley8]
Dobrodošao na ZSE !
Netko je počistio sve do 211 kn ali mi nije jasno čemu takva žurba, kao da više niti jedan branitelj neće prodati [smiley8]
Možda će fondovi i ini čistit iznad 200 kn sve kaj se pojavi na prodaji, cijena je dovoljno niska !?
Pitanje je jel oni mogu i imaju volje sve progutat !?
[smiley2]
Sve mi se čini da su fondovi ( ili netko drugi ) odlučili kupovati ovaj tjedan sve što se ponudi, recimo oko 200-210 kn prije nego što sljedeći tjedan stigne povrat od HT-a.
Ja mislim da je situacija jasna: fondovi kupuju, a branitelji prodaju. Jednima se zuri napumpati cijenu prije ‘viska para’ od HT-a, a drugi imaju dovoljno ‘municije’ za zaustaviti pumpanje. Viditi cemo daljnji razvoj situacije.[smiley9]
Netko je počistio sve do 211 kn ali mi nije jasno čemu takva žurba, kao da više niti jedan branitelj neće prodati [smiley8]
Dečki vrlo dobro razlikuju 200 od 300 Kn.
mislim da su branitelji malo iznenadili sve vas “iskusne igrače”, ne prodaju oni tako lako