alah_poh… tipična reakcija koja tebi samome ne donosi ništa novo…
po meni, manitu je iznio jednu lijepu informaciju koja ti sigurno može pomoći u razmišljanju… uopće nije pitanje vrijedi li ili ne vrijedi… nov pogled na nešto što se na ovom forumu ne voli iznositi jer ga odmah ‘napadaju’ sa svih strana pa se čovjeku više niti neda…
Kolega, ne znam da li to radiš namjerno, ali dezinformiraš ljude. Veliki igrači su prodavali malim ulagačima na tim razinama, a i nižim….
Znači, mali ulagači su u zadnjih mjeseci pokupovali 660.000 komada DDJH za 160 mil.kn , po prosječno 243 kn? Fascinantno! Pa onda neće biti baš nikakav problem da mali ulagači (a što će tek biti kad počnu kupovati još i veliki) kupe još 500.000 dionica od branitelja za svega 100 mil.kn! [smiley2]
osobno mislim da FIMA nema bitno razliciti broj dionica onda i sada.. ali imapuno vise love[smiley2]
alah_poh… tipična reakcija koja tebi samome ne donosi ništa novo… po meni, manitu je iznio jednu lijepu informaciju koja ti sigurno može pomoći u razmišljanju… uopće nije pitanje vrijedi li ili ne vrijedi… nov pogled na nešto što se na ovom forumu ne voli iznositi jer ga odmah ‘napadaju’ sa svih strana pa se čovjeku više niti neda…
neznam sta meni donosi novog ili ne….on iznio informaciju, pa ja pitam, dal je moguce da su se oni poceli iskrcavati jer su racunali na sve ovo sa braniteljima, sad cekaju da cijena jos padne pa pocnu sa ukrcajem ponovo, to nije moguci scenarij? nikako? pored toga, sve oci su uprte u Th-t trenutno…..
pa ti avax kao da si od jucer na burzi.. pa cak ija znam da se to radi tako da pojacas kupnju i onda udaras po svom asku i tko se uhvati uhvati.. [smiley1]
Ova prepucavanja su stvarno smiješna i jadno je čitati ova drukanja ne bi li se cijena možda srušila još par kuna niže. Ja DDJH redovno pratim i nadao sam se ovom padu čekajući prodaju branitelja i to sam dočekao. Meni je ova cijena OK i pred par dana počeo sam kupovati malo iznad 200 i sad čekam hoće li još malo pasti ili ću dokupiti još po ovim cijenama. U svakom slučaju ne se…m na svakoj stranici DDJH kako će to još dolje samo zbog toga da dokupim par kuna jeftinije, ponaviše zbog kolega koje su kupovali DDJH na 250-300 kn i kojima sad sigurno nije lako. Onako kako sad pišete ovdje, vraćat će vam se kasnije na drugim dionicama, pa samo izvolite. Ja vam više neću kvariti “posao”.
takvi poptuno isti komentari su bili i na cijenama 250 kada se zbog ‘onih koji su kupovali na 300’ govorilo to isto…
ako je nečije mišljenje drugačije od većine i iznese jedan zanimljiv podatak koji trebate samo hladne glave uzeti u razmatranje (ne kao neku istinu o nečijem razmišljanju) onda to i učinite – pomoći će vam
a ove postove ja ne mogu drugačije shvatiti nego kao prislino objašnjavanje zašto je nekome i 200 kn dobra cijena u ovoj situaciji.. meni osobno ne treba objasniti više no jedanput ne znam za druge
super24:
”
pa ti avax kao da si od jucer na burzi.. pa cak ija znam da se to radi tako da pojacas kupnju i onda udaras po svom asku i tko se uhvati uhvati.. [smiley1] ”
Ova prepucavanja su stvarno smiješna i jadno je čitati ova drukanja ne bi li se cijena možda srušila još par kuna niže. Ja DDJH redovno pratim i nadao sam se ovom padu čekajući prodaju branitelja i to sam dočekao. Meni je ova cijena OK i pred par dana počeo sam kupovati malo iznad 200 i sad čekam hoće li još malo pasti ili ću dokupiti još po ovim cijenama. U svakom slučaju ne se…m na svakoj stranici DDJH kako će to još dolje samo zbog toga da dokupim par kuna jeftinije, ponaviše zbog kolega koje su kupovali DDJH na 250-300 kn i kojima sad sigurno nije lako. Onako kako sad pišete ovdje, vraćat će vam se kasnije na drugim dionicama, pa samo izvolite. Ja vam više neću kvariti “posao”.
pa ne serem ni ja.. al smijesnu su mi, kako kaze elvar, oni koji trube isto tam od 280 pa cijelim putem dolje do 200
Kol’ko vas je u Đuri, i nikog ovo ne zanima.
Revidirano.
To ti nije bitno za ovu dionicu.
SLK:
”
Revidirano.
”
Pa vidim da nije. Đuro je zakon.
SLK: ” Kol’ko vas je u Đuri, i nikog ovo ne zanima. Revidirano. ” To ti nije bitno za ovu dionicu.
Kako nije bitno, bitno je ali ne trenutno.[smiley3]
deimos:
”
SLK:
”
Revidirano.
”
”
Pa vidim da nije. Đuro je zakon.
zato SVI VOLE ĐURU [smiley1]
Đuro je uz HT jedina prava Hrvacka Narodna Dionica iliti HND ! Živio HND! [smiley1]