Trebalo bi svaki dan voditi statistiku koliko branitelja je prodalo. Ovim tempom to bi moglo do polovice 10-og mjeseca sve ispariti. A onda tarapana
Menadžment DDJM raspolaže sa velikim novcima od prodaje pa bi bilo logično da oni kupuju .
Ako se to pokaže točno največa večina braniteljskih dionica će ostati u Sl.Brodu!
Danas sam dobio ponudu od jednog branitelja iz Broda da kupim njegov paket za 150 000kn.Zahvalio sam se i rekao da imam to na burzi.Znači onaj tko je provalio da Fima odkupljuje od branitelja po 215kn taj ne govori istinu.
1. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
2. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 609.574 18,83 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.199 6,49 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 92.715 2,86 Skrb. račun -2146
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 32.878 1,02 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 19.500 0,60 Skrb. račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HI-GROWTH OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 11.548 0,36 Skrb. račun
Ukupno: 74,08
1. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
2. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 609.574 18,83 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.199 6,49 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 92.125 2,85 Skrb. račun -590
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 32.878 1,02 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 19.500 0,60 Skrb. račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HI-GROWTH OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 11.548 0,36 Skrb. račun
Ukupno: 74,06
Moje skromno mišljenje je da do prave prodaje branitelja još nije ni došlo jer kada dođe vidjeti će se po direktnom zatvaranju naloga za kupnju. Većina njih neće stavljati naloga tipa 210 pa čekam nego će lijepo doći do brokera pitati za koliko trenutno mogu prodati svoje dionice i to je to. Ovi prometi do sada nisu ništa više do (većinom) dogovorene transakcije fime i tko zna koga. Osim toga hrvatski fond za piratizaciju treba otpustiti još oko 400.000 dionica u korist branitelja. Veselo……
Moje skromno mišljenje je da do prave prodaje branitelja još nije ni došlo jer kada dođe vidjeti će se po direktnom zatvaranju naloga za kupnju. Većina njih neće stavljati naloga tipa 210 pa čekam nego će lijepo doći do brokera pitati za koliko trenutno mogu prodati svoje dionice i to je to. Ovi prometi do sada nisu ništa više do (većinom) dogovorene transakcije fime i tko zna koga. Osim toga hrvatski fond za piratizaciju treba otpustiti još oko 400.000 dionica u korist branitelja. Veselo……
kolega, moze bit i da branitelji ne prodaju sve dionice nego samo dio da si pokre kredit ili stogod……
a kolko ja znam 600 branitelja otprilike dobivaju dionice, ovi ostali su u nekakvom drugom procesu, razmatra se dali ce ih uopce i dobiti……tih ostalih 400 su dali zahtjeve valjda ksnije pa su jos u obradi…..
Neka, neka samo polako dole klizi. Nakon povrata novca od HT-a mnogi ce u Djuru.
igormen:
”
”
Neka, neka samo polako dole klizi. Nakon povrata novca od HT-a mnogi ce u Djuru.
400.000 ISTI DAN ?