DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo moje vidjenje,10-tak vrlo jakih igraca(mozda i vise)dogovorilo se je kupiti sve,sto se prodaje na ovim razinam..niti jedan nije bio u igri u ddjh,s nekom znatnijom kolicinom ranije,kupuju strogo dirigirano,tako da u top 10 jos nije niti jedan isplovio…stvaraju privid,da je ova cijena smjesna cim se prodaja tako “guta”,i gospda,vjestom akcijom uspjevaju kroz par mjeseci ,rjesit sve branitelje,dakako da ce u meduvremenu netko uci u top 10,ali tad ce biti aksno da shvatimo,kako smo trebali kupovati,nakon toga,dizu cijenu u nebesa…
Tako ce i biti,jer sam ja jedan od njih;)

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

Bogami gadni nalozi stišću kupnju, ovo ne izgleda na dobro. Uglavnom se nezna tko pije a tko plaća.

ne kužim kako misliš jedan od njih

ne kužim kako misliš jedan od njih

Kako ne kužiš ,vidiš da se tu svako pravi pametan.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Bogami gadni nalozi stišću kupnju, ovo ne izgleda na dobro. Uglavnom se nezna tko pije a tko plaća.

Ja mislim da će branitelji piti, naravno oni koji navrijeme prodaju. Samo je pitanje kada će ovima što se gomilaju na prodaji popustiti živci, te će početi lupati po bidu. Pa recimo neka je trenutno 7-8 branitelja na prodaji, a gdje su ostalih 600 – 700, plus panika ostalih dioničara DDJH. Dajte ljudi usporedite malo omjere, ako vam je teško ovako sa pustim brojevima pretočite si to u novce tu se sigurno bolje snalazite.

Znanac,

”REŽI I U ZASJEDU” – sjećaš se? Samo što sad, vratiti se kao Lassie ili Filip Latinović ili pričekati još malo.

Da čujem tvoj savjet?

P.S. Posejdone, volio bi čuti i tvoje mišljenje jer situacija pomalo nadilazi moje mogućnosti procjene.

Pozdrav!

danas još 18800 što daje 82k dionica u točno 2 tjedna

Dionice su im prodali vodeći menadžeri brodske kompanije. Tako je Darko Katić, donedavni direktor, prodao 9853 redovnih dionica ukupne nominalne vrijednosti 2,955.900 kuna (3,89 posto). Vlatko Blekić, izvršni direktor za marketing i vođenje projekata Đuro Đaković Montaže, otpustio je 9589 redovnih dionica nominalne vrijednosti 2,876.700 kuna (3,78 posto), a Drago Čugura, tehnički direktor podružnice Đuro Đaković Montaža u SR Njemačkoj, 9175 redovnih dionica (3,62 posto). Mirko Bitunjac, direktor tehničkih sektora ĐĐ Montaže, prodao je 8903 redovne dionice (3,51 posto). Po 3,36 posto dionica (8519 dionica) prodali su Jozo Nikolić, direktor podružnice Đuro Đaković Montaža u SR Njemačkoj, Zdravko Rendulić, direktor sektora realizacije projekata, te Stjepan Sverić, direktor službe marketinga. Dionice najzdravijeg dijela brodskog holdinga posljednjih su mjeseci pravi hit na tržištu kapitala. Od početka su godine tako porasle čak 243,6 posto. Sve je to ostvareno uz prosječnih 173.000 kuna dnevnog prometa, a obujam trgovine posljednjih je tjedana znatno veći. Đuro Đaković Montaža završila je prvo polugodište s dobiti u iznosu od 2,55 milijuna kuna, što je za trećinu manje nego u istom razdoblju lani.
(PD)

Kupuju insajderi !

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Pao rekord na Đuri promet preko 4 000 000 kuna u jednom danu. IMPRESIVNO

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

kolega,to je bila šala,ali sada bih volio da sam jedan od onih koji znaju sto se dogadja.
Gadno,dobro da je proslo 16h,da je kojim slucajem jos koji sat ostao,ajoj,odsmo ispod 200..iako je to vjerovatno scenarij podnedjeljka.Pa koliko su oni to dionica dobili,ja ne vjerujem.pa cemo tako puno,to su skromni ljudi,trebali su im platit kolektivni godinsji ili tako nesto.

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

Neka, počinje još jedan krug jeftinijeg ukrcavanja, a keša ima, nije da nema, i uopće ne vidim kome bi i zašto sada bilo u interesu braniti cijenu.
Nek se oni fino iskrcaju, polako i sigurno, ima ko će kupit.
I mislim da bi ovo mogla bit dobra škola onima koji su ostali unutra da ne treba zabijat glavu u pijesak kad su stvari tako očigledne.

samo nek cijena i ostane ovdje gdje je trenutno….jos 2-3 tjedna……pa da se krene u dokup…..zadnja cijena danas jest 202 kn…..uz promet od skoro 20 tisuća dionica , halo?? nikome nije jasno sta je ovo pa ni meni….ali nema mjesta panici…..[smiley8]

DOKUP!

New Report

Close