Ogroman promet s tim da je FIMA smanjila a Hypo nešto malo povećao ukazuje na igre na ovoj dionici. Pa proći će cca 100k komada bez znatnijih promjena u prvih 10. Ili Fima prebacuje u Validus ili Maximum i Brezu pa trguju međusobno ili je neka druga igra u pitanju. Nema logike da netko iz prvih 10 prodaje, a nitko novi ne ulazi uz ovakav promet uz obranu cijene na 210 kuna. Ne vidim druge mogućnosti.
Mislim također da je prodalo samo par branitelja, a zašto se ova igra odvija nije mi jasno.
Znanac, potpisujem… tako se i meni čini. Valjda je to novi modus odvraćanja ljudi od masovne prodaje.
Ogroman promet s tim da je FIMA smanjila a Hypo nešto malo povećao ukazuje na igre na ovoj dionici. Pa proći će cca 100k komada bez znatnijih promjena u prvih 10. Ili Fima prebacuje u Validus ili Maximum i Brezu pa trguju međusobno ili je neka druga igra u pitanju. Nema logike da netko iz prvih 10 prodaje, a nitko novi ne ulazi uz ovakav promet uz obranu cijene na 210 kuna. Ne vidim druge mogućnosti. Mislim također da je prodalo samo par branitelja, a zašto se ova igra odvija nije mi jasno.
Također se slažem kad sam ja to reko svi me napali.
PO meni se kod ove dionice događa da se poduzeće nalazi u previranju,a znamo da ima jako dobre šanse u budućnosti,što znači da su insajderi informirani pa kupuju po tako niskoj cijeni(ne dozvoljava se da tečaj poraste).A potvrdit će se ako tečaj počinje polako rast,tako da za sad nevidim nikakvu paniku!!
Također se slažem kad sam ja to reko svi me napali.
Taj s kojim se poistovječuješ svaka čast. DA, FIMA KUPUJE između sebe cijelo vrijeme i sve je fikcija, cijena ide na 100 kuna vrlo brzo. Bravo, čestitam.
Ops, 3150 komada sada na prodaji na 210 kuna.
cijena ide na 100 kuna vrlo brzo. Bravo, čestitam. Ops, 3150 komada sada na prodaji na 210 kuna.
Daj ovo pojasni kom za šta čestitaš ?
koliko treba proći naloga po 748 da bi neki konačno se uvjerili da branitelji prodaju? Neki tu pišu o djuri a nemaju pojma šta se dešava. Dajte više prihvatite činjenicu da branitelji prodaju, neki cijeli paket a neki dio da vrate kredit. što prije to prihvatite to će bit bolje za vas. Na vašu veliku žalost nije pretakanje iz šupljeg u prazno.
BUMBAR5:
”
Također se slažem kad sam ja to reko svi me napali.”
Taj s kojim se poistovječuješ svaka čast. DA, FIMA KUPUJE između sebe cijelo vrijeme i sve je fikcija, cijena ide na 100 kuna vrlo brzo. Bravo, čestitam.
Ops, 3150 komada sada na prodaji na 210 kuna.
Ispravak 3386[smiley2] Možda još povećaju.
Pa zašto onda ne prodaju sve po redu da se namire svi nalozi na kupnji i padne ispod 200 kunića.
Valjda će do kraja dana opaliti po bidu…