zbog velikih ocekivanja smo se vrtili..
no prica se polako trosi i euforija splasnjava.. a branitelji su tu.. ako neki i nece prodavati sada, mislite da nece na 250-300? nema brze zarade ovdje i to ce odbiti mnogo kupaca.. nekako mi je scenario 200-220 najrealniji jos barem koji tjedan.. pojedini izleti iznad i ispod moguci.. s teznjom na prema ispod.. poslije HT-a mozda odemo gore ale ne puno iznad 250 zbog razloga s pocetka..
IMHO
Evo pratim Đuru i trenutno 1200 na kupnji u prvih 5, pa tko samo šalje te naloge (211 i 210 kuna) zanimljivo.
Mislim da je Karoje u pravu Fimini fondovi preljevaju kontroliraju cijenu rade šta hoće.
Toje se sve zbog lošeg vina onog zagorskog kiselog.
gospodo ode đuro na 300 prije nove godine,mozda i 350,ako nesto znam,znam ovo…svi mi imamo svoje izvore informacija,pa makar i ti izvori bili mi sami,ali moje vidjenje,s danasnjim i stanjem ovih dana se poklapa..stoga 300 kn nam je blizu..cekam jos malo,pa nadokupljujem,i to masne kolicine.. živio đuro
jos kolko cekas?
Kupit ćemo lijepo cd sa vlasničkom strukturom za neko vrijeme pa ćemo prebrojat 748-ice.
Znanje.[smiley2]
bog dečki ja sam novi u ovim vodama daj te mi recite zašto je tolika navala na DDJH tko to toliko prodaje te dionice a tko kupuje molim vas odgovor
zbog velikih ocekivanja smo se vrtili.. no prica se polako trosi i euforija splasnjava.. a branitelji su tu.. ako neki i nece prodavati sada, mislite da nece na 250-300? nema brze zarade ovdje i to ce odbiti mnogo kupaca.. nekako mi je scenario 200-220 najrealniji jos barem koji tjedan.. pojedini izleti iznad i ispod moguci.. s teznjom na prema ispod.. poslije HT-a mozda odemo gore ale ne puno iznad 250 zbog razloga s pocetka.. IMHO
a onda imamo priblizno isto misljenje…..slazem se s time da cemo jos koj tjedan biti ovdje,a poslije HT cemo biti na oko 250, i vrtit se negdje između 250 i 300kn do kraja godine….realno gledajmo!
a joka, predlazem ti da pocnes citat od 850 stranice ove teme pa do zadnje….ukratko, branitelji dobili po 30kn(otprilike) jednu dionicu, dobili svaki 748 dionica, njih 600 do 1000, neznam tocan broj jer se stalno mijenjaju brojke (neki vec dobili ,neki u obradi)…..i sad poceli prodavat (valjda? ni to nije sigurno), a tko kupuje, to neznamo ni mi sa sigurnoscu! mozda neki fond koji se ubacuje i koji ce mozda biti vidljiv u TOP10 tkozna kad, a mozda Fima prebacuje kako bi dala dojam likvidnosti (iskoristavaju ovu situaciju sa brniateljima) te tako i kontroliraju cijenu dok njima pase a to bi bilo po meni do poslije HT….
Branitelji su sada u miru – isti kao i mi . A paničari sigurno nisu . To su dobro naučili. Pitate se tko kupuje ?Nećete vjerovati . I branitelji kupuju. Ima ih koji prodaju , a ima ih i koji i kupuju.Zato promet raste.
moram bit sumnjićav ja sam 90% HRVI i dobio sam 1996 dionica u vrijednosti 18.000 ondašnjih DM i dao sam punomoć u HDFda rade sa tim papirom da bi 1998 netko sve popalio i sad je na trgovčkom sudu već 6god i nikom ništa
moram bit sumnjićav ja sam 90% HRVI i dobio sam 1996 dionica u vrijednosti 18.000 ondašnjih DM i dao sam punomoć u HDFda rade sa tim papirom da bi 1998 netko sve popalio i sad je na trgovčkom sudu već 6god i nikom ništa
moj joka sva sreća da si ih dobio ovdje se kuha paprikaš od 6mj.