DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Branitelji se istovaraju, fima? a tko kupuje? Najveći promet kojeg se sjećam je bio u 6 mjesecu nakon članka u Vjesniku. Prošlo cca 18.000 komada. Hoćemo li nadmašit to?

Naravno. FIMA ima još 90.000 a branitelji 900.000.

Kako ne bi nadmašili.

Samo nije li čudno da je do sada prodao samo jedan branitelj, a većinu FIMA Equity i to FIMI Maximum, Brezi i Validusu.

S poštovanjem

Karoje

[b]Nije bitno je li mačka crna ili bijela, bitno je da lovi miševe.[/b]

Samo vi prodajte dionice ,a rekao sam negdje prije desatak dana da su novci spremni za berbu Đure

Mislim stvarno je čudno da se toliki broj dionica kupuje a nema promjena mjesta u top 10, mislim nitko novi ne nadokupljuje tko bi mogao preći u top 10, a za pomak u top 10 treba imati preko 10 000 komada. Tu se sa kolegom Karojem mogu složiti da je tu riječ o nekakvom čudnom prebacivanju. Možda Fima želi napraviti takav osjećaj da ima potražnje a u drugu ruku da branitelji izlaze. Ima li tko kakav info od svojih brokera dali je preko nekoga od njih koji branitelj zatražio prodaju dionica?

oberst: ” Branitelji se istovaraju, fima? a tko kupuje? Najveći promet kojeg se sjećam je bio u 6 mjesecu nakon članka u Vjesniku. Prošlo cca 18.000 komada. Hoćemo li nadmašit to? ” Naravno. FIMA ima još 90.000 a branitelji 900.000. Kako ne bi nadmašili. Samo nije li čudno da je do sada prodao samo jedan branitelj, a većinu FIMA Equity i to FIMI Maximum, Brezi i Validusu. S poštovanjem Karoje

Samo još reci da su prebacili i u Hypo.Koliko vidim i Hypo skrbnički podebljava.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

gospodo ode đuro na 300 prije nove godine,mozda i 350,ako nesto znam,znam ovo…svi mi imamo svoje izvore informacija,pa makar i ti izvori bili mi sami,ali moje vidjenje,s danasnjim i stanjem ovih dana se poklapa..stoga 300 kn nam je blizu..cekam jos malo,pa nadokupljujem,i to masne kolicine..
živio đuro

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

Ne kužim što stalno pilite o braniteljima i FIMI? Pa samo danas je prošlo već preko 10.000 komada DDJH, što znači da je netko sve to i pokupovao i da je interes i dalje velik. Neće još dugo biti ovakva prilika da se DDJH kupi oko 200 kn jer cijelo tržište raste, a samo DDJH i još par njih stoje dok se ne obave prekrcaji, a kad krene opet gore samo ćete gledati za njim. Ja sam odustao jučer od dijela paketa za HT i počeo kupovati dionice na burzi, između ostaloga i DDJH, a vi kako hoćete.

Ignore: KressoM, delux

Ne kužim što stalno pilite o braniteljima i FIMI? Pa samo danas je prošlo već preko 10.000 komada DDJH, što znači da je netko sve to i pokupovao i da je interes i dalje velik. Neće još dugo biti ovakva prilika da se DDJH kupi oko 200 kn jer cijelo tržište raste, a samo DDJH i još par njih stoje dok se ne obave prekrcaji, a kad krene opet gore samo ćete gledati za njim. Ja sam odustao jučer od dijela paketa za HT i počeo kupovati dionice na burzi, između ostaloga i DDJH, a vi kako hoćete.

100% zdravo razmišljanje ovo se zove realan osvrt na novonastalu situaciju.

2008 HR ulazi u nato a DDJH je ipak vojna industrija.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Dečki, tek je počelo, ima samo par dana… ja se ne vraćam sve dok se stvari koliko toliko ne iskristaliziraju, pa makar cijena otišla i gore. Dosta mi je gluposti koje su se ovdje događale već nebrojeno puta. Uostalom, ima i bilo je u međuvremenu puno boljih prilika za zaradu! Još je ovo čisto i ponajprije špekulativna dionica.

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

branili su i inu prvo na 2800 pa na 2700 pa na 2600 pa na jedvite jade tu i obranili.. ne znam kolko puta bi se trebalo napisati da ce djuro imati 13 miliona dobiti ove godine ako sve bude islo po planu? prihod 900.. tu di je sad je ok kupnja.. ako ode gore vec ne bu vise bil ok kupnja jos godinu dana..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

branili su i inu prvo na 2800 pa na 2700 pa na 2600 pa na jedvite jade tu i obranili.. ne znam kolko puta bi se trebalo napisati da ce djuro imati 13 miliona dobiti ove godine ako sve bude islo po planu? prihod 900.. tu di je sad je ok kupnja.. ako ode gore vec ne bu vise bil ok kupnja jos godinu dana..

Kolko si si popil ?

puno premalo da se spustim na tvoju razinu[smiley1]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

karoje……ti tvrdis da je samo jedan branitelj prodao….ma kakav jedan branitelj? nisam ni ja sugran ali ni ti nisi siguran da je samo jedan……imas kakave konkretne dokaze da je samo jedan??? kako bis ti rekao: ulazi u znanje……
sve dok nemamo neku crstu potvrdu da je samo jedan branitelj prodao, do tada mozemo samo misliti da su se vec dosta njih poceli iskrcavati…..uz to mozda i fima nesto muti sa nekakvim prebacivanjem iz jednog u drugi…..
nekakvi crvsti dokazi bi nam pomogli, do tada…..nagađajmo, pa tko pogodi – pogodi…..

super24….ti kazes tu di je sad kupnja je ok kupnja……a zbog cega smo se onda vrtili na 270-280 dugo vremena? jer kao đuro vrijedi samo 210 ? branitelji se iskrcaju i mi idemo tamo gdje i prije….necemo pretjerivat, ali za ovu godinu bi bilo realno ocekivati do 300kn cijenu ove dionice…..

DOKUP!

New Report

Close