pa ne prave oni bas stealth fightere u djuri. samo slazu tudje komponente uglavnom.. uz branitelje i najvaljenu dobit od 13 miliona kuna dionica je tocno tamo gdje i treba biti.. ne bi se vise kladio da ce padati ispod 200 ali ni da ce tako skoro se moci zadrzati iznad 250.. idelano za trejdere..
U početku se sklapaju . Kad usvoje proizvodnju i dobiju potvdu kvalitete od principala , tada slijede dalnji koraci .
tada slijedi i rast cijene[smiley1]
ddjh je dugorocno isplativa dionica,slicna je belju..kazu idealna za day trajdanje,mozda da,ali samo ako imate vremeplov kojim mozete putovati 20-tak dana unaprijed…Ova firma se tek vraća u fokus,i zasigurno ce uskoro odreaditi pristojan rast.Stojim pri tomu da je dugoroćno isplativa,no isto tako mislim(znam)da ce u iducih 50-tak dana,biti prilike za zaradu,no mozda opet bude korekcija,tako je to s nasim trzistem.
Tada kasniš 6 mjeseci .
Nema kašnjenja kolega,ima samo psiholoških momenata gdje je moguće pucanje pošašovima i kriva procjena usljed ista…ili pak imate nesto na umu sto vam se čini boljom prilikom pa opet silom prilike izadjete prerano,no nikako nema govora o kašnjenju.Budete vidjeli već
Pitanje za experta,dali ddjh vrijedi milijardu kuna?
Taj broj radi sa velikim zakašnjenjem
Taj broj ne radi s velikim zakašnjenjem, jer kao što je naša domaćica rekla, kada se radi o prijenosu, ne vrijedi t+3.
Tko je uspio kupiti od 200-215 svaka čast
Što bi ovo trebalo značiti? Dokupio sam ja po 200 i mislim još dosta kupovati, nadam se i niže od toga. Pa ne misliš valjda kolega da će se cijena sada držati iznad 215 zbog shooterove izjave i jednokratnog izleta na 220? [smiley1]
zna li netko koji je tempo dogovoren za prijenos dionica na branitelje jer kako izgleda po stanju kod HFP-a taj tempo je veoma polagan, a obićno na kupnji čekao nalog koji to treba odmah pokupiti.[smiley8]
Zašto su samo jednom branitelju (prema stanju SDA) prenesene dionice?
Tabularne izjave su iz HFP-a poslane u Holding i na kućne adrese kupaca. Nakon toga ih je trebalo poslati u SDA da se izvrši preknjižba.
Sad je ključna stvar brzina pojedinca. Onaj tko je sam odnio potrebne dokumente, u prednosti je pred onima koji su ih slali poštom.
Ali, ako pretpostavimo da je od 21 branitelja njih 5 odnijelo ugovore, zašto je samo jedan dobio dionice?
Moje mišljenje (ne nužno i točno) je da je br. 1 imao već otvoren račun te je na taj način skratio vrijeme preknjižbe.
Da li nekome poznato koliko je tab. izjava izašlo iz HFP-a nakon «prve serije», tj. nakon 07.09.?
“/> pa ne prave oni bas stealth fightere u djuri. samo slazu tudje komponente uglavnom.. uz branitelje i najvaljenu dobit od 13 miliona kuna dionica je tocno tamo gdje i treba biti.. ne bi se vise kladio da ce padati ispod 200 ali ni da ce tako skoro se moci zadrzati iznad 250.. idelano za trejdere..
U početku se sklapaju . Kad usvoje proizvodnju i dobiju potvdu kvalitete od principala , tada slijede dalnji koraci .
Koliko znam Kuvajčani imaju dosta starih M84 tenkova za koje trazu modernizaciju, a koji su su pokazali super izdrzljivim u pustinji, stoga nije nerealno ocekivati da ce i taj posao povjeriti djuri..
Zašto su samo jednom branitelju (prema stanju SDA) prenesene dionice? Tabularne izjave su iz HFP-a poslane u Holding i na kućne adrese kupaca. Nakon toga ih je trebalo poslati u SDA da se izvrši preknjižba. Sad je ključna stvar brzina pojedinca. Onaj tko je sam odnio potrebne dokumente, u prednosti je pred onima koji su ih slali poštom. Ali, ako pretpostavimo da je od 21 branitelja njih 5 odnijelo ugovore, zašto je samo jedan dobio dionice? Moje mišljenje (ne nužno i točno) je da je br. 1 imao već otvoren račun te je na taj način skratio vrijeme preknjižbe. Da li nekome poznato koliko je tab. izjava izašlo iz HFP-a nakon «prve serije», tj. nakon 07.09.?
mislim za sad samo 20… naime samo ta objava stoji na ZSE a cisto sumnjam da bi se isli igrat i dijelit bez objave
zna li netko koji je tempo dogovoren za prijenos dionica na branitelje jer kako izgleda po stanju kod HFP-a taj tempo je veoma polagan, a obićno na kupnji čekao nalog koji to treba odmah pokupiti.[smiley8]
Meni je broker rekao 3 godine .