mozda je smijesna, ali tesko i da ce preko 250 sa svim ovim braniteljima i 15% firme.. ovo se isplati kupovati samo velikima koji ne mogu dobiti i prodati HT-a koliko bi htjeli..
Oni branitelji koji su prvi poslali zahtjev će možda i dobiti na vrijeme da bi mogli ući u HT, al velika većina neće. Nemojte računati na veliku količinu dionica DDJH jer će branitelji prodavati samo dio paketa a ostatak će čekati da cijena naraste pa koliko god trebalo.
bilo bi lijepo kad bi vlada tempirala u isto vrijeme i IPO HT-a i podjelu ddjh braniteljima i podjelu ine radnicima…uplata u istom periodu, pa nek se svatko odlući što mu je bolje kupovati…[smiley2]
bilo bi lijepo kad bi vlada tempirala u isto vrijeme i IPO HT-a i podjelu ddjh braniteljima i podjelu ine radnicima…uplata u istom periodu, pa nek se svatko odlući što mu je bolje kupovati…[smiley2]
Dijabolicno… [smiley2]
Kupnja je pojačana
…što bi moglo značiti da je i opet netko veći došao do nekakve povlaštene informacije! [smiley8] A mi maleni neka se i dalje preznojavamo! [smiley5]
ANRICOM: ” Kupnja je pojačana ” …što bi moglo značiti da je i opet netko veći došao do nekakve povlaštene informacije! [smiley8] A mi maleni neka se i dalje preznojavamo! [smiley5]
Za sada nista novo nisam nacuo, ali moguce je i da jaca kupnja jer:
a) ugovor s Patriom ce biti prije od predvidjenog roka
b) HFP nece prenijeti dionice braniteljima prije izlaska HT-a na burzu (zbog samo njima poznatih tehnickih problema [smiley13] ). time ce se izbjeci budi-zasto prodaja samo zbog dionica HT-a. Nema lock-up perioda iako mi ovo slici na jedan kraci lock-up period!
O ovome se vec spekuliralo, ali ipak je moguce da to djeluje na jacanje potraznje.
I ja se slažem s time, ne razumijem zašti bi braniteji prodali po ovim cijenama i izgubili 30% ako se vrati na prijašnje razine, mislim da će biti dovoljno mudri da pričekaju, a i situacija se promjenila nitko više ne prodaje panično jer je firma prosperitetna i spremna za rast. Inače su branitelji ljudi ko i svi drugi i razlika im je imali 100 ili 130 tisuća kuna, zar ne. Mislim da će Đuro rasti. Pozdrav svim optimistima.
pa jos bolje.. kupis ga poslije HT-a po 200