[/quote]
Ja osobno kao branitelj nisam imao nikakvih povlastica,te je ovo prvi puta da mogu nešto iskoristiti zahvaljujući braniteljskom statusu,vi gospodo očito brkate invalide domovinskoga rata sa braniteljima.Ponavljam mi branitelji nemamo nikakve privilegije,niti smo toliko glupi koliko većina vas forumaša misli.
I ja sam branitelj, i ponosan sam na to.
Ali, ovdje, prvenstveno mlađi ljudi govore o postRATNOM PROFITERSTVU.
Kužiš, Baki?
“Tvornice – radnicima” – ti je to poznato …
Kak ćeš pogledat u oči ljudima koji su grcali u kreditima da dobiju ove dionice po 30 kuna u ono doba …
No, ovo već spada u povijest – Isprike svima, a vjerujemo u Đuru …
Nahraniće on i “branitelje” i branitelje i investitore …
Boli me glava od ovog DDJH.nek padne još 20kn padam i ja ali u krevet , idem si sad spremit čaj od žutog noćurka.
Smijo sam se onom tenkisti što je zdimio iz DDJH ispde on pametn čovijek na kraju.
Boli me glava od ovog DDJH.nek padne još 20kn padam i ja ali u krevet , idem si sad spremit čaj od žutog noćurka.
Smijo sam se onom tenkisti što je zdimio iz DDJH ispde on pametn čovijek na kraju.
Kolega na vrijeme si imao dvojbe i dileme, sjećaš se da si mi private slao još davno, i sjećaš se što sam ti odgovorio…. A cijena je onda bila jako povoljna za izlaz. Odlučio si ipak čekati i riskirati, rizik se nije baš isplatio i sad trebaš stisnuti zube i ne žaliti za odlukom , jer to je najgore što si čovjek može priuštiti. Znaš onu staru narodnu: nakon je… anja nema kajanja. [smiley2]
http://www.poslovni.hr/53919.aspx
Obrađeno 620 zahtjeva za dionicama ĐĐ Holdinga
Predsjednik Uprave Zdravko Stipetić kazao da je okončao dogovor o otkupu povlaštenih dionica za branitelje …
Vidim da su i dalje aktualne samo dionice branitelja, jer nitko nije obratio paznju na to da je Patria vec 3 dana u HR i da su jucer obilazili pogone Holdinga i razgovarali s njegovim inzenjerima! Ugovor bi se trebao potpisati cak ranije nego sto se prije mislilo, vec sredinom slijedeceg mjeseca.
to se sve zna vec.. a branitelji dolaze i prije HT-a je glupo ovo kupovati preskupo..
I ja sam branitelj, i ponosan sam na to. Ali, ovdje, prvenstveno mlađi ljudi govore o postRATNOM PROFITERSTVU. Kužiš, Baki? “Tvornice – radnicima” – ti je to poznato … Kak ćeš pogledat u oči ljudima koji su grcali u kreditima da dobiju ove dionice po 30 kuna u ono doba … No, ovo već spada u povijest – Isprike svima, a vjerujemo u Đuru … Nahraniće on i “branitelje” i branitelje i investitore …
Dobro došao . Moje je mišljenje da će se većina branitelja uključiti na forume i zajedno sa nama podijeliti svoja razmišljanja .
Većina branitelja će prodati po sistemu ( ko prvi njemu najviše ) i u shoping HT-a.
Nemojte biti zadnji. Vidjeli ste što nam kaže DCM metoda.
S poštovanjem
Karoje
Većina branitelja će prodati po sistemu ( ko prvi njemu najviše ) i u shoping HT-a. Nemojte biti zadnji. Vidjeli ste što nam kaže DCM metoda. S poštovanjem Karoje
Teško, do 24.09. će samo par njih imati dionice DDJH na svojim računima.