Đuro = 100,00 kn po dionici kada krenu branitelji u prodaju
Pa ti se tamo stavi na kupnju i čekaj ako hoćeš i par godina.
Zapitajte se koliko je trebalo samo vremena na prebaci dionice LRH na grad Opatiju,što je za mene tri puta jednostavniji posao,nego dok svaki zahtijev branitelja razmotri,pa dok sve to završe i prebace u SDA proći će još 6mjeseci.
Uuuuuuuuuuu, ogromno ne poznavanje slučaja sa LRH. Ne da je tri puta kompliciranije nego je 100 puta kompliciranije od ovoga slučaja. Prošeći po tebi LRH pa se upoznaj!
Raikkonen: ” Đuro = 100,00 kn po dionici kada krenu branitelji u prodaju ” Pa ti se tamo stavi na kupnju i čekaj ako hoćeš i par godina.
Vjerojatno je pogriješio , Mislio je na Eure ,valjda.
100 Eura , to je realno.
Dali su branitelji dobili pravo, da mogu prodavati dionice holdinga, bilo je riječi da će krajem tj.biti riješeno to pitanje.
Dali su branitelji dobili pravo, da mogu prodavati dionice holdinga, bilo je riječi da će krajem tj.biti riješeno to pitanje.
Po onome što je HINA izvjestila su dobili. Idući tjedan bi se trebale vidjeti promjene u SDA, jer su valjda prekjučer krenuli s prebacivanjem.
mogu li dobiti molim k/p. hvala
Pravo su dobili, ali dionice još uvijek nisu na nnjihovim računima.
Kolege forumaši moram biti pošten pa kako sam bio vrlo glasan u u zahtjevima i željama za ukidanje i nemogućnost kupovine dionica DDJH po povlaštenim uvjetima od strane branitelja reći da sam dobio informaciju od jednog dobrog prijatelja da su stvarno ovi branitelji dobili te tabularne izjave, upravilu nemam pojima šta je to, ali kad to pošalju u SDA izvršit će se prijepis vlasništva. I dalje sam totalni protivnik ovog bacanja državne imovine za nekoliko glasova na izborima, i dalje stojim uz tvrdnje da je ovo sve jedna pljačka Polančeca, Barić i ostale ekipe našeg novca. Kao i kod stavova da je ovo smišljeno medijski prešućeni slučaj vjerojatno pod šakom Polančeca i dragog nam Kanadera.
Sad ćete vjerojatno svi graknuti da sam prodao i želim jeftinije kupiti, ali za vašu inf. (vjerujte mi ili ne) nisam prodao niti jednu dionicu DDJH niti ju namjeravam, štoviše niti jednom nisam ni stavio nalog na prodaju. U Đuru sam ušao najvećim dijelom u vrijeme iskrcavanja Slavonca i nikakva mi nije sila prodavati, a i u zadnje vrijeme prikupio sam keša i više nego što bi upucao u Đuru da ga kupuje i po 100kn.
Još jednom ću reći da je ovo pljačka vrijedna 200.000.000 kn o kojoj se šuti, a glavno da se priča o natječaju KIM-u koji je vrijednosti 15-16 mil. kn.
Ovom prilikom bi se ispričao svima koje sam možda svojim izjavama i željama potaknuo na krive odluke iako i dalje stojim uz sve izjave koje sam rekao pa tako i dalje mislim da je ovo jedna velika pljačka hrvatske imovine koja se nije smjela dogoditi, ali izgleda da su branitelji stvarno povlaštena rasa (nije niti čudo kod ih već preko 500.000 odnosno 1/6 biračkog tijela).
tabularna izjava ti je potvrda da je sve uredno placeno kolko ja znam..
@Sickboy
-ljepše bi bilo da si napisao povlaštena kasta
-jesu, povlašteni su i da si jedan od njih ne bi se bunio
-imam ddjh, nisam prodao nego mislim pojačati poziciju, ja vjerujem u ddjh
-u pravu si, ovo je samo politika ali nije to zbog nekoliko stotina glasova na izborima nego zbog nekoliko stotina glasova ispred dviju ustanova na Markovu trgu, a “oni” si to ne mogu dozvoliti
Kolege forumaši moram biti pošten pa kako sam bio vrlo glasan u u zahtjevima i željama za ukidanje i nemogućnost kupovine dionica DDJH po povlaštenim uvjetima od strane branitelja reći da sam dobio informaciju od jednog dobrog prijatelja da su stvarno ovi branitelji dobili te tabularne izjave, upravilu nemam pojima šta je to, ali kad to pošalju u SDA izvršit će se prijepis vlasništva. I dalje sam totalni protivnik ovog bacanja državne imovine za nekoliko glasova na izborima, i dalje stojim uz tvrdnje da je ovo sve jedna pljačka Polančeca, Barić i ostale ekipe našeg novca. Kao i kod stavova da je ovo smišljeno medijski prešućeni slučaj vjerojatno pod šakom Polančeca i dragog nam Kanadera.
Sad ćete vjerojatno svi graknuti da sam prodao i želim jeftinije kupiti, ali za vašu inf. (vjerujte mi ili ne) nisam prodao niti jednu dionicu DDJH niti ju namjeravam, štoviše niti jednom nisam ni stavio nalog na prodaju. U Đuru sam ušao najvećim dijelom u vrijeme iskrcavanja Slavonca i nikakva mi nije sila prodavati, a i u zadnje vrijeme prikupio sam keša i više nego što bi upucao u Đuru da ga kupuje i po 100kn.
Još jednom ću reći da je ovo pljačka vrijedna 200.000.000 kn o kojoj se šuti, a glavno da se priča o natječaju KIM-u koji je vrijednosti 15-16 mil. kn.
Ovom prilikom bi se ispričao svima koje sam možda svojim izjavama i željama potaknuo na krive odluke iako i dalje stojim uz sve izjave koje sam rekao pa tako i dalje mislim da je ovo jedna velika pljačka hrvatske imovine koja se nije smjela dogoditi, ali izgleda da su branitelji stvarno povlaštena rasa (nije niti čudo kod ih već preko 500.000 odnosno 1/6 biračkog tijela).
Tko ti kriv kad nisi branitelj
[Ovom prilikom bi se ispričao svima koje sam možda svojim izjavama i željama potaknuo na krive odluke iako i dalje stojim uz sve izjave koje sam rekao pa tako i dalje mislim da je ovo jedna velika pljačka hrvatske imovine koja se nije smjela dogoditi, ali izgleda da su branitelji stvarno povlaštena rasa (nije niti čudo kod ih već preko 500.000 odnosno 1/6 biračkog tijela).
[/quote]
Je ovo je degutantno, upravo pričah sa jednim od dobitnika ovog jockera, koji ni sam ne vjeruje još da je dobio na poklon 150000 HRK. Fuj koja država.
Usto doznah da se spremaju novi braniteljski pothvati-juriši na još niz poduzeća (županjska sladorana je prva u nizu) a ne zna se gdje im je kraj.
NO izgleda kako se novci približavaju sve više i njihovi apetiti u ovom konzumerističkom svijetu rastu. Ako sam govorio da neće prodavati sad mi i neizgleda tako