DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mnogo puta sam govorio da smo zakinuti. što nam naša zse ne da kompletan uvid u kupnju i prodaju…a još k tome moramo plačat 400 kuna za prvih 5….tih 23000 može biti i na 1 kuni…

a i dok pada onda pada i po 5% na dan a dok raste onda je 0.5-1% uvrh glave..

Neznam gdje je 22000 kom., ali znam da je 1000 kom. na 180kn

Đ.Đ. Holding sa 4,23 milijuna dobiti u polugodištu
Prema podacima iz konsolidiranog financijskog izvješća, ukupni su prihodi Đuro Đaković Holdinga u prvom polugodištu iznosili 422,7 milijuna kuna i povećani su 29,2 posto
Đuro Đaković Holding u prvih je šest mjeseci ove godine ostvario dobit nakon oporezivanja u iznosu od 4,23 milijuna kuna, što je gotovo dvostruko više nego u istom razdoblju lani kada je iznosila 2,2 milijuna kuna,podaci su iz financijskog izvješća tvrtke objavljenog na Zagrebačkoj burzi. Manjinski interes drugih vlasnika u dobiti je 678,56 tisuća kuna, a rezultat matice (bez metode udjela) iznosi 885 tisuća kuna, navodi se u komentaru izvješća. Prema podatcima iz konsolidiranog financijskog izvješća, ukupni su prihodi Đuro Đaković Holdinga u prvom polugodištu iznosili 422,7 milijuna kuna i povećani su 29,2 posto. Prihodi od prodaje u zemlji povećani su 10,6 posto, na 260,8 milijuna kuna, a znatno brže, za 96,7 posto, rasli su prihodi od prodaje u inozemstvu i u prvih šest mjeseci ove godine iznose 148,7 milijuna kuna. Najveći dio prihoda na domaćem tržištu ostvaren je na programu teretnih vagona za HŽ te na programu mostova, industrijske i elektromontaže, dok se na inozemnim tržištima prihodi ostvaruju na području usluga i elektromontaže, objašnjava Uprava u komentaru izvješća. Ukupni rashodi Đuro Đaković Holdinga u prvom su polugodištu iznosili 418,38 milijuna kuna i povećani su za 28,8 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje.
U tvrtki napominju kako se troškovi kreću u planiranim okvirima, a iz komentara se saznaje i da je arbitražni postupak pri Stalnom izabranom sudištu HGK koji je pokrenuo Same Deutz Fahr pozitivno riješen i naplaćen u korist Đuro Đaković Holdinga. Vrijednost spora bila je 62,48 milijuna kuna. Đuro Đaković Holding je krajem lipnja ove godine imao 2.184 zaposlena, a u ukupnom vlasništvu najveći udio i dalje ima HFP (53,17 posto), potom Ministrstvo financija (18,83 posto), dok mali dioničari u vlasništvu sudjeluju s 15,56 posto.
(Hina)

http://www.poslovni.hr/53276.aspx

Samo lijepe vijesti, a stalno nas plaše s braniteljima[smiley1]

Only God, Muammar and Libya!

Molio bih kolege koji se detaljno i ozbiljno bave fundamentalnom analizom da iznesu svoje mišljenje i kalkulaciju koliko bi trenutna fair cijena po dionici DDJH bila po tom izračunu ako uzmemo u obzir novo izvješće, udio u DDJM…. ne vezano na trenutnu tržišnu cijenu i psihološki “branitelj” faktor.
Hvala!

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

Gdje se knjiže ova 62 miljiona iz dobivenog spora i za što se koriste ? Dobit za slijedeći kvartal ili u cash flow ?

ne knjize se nigdje, to je dug koji su htjeli prebaciti na ledja holdinga ali nisu uspjeli.. bar sam ja to tak skuzio..

Rogi:

Ja sam prije bio malo euforican oko ddjh no sada mislim da vrijedi toliko tocno koliko mu je trenutna cijena..

P/BV = 2.. P/E nije vrijedno racunati.. najavljeni prihod od cca 900 milion akuna za ovu godinu cini oko 450 000 kuna prihoda po zaposlenome sto mislim da je prilicno dobro, ne znam kako je to inace u bransi ali ovo se onako seljacki cini skroz ok.. da dignu marze malo i ostvare dobit od ca 50 miliona kuna sljedec godine o bi uz danasnju cijenu bilo P/E oko 10.. s time da ce ove godine dobit biti oko 13 miliona, ili mozda malo vise..

onda tu jos imamo BOV, pa recimo da je i perspektiva dobra..

potencijal za 300 u godinu dana je sigurno tu.. 350 uvrh glave.. nakon toga tko zna..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Đuro je na 350 kn čim završi ova fama ok svega ovoga .Do kraja godine je moguč rast i do 500 kuna,burna če jesen biti u 2007.g.

Što je sa ova 62 milijuna. Tamo piše da je to naplaćeno. A netko je na drugom forumu rekao da je poslana i ovrha i to prije koji mjesec. Očito je znao šta priča.

[smiley2]

Đuro je na 350 kn čim završi ova fama ok svega ovoga .Do kraja godine je moguč rast i do 500 kuna,burna če jesen biti u 2007.g.

to su tvoje zelje ili imas to misljenje necime i podrzati? da se razumijemo, i meni je to zelja ali realno gledajuci 500kn….ne tako brzo kolega….

DOKUP!

Nacinal 3.9 8 u (pisanom izdanju str26,27)

ORUŽJE ZA OKLOPNJAKENorvežani i Izraelci favoriti za opremanje HV-ovih PatriaHRVATSKE PATRIJE AMV 8×8 bit će opremljene u četiri varijante, a nosit će protuoklopne rakete, topove, minobacače, teške strojnice i bacače granata

Hrvatska je nedavno kupila oklopna borbena vozila bez oružja i opreme na njima, a natječaj za oružane sustave vrijedan približno 60 milijuna eura krenut će do konca ove godineNakon što je hrvatska vlada 2. kolovoza 2007. donijela odluku o kupovini borbenih oklopnih vozila AMV 8X8 finskog proizvođača Patria za potrebe hrvatskih Oružanih snaga, prošlog su tjedna uvodnim sastankom ministra obrane RH Berislava Rončevića i izvršnog potpredsjednika finske tvrtke Patria Heiki Hulkonnena počeli službeni pregovori oko sklapanja ugovora o nabavi finskih borbenih oklopnih vozila AMV na osam kotača za potrebe HV-a čije se potpisivanje očekuje tijekom listopada. Nacional je doznao kako će tijekom pregovora MORH pristati na kupovinu još 42 vozila na osam kotača finskog proizvođača, pa će se u HV-u naći ukupno 126 oklopnih borbenih vozila AMV 8X8 bez naoružanja i dodatne opreme vrijednih približno 150 milijuna eura.

Odmah nakon što se zaključi ugovor s finskom Patriom uslijedit će natječaj za opremu 126 vozila naoružanjem, komunikacijskom, medicinskom, izvidničkom, termovizijskom, inženjerijskom i optičkom opremom u vrijednosti 60 milijuna eura. Najveća borba za opremanjem hrvatskih borbenih oklopnih vozila naoružanjem vodit će se između izraelskih tvrtki Elbit i Rafael te norveške tvrtke Kongsberg. Daljinski upravljana oružana stanica omogućit će hrvatskim vojnicima da budu zaštićeni u vozilu dok će istodobno moći koristiti različito oružje prateći i uništavajući ciljeve na LCD ekranu uz pomoć joysticka. Južnoafrička tvrtka Denel, te talijanska Oto Melara bitku su izgubile, ne zbog kvalitete proizvoda, već specifičnosti hrvatskog projekta borbenog oklopnog vozila koji je sklon daljinski upravljanim oružanim stanicama umjesto kupola s naoružanjem.

Uhljebe na ulicu!!!!!

Đuro = 100,00 kn po dionici kada krenu branitelji u prodaju

...biti najbrži čovijek na svijetu...

Dok naš Rumeni prebaci dionice na branitelje,mi još stignemo jednom potegnuti i do preko 300kn.
Zapitajte se koliko je trebalo samo vremena na prebaci dionice LRH na grad Opatiju,što je za mene tri puta jednostavniji posao,nego dok svaki zahtijev branitelja razmotri,pa dok sve to završe i prebace u SDA proći će još 6mjeseci.

New Report

Close