Evo ga opet ,nisi dovoljno nadrukao prema dole ,odbijanac sljeduje.
A ovi što čekate na 150 kn samo čekajte ,pametni su več ušli
Evo ga opet ,nisi dovoljno nadrukao prema dole ,odbijanac sljeduje
Ma kolega pitam ja tebe nisi li do prije par dana i sam govorio o razinama od 150 koje su čak i meni smiješne ? Pusti sada drukanje i slične piz– , što te natjeralo na naglu promjenu retorike pitam ja ?
Moje stajalište je poznato od početka ove priče i držao sam ga se i onda kad se cijena vraćala preko 260, držim ga se i sada . Čekam branitelje , tek onda shoping.
Dakle, mogu li dobiti konkretan odgovor ili ne?
Ja ti samo kažem da taj šoping če vrlo kratko trajati ,več su novci spremni za njega od malo jačih igrača .
Evo i malo tvojih izjava u rasponu samo jednog dana pa nek ljudi sami zaključe ko druka , ko kuka i slično:
Evo nekoliko tvrdnji od 03.09.2007.
ANRICOM
“Vračamo se na početak ,gdje je Đuro i startao”
“Ja čak mislim da bi moglo ispod 150 kn kad počne rasprodaja ,jer nema nas toliko kupaca koliko oni imaju dionica za prodaju”
“Puno su dionica branitelji dobili ,nemoguče je zaustaviti pad Đure ali zato treba pripremiti sredstva za povoljan dokup”
Kad vidi vraga već dan nakon 04.09.2007.
ANRICOM
“Po svemu sudeći Đuro neće ići ispod 200 kn , ja očekujem lagani odbijanac prema gore .”
———————————————–
Baš si neki prevrtljiv tip moram priznati. Stvarno brzo mijenjaš mišljenja…. Pozdrav.
[smiley1]
I ti bi promjenio mišljenje da si bio na mom mjestu.
To sam tada pisao a sad sam promjenio mišljenje
gle kupovao sam ija po 257 i prodavao po 256 jednu rundicu.. ne likujem ja nad tima koji su kupili po 300.. ja se smijem situaciji s velikom dozom olaksanja da sam se rijesio nesrece dok je jos bilo vrijeme.. mislim da se FIMA ovdje malo preigrala i tesko ce se nakon ovoga oporaviti cijena opet na 300..
ima osoba kao i ja koji su NADOKUPILI naivno na 298…ali eto kupio ja danas po 210 i drasticno si smanjio prosjek ulaza….sretan jesam….a kad dodju branitelji i ta famozna padanja đure ispod 200 imam cash spreman za dokupljivanje…..zivjela Hrvatska! [smiley1]
Zašto?Kad Đuro vrijedi preko 300kn.
Vidjet ćete da će se opet vratiti gdje je bio.Samo strpljivo i ne prodavati ispod 300!
Fima prodala još 793 komada. Meni se čini da su i oni shvatili da će ipak biti previše dionica na ponudi od strane branitelja te da će oni opet ulaziti, ali na nižim razinama. E sad treba pogoditi na kojim razinama i ne biti ispod njih.
Fima prodala još 793 komada. Meni se čini da su i oni shvatili da će ipak biti previše dionica na ponudi od strane branitelja te da će oni opet ulaziti, ali na nižim razinama. E sad treba pogoditi na kojim razinama i ne biti ispod njih.
tocno je…..
a kazem naivno na 298 jer sam mogao proc jeftinije kolega….kao i ostali koji su kupovali na 300 pa i vise….
Neka netko stavi nove fundamente. Ako nitko neće ja ću
DDJH 2007 1H anualizirano @ 220 kn
MCAP 712 mil
BVPS 110,83
EpS 2,2
SpS 261
P/B 1,99
P/E 100,05
P/S 0,84
ROE 1,98%
NPM 0,84%
Eto da nemoras ti… Inace ima operativni gubitak.
Po meni je ovo ziher kao HT.
Odgovor je vrlo jednostavan. Onoga trena kada radnici počnu dobivati dionice u svoje vlasništvo i kada se počne njima trgovati, onda treba početi kupovati.