DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ziva komedija ovaj djuro.. ja uzivam ko nikad.. da sam prodo po 300 kao neki upiso bi se od smijeha..

nemoj tako kolega, ovima što su kupili po 300 sigurno nije ni do pišanja od smijeha niti do uživanja. Meni je drago što ću kupiti jeftinije, ali nebi baš htio likovati. Svako od nas je učinio ili će učiniti slične greške, bitno je samo znati popraviti stvar.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

mersin:

BTW izašlo izvješće, nitko ne komentira 3.5 m dobiti. Očigledno nije bitno u kontekstu

O čemu pričaš? Kako može biti 3.5 mil dobiti kad DDJM sama ima veću dobit? To znači da je ostatak Holdinga u gubitku…

Otkud ti ta informacija?

Mersin je vec 28.08. prenio informaciju o dobiti.
BTW, zar Hanfa ne bi trebala reagirati na ovakve stvari, poslati krivo izvjesce na ZSE nije bas minorna stvar.

gle kupovao sam ija po 257 i prodavao po 256 jednu rundicu.. ne likujem ja nad tima koji su kupili po 300.. ja se smijem situaciji s velikom dozom olaksanja da sam se rijesio nesrece dok je jos bilo vrijeme..

mislim da se FIMA ovdje malo preigrala i tesko ce se nakon ovoga oporaviti cijena opet na 300..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Svako izvjesce od DDJH gdje se vidi dobit (za razliku od gubitka) je izuzetno dobro za DDJH [smiley7]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

oberst:

bubuleja:

kamenac:

Ponavljam:
Ljudi, moze li mi netko objasnit sta je ovo?

Pokrenut arbitražni postupak pri HGK, Stalno izabrano sudišta,Zagreb; Tužitelj: Same Deutz Fahr; Tuženik:Đuro Đaković Holding d.d.;Vrijednost spora:62.486.490,83 kuna

Nitko vise ne komentira ovaj spor, sto ce tek biti ako ga Đuro izgubi kada je sada ovako ???

evo komentar:

Pokrenuti arbitražni postupak pri HGK ,Stalno izabrano sudište,Zagreb;Tužitelj :Same Deutz Fahr ;Tuženik:Đuro Đaković Holding d.d.;Vrijednost spora :62.486.490,83 kuna, pozitivno je riješen i naplaćen u korist Đuro Đaković Holding d.d.

[smiley2]

kad bi ovo bila inf. tada bi vjerovatno stavili datum i gdje se može provjeriti vaše tvrdnje i gdje piše da je i naplačen, mošda ja nemam dovoljno inf. bio bi vrlo zahvalan ako možete potvrditi svoje tvrdnje[smiley1]

Skini si izvješće sa zse. U njemu ti piše.

Only God, Muammar and Libya!

Svako izvjesce od DDJH gdje se vidi dobit (za razliku od gubitka) je izuzetno dobro za DDJH [smiley7]

uopce mi nije jasno ovakvo razmisljanje[smiley7].. pa fino su najavili 900 milja prihoda i 13 milja dobiti.. sta mislite da ce se iznad toga desiti? cudo?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Očekuje se odbijanac prema gore ,tko je jamio jamio je

Očekuje se odbijanac prema gore ,tko je jamio jamio je

Ma to je sigurno kolega zato jer si ti jamio , pa odma očekuješ odbijanac. Do prije par dana si vikao kako ide ispod 200. Zar su branitelji odjednom isparili? Kako odjednom tako nagla promjena retorike???

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

deimos:

Svako izvjesce od DDJH gdje se vidi dobit (za razliku od gubitka) je izuzetno dobro za DDJH [smiley7]”

uopce mi nije jasno ovakvo razmisljanje[smiley7].. pa fino su najavili 900 milja prihoda i 13 milja dobiti.. sta mislite da ce se iznad toga desiti? cudo?

Moja primjedba je bila cinicna. [smiley1]

nisam bio siguran dal je bilo cinicno ili ozbiljno..

nisam bio siguran dal je bilo cinicno ili ozbiljno..

Ja sam rodjeni cinik. Cijepili su me protiv optimizima kod rodjenja.

Neka netko stavi nove fundamente. Ako nitko neće ja ću

Hell is Empty and all the Devils are Here

New Report

Close