…. a gdje su još prihodi od druge polovice godine.
Zadovoljili su ovu godinu, sada će se pola godine odmarat i pripremit proizvodnu liniju za BOV do kraja godine [smiley1]
bubuleja:
”
kamenac:
”
Ponavljam:
Ljudi, moze li mi netko objasnit sta je ovo?
Pokrenut arbitražni postupak pri HGK, Stalno izabrano sudišta,Zagreb; Tužitelj: Same Deutz Fahr; Tuženik:Đuro Đaković Holding d.d.;Vrijednost spora:62.486.490,83 kuna
”
Nitko vise ne komentira ovaj spor, sto ce tek biti ako ga Đuro izgubi kada je sada ovako ???
”
evo komentar:
Pokrenuti arbitražni postupak pri HGK ,Stalno izabrano sudište,Zagreb;Tužitelj :Same Deutz Fahr ;Tuženik:Đuro Đaković Holding d.d.;Vrijednost spora :62.486.490,83 kuna, pozitivno je riješen i naplaćen u korist Đuro Đaković Holding d.d.
[smiley2]
kad bi ovo bila inf. tada bi vjerovatno stavili datum i gdje se može provjeriti vaše tvrdnje i gdje piše da je i naplačen, mošda ja nemam dovoljno inf. bio bi vrlo zahvalan ako možete potvrditi svoje tvrdnje[smiley1]
Govorio sam o polugodišnjem P/S đure od 0.81, za usporedbu INGRA sa 40000 dionica nezna dali je tu uračunata dokapit. ima P/S 5.54 ili LKRI sa P/S=21 (ovo je vjerojatno najskuplja dionica na svijetu).
Evo sad je opet postavljen i direktni link za izvješće na ZSE i izvješće je potpuno jednako.
Kolega Copan s drugog foruma se nebi složio s tim
a on veli:
“Dakle stvar je ovakva….
nenamjernom greškom računovodstva na zse je poslan krivi izvještaj… u isto se možete uvjeriti ako poslani izvještaj usporedite sa izvješćem za 1Q 2007 i sa izvješćem za 1H 2006… ja bi prvi volio da je ovo izvješće pravo, no na žalost nije… pravo izvješće također nije loše, no nije ni tako dobro kao ovo (nažalost)…”
Novo stavljeno izvješće na ZSE je znatno lošije od onog stavljenog jutros!
Neto dobit skupine je 3.559.000.
Ovaj šlamperaj s krivo dostavljenim izvješćem je stvarno nevjerojatan.
Za ovo bi trebale glave letiti. Neki su sigruno na osnovu krivih informacija iz izvješća skidali s prodaje… baš komedija. [smiley8]
[smiley2] kaj da vam velim.. znate onu staru: dabogda imao pa nemao..
ziva komedija ovaj djuro.. ja uzivam ko nikad.. da sam prodo po 300 kao neki upiso bi se od smijeha..