DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sickboy:

zivko:

Jel mi netko može reći koliko DDJH ima ukupno izdanih dionica, po kojoj nominali, te otprilike koje nekretnine i ugovorene poslove ima bio bih zahvalan. Mislim da će se cijena vratiti jer kod nas je uvijek masovna histerija pa se sve kasnije vrati na staro.
Hvala unaprijed

Pritisni na link izvješća u postu iznad tvojeg već ćeš dobiti dosta informacija.

Ne zna gdje može vidjet broj dionica Đure, ali zna da će se cijena vratiti, jer je masovna histerija. Super.

Nažalost sve je više takvih “ulagača” . Ustvari neznam dali da kažem nažalost ili na sreću ? [smiley8] Mislim da je ipak nažalost.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

U nas tržište nije normalno jer Hrvati nisu normalni ljudi, recimo postavim uljudno pitanje, a vi mi ovako drsko odgovarate, a ja sam išao na špekulaciju kupio DDJH a nemam pojma o firmi osim tih branitelja i da su dobili posao za tenkove, jer se nadam da će se vratiti na oko 250 kad prođu sve ove negativne vijesti od THT-a, branitelja itd. Ako nećete mi pomoći onda se ne javljajte sa sarkastičnim komentarima.

Imam fantomske dionice

Moje je mišljenje da đuro trenutno vrijedi više od 300, a u budućnosti i daleko daleko više, no eto branitelji, IPO T-HT i tko zna kakve druge kombinacije ruše ovu dionicu. Strpljen spašen.

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

U nas tržište nije normalno jer Hrvati nisu normalni ljudi, recimo postavim uljudno pitanje, a vi mi ovako drsko odgovarate, a ja sam išao na špekulaciju kupio DDJH a nemam pojma o firmi osim tih branitelja i da su dobili posao za tenkove, jer se nadam da će se vratiti na oko 250 kad prođu sve ove negativne vijesti od THT-a, branitelja itd. Ako nećete mi pomoći onda se ne javljajte sa sarkastičnim komentarima.

Bez uvrede, ali teško je ne biti sarkastičan , kada kažeš da si kupio dionice bez puno informacija, i onda nakon toga pitaš najosnovnija pitanja o DDJH na temi na kojoj imaš sve o toj dionici od A-Ž. Dakle svi poslovi, sve prednosti i nedostatke , svi usponi i padovi su do u detalje opisani na ovoj temi. Uz to imaš i web stranice DDJH na kojima se da naći dosta dobrih informacija i vijesti. Također imaš i ostale forume. Imaš i SDA gdje možeš vidjeti vlasničku strukturu i promjene iste svakim danom. Pa gdje bi ova tem završila kada bi se na svatko postavljao pitanja koja su već nebrojeno puta obrađena i na njih se ponovo svakodnevno odgovaralo.

Dakle kolega daj si samo moalo truda i prelistaj temu i ove druge izvore koje sam naveo pa ćeš doći do odgovora na 99% svojih pitanja. Ako nakon toga ostane nekih nejasnoća , onda pitaj tu i siguran sam da će većina biti spremna pomoći i dati odgovore. Ovako samo ispada da ti se ne da malo potruditi a to tražiš od drugih da čine za tebe!

NHF. [smiley10]

ajde evogaopet ne budi prekritičan… mladi ulagači, zeleni, vape za zrncem mudrosti nas starijih i iskusnijih (ne znači i pametnijih [smiley1][smiley1][smiley1])

Pokrenuti arbitražni postupak pri HGK ,Stalno izabrano sudište,Zagreb;Tužitelj :Same Deutz Fahr ;Tuženik:Đuro Đaković Holding d.d.;Vrijednost spora :62.486.490,83 kuna, pozitivno je riješen i naplaćen u korist Đuro Đaković Holding d.d.

kamenac:

Ponavljam:
Ljudi, moze li mi netko objasnit sta je ovo?

Pokrenut arbitražni postupak pri HGK, Stalno izabrano sudišta,Zagreb; Tužitelj: Same Deutz Fahr; Tuženik:Đuro Đaković Holding d.d.;Vrijednost spora:62.486.490,83 kuna

Nitko vise ne komentira ovaj spor, sto ce tek biti ako ga Đuro izgubi kada je sada ovako ???

evo komentar:

Pokrenuti arbitražni postupak pri HGK ,Stalno izabrano sudište,Zagreb;Tužitelj :Same Deutz Fahr ;Tuženik:Đuro Đaković Holding d.d.;Vrijednost spora :62.486.490,83 kuna, pozitivno je riješen i naplaćen u korist Đuro Đaković Holding d.d.

[smiley2]

Only God, Muammar and Libya!

ajde evogaopet ne budi prekritičan… mladi ulagači, zeleni, vape za zrncem mudrosti nas starijih i iskusnijih (ne znači i pametnijih [smiley1][smiley1][smiley1])

Ma znam kolega , niti sam stariji, niti previše iskusniji od dosta ulagača ovdje, ali pitati koliko DDJH ima dionica i kolika je nominala. Mislim stvarno!

Šta se tu ima komentirati držite dionice i neispuštajte iz ruku

Lijepo je i da se to već jednom skinulo s dnevnog reda.

Zar vam nije jasno da nakon ovakvog izvještaja Đuro vrijedi više nego prije pa i sa pričama o braniteljima i ostalim. Po trenutnoj cijeni i polugodišnjim podacima P/S je 0,81, a gdje su još prihodi od druge polovice godine.

Pa onda što čekaš. Navali i kupuj.

dobra vijest [smiley2]

New Report

Close