Sickboy:
”
zivko:
”
Jel mi netko može reći koliko DDJH ima ukupno izdanih dionica, po kojoj nominali, te otprilike koje nekretnine i ugovorene poslove ima bio bih zahvalan. Mislim da će se cijena vratiti jer kod nas je uvijek masovna histerija pa se sve kasnije vrati na staro.
Hvala unaprijed
”
Pritisni na link izvješća u postu iznad tvojeg već ćeš dobiti dosta informacija.
”
Ne zna gdje može vidjet broj dionica Đure, ali zna da će se cijena vratiti, jer je masovna histerija. Super.
Nažalost sve je više takvih “ulagača” . Ustvari neznam dali da kažem nažalost ili na sreću ? [smiley8] Mislim da je ipak nažalost.
U nas tržište nije normalno jer Hrvati nisu normalni ljudi, recimo postavim uljudno pitanje, a vi mi ovako drsko odgovarate, a ja sam išao na špekulaciju kupio DDJH a nemam pojma o firmi osim tih branitelja i da su dobili posao za tenkove, jer se nadam da će se vratiti na oko 250 kad prođu sve ove negativne vijesti od THT-a, branitelja itd. Ako nećete mi pomoći onda se ne javljajte sa sarkastičnim komentarima.
Moje je mišljenje da đuro trenutno vrijedi više od 300, a u budućnosti i daleko daleko više, no eto branitelji, IPO T-HT i tko zna kakve druge kombinacije ruše ovu dionicu. Strpljen spašen.
U nas tržište nije normalno jer Hrvati nisu normalni ljudi, recimo postavim uljudno pitanje, a vi mi ovako drsko odgovarate, a ja sam išao na špekulaciju kupio DDJH a nemam pojma o firmi osim tih branitelja i da su dobili posao za tenkove, jer se nadam da će se vratiti na oko 250 kad prođu sve ove negativne vijesti od THT-a, branitelja itd. Ako nećete mi pomoći onda se ne javljajte sa sarkastičnim komentarima.
Bez uvrede, ali teško je ne biti sarkastičan , kada kažeš da si kupio dionice bez puno informacija, i onda nakon toga pitaš najosnovnija pitanja o DDJH na temi na kojoj imaš sve o toj dionici od A-Ž. Dakle svi poslovi, sve prednosti i nedostatke , svi usponi i padovi su do u detalje opisani na ovoj temi. Uz to imaš i web stranice DDJH na kojima se da naći dosta dobrih informacija i vijesti. Također imaš i ostale forume. Imaš i SDA gdje možeš vidjeti vlasničku strukturu i promjene iste svakim danom. Pa gdje bi ova tem završila kada bi se na svatko postavljao pitanja koja su već nebrojeno puta obrađena i na njih se ponovo svakodnevno odgovaralo.
Dakle kolega daj si samo moalo truda i prelistaj temu i ove druge izvore koje sam naveo pa ćeš doći do odgovora na 99% svojih pitanja. Ako nakon toga ostane nekih nejasnoća , onda pitaj tu i siguran sam da će većina biti spremna pomoći i dati odgovore. Ovako samo ispada da ti se ne da malo potruditi a to tražiš od drugih da čine za tebe!
NHF. [smiley10]
ajde evogaopet ne budi prekritičan… mladi ulagači, zeleni, vape za zrncem mudrosti nas starijih i iskusnijih (ne znači i pametnijih [smiley1][smiley1][smiley1])
Pokrenuti arbitražni postupak pri HGK ,Stalno izabrano sudište,Zagreb;Tužitelj :Same Deutz Fahr ;Tuženik:Đuro Đaković Holding d.d.;Vrijednost spora :62.486.490,83 kuna, pozitivno je riješen i naplaćen u korist Đuro Đaković Holding d.d.
kamenac:
”
Ponavljam:
Ljudi, moze li mi netko objasnit sta je ovo?
Pokrenut arbitražni postupak pri HGK, Stalno izabrano sudišta,Zagreb; Tužitelj: Same Deutz Fahr; Tuženik:Đuro Đaković Holding d.d.;Vrijednost spora:62.486.490,83 kuna
”
Nitko vise ne komentira ovaj spor, sto ce tek biti ako ga Đuro izgubi kada je sada ovako ???
evo komentar:
Pokrenuti arbitražni postupak pri HGK ,Stalno izabrano sudište,Zagreb;Tužitelj :Same Deutz Fahr ;Tuženik:Đuro Đaković Holding d.d.;Vrijednost spora :62.486.490,83 kuna, pozitivno je riješen i naplaćen u korist Đuro Đaković Holding d.d.
[smiley2]
ajde evogaopet ne budi prekritičan… mladi ulagači, zeleni, vape za zrncem mudrosti nas starijih i iskusnijih (ne znači i pametnijih [smiley1][smiley1][smiley1])
Ma znam kolega , niti sam stariji, niti previše iskusniji od dosta ulagača ovdje, ali pitati koliko DDJH ima dionica i kolika je nominala. Mislim stvarno!
Lijepo je i da se to već jednom skinulo s dnevnog reda.
Zar vam nije jasno da nakon ovakvog izvještaja Đuro vrijedi više nego prije pa i sa pričama o braniteljima i ostalim. Po trenutnoj cijeni i polugodišnjim podacima P/S je 0,81, a gdje su još prihodi od druge polovice godine.
Pa onda što čekaš. Navali i kupuj.