Pa znam da nemaju problema.
Bar ne sa kompjuterima. [smiley1]
Ali ne mogu oni to tako brzo maknuti kako mi to možemo brzo skinuti. [smiley2]
[smiley2][smiley2][smiley2]
Možda ga je netko prebrzo stavio.[smiley2]
Ih… [smiley2]
Možda da im ga pošaljemo, ako nemaju. [smiley11]
pa valjda su uvidjeli gresku pa ce staviti ispravljenu verziju..
zanimljivo kako azurno reagiraju na pisanja po forumima..
Posejdon:
”
”
[smiley2][smiley2][smiley2]
Možda ga je netko prebrzo stavio.[smiley2]
Da nebi i ovi iz DDJH rekli da su krive podatke stavili pa će sada staviti prepravke…. Nedavno je bio takav slučaj s TRFM … [smiley8]
Nestalo izvješće sa ZSE. Vama?
Meni radi. Link – http://www.zse.hr/financ/DDJH-fin2007-1H.xls
Jel mi netko može reći koliko DDJH ima ukupno izdanih dionica, po kojoj nominali, te otprilike koje nekretnine i ugovorene poslove ima bio bih zahvalan. Mislim da će se cijena vratiti jer kod nas je uvijek masovna histerija pa se sve kasnije vrati na staro.
Hvala unaprijed
Jel mi netko može reći koliko DDJH ima ukupno izdanih dionica, po kojoj nominali,
Zezaš?
Ma ne zezam nego sam se kasno uključio i mislim da branitelji neće prodati po 150kn jer nisu glupi kad mogu po recimo 250 te za razliku sebi kupiti recimo automobil
Pokrenuti arbitražni postupak pri HGK ,Stalno izabrano sudište,Zagreb;Tužitelj :Same Deutz Fahr ;Tuženik:Đuro Đaković Holding d.d.;Vrijednost spora :62.486.490,83 kuna, pozitivno je riješen i naplaćen u korist Đuro Đaković Holding d.d.
I ovo je dobra vijest. Ne znam da li je već obrađena ovdje. pozdrav
Jel mi netko može reći koliko DDJH ima ukupno izdanih dionica, po kojoj nominali, te otprilike koje nekretnine i ugovorene poslove ima bio bih zahvalan. Mislim da će se cijena vratiti jer kod nas je uvijek masovna histerija pa se sve kasnije vrati na staro.
Hvala unaprijed
Pritisni na link izvješća u postu iznad tvojeg već ćeš dobiti dosta informacija.
zivko:
”
Hvala unaprijed
”
Pritisni na link izvješća u postu iznad tvojeg već ćeš dobiti dosta informacija.
Ne zna gdje može vidjet broj dionica Đure, ali zna da će se cijena vratiti, jer je masovna histerija. Super.
to ti je psihologia SLK.. znas kako kaze cayman, burza je psihologija[smiley2], a ne tamo neke brojkice..